Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2011

ΜΗΝΥΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΤΕΝΙΣΗ‏

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών - υποστηρικτών, ακροατών και τηλεθεατών του, ελεύθερος αφέθηκε λίγο πριν τη 01.00 το μεσημέρι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ, ο οποίος πέρασε την διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ τόλμησε να αναπαράγει, κατά την διάρκεια της εκπομπής του "ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ" στο ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ 96,1 F.M., την αποκάλυψη του blog VOLIOTAKI, η οποία αφορούσε στον ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΛΥΖΟ και τον διορισμό του, βάσει του σχετικού ΦΕΚ που δημοσιεύουμε, στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗ, όταν αυτή ήταν ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Διορισμένος στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΝ, που, λόγω καθημερινών τηλεοπτικών εκπομπών στο θεσσαλικό κανάλι της T.R.T., δεν πατούσε το πόδι του ποτέ ΔΕ.

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ θιγμένος από την αναπαραγωγή της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ο οποίος, λόγω του ότι ήταν σε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο (ASTRA TV) την ώρα που έσπευσαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν, δεσμεύτηκε να παραδοθεί μόνος του, όπως και έπραξε τελικώς χθες το απόγευμα.

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ κρατήθηκε στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ μέχρι σήμερα το μεσημέρι, όπου οδηγήθηκε στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ, η οποία τον άφησε ελεύθερο, για να δικαστεί στις 20 ΜΑΪΟΥ.

http://voliotaki.blogspot.com/

ΠΡΕΖΑ TV
21-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: