Σάββατο, Ιανουαρίου 15, 2011

ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ…ΟΧΙ…

Η προσαγωγή του μέλους της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημοσθένη Παπαδάτου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στο Βύρωνα δεν υποκρύπτουν πολιτική σκοπιμότητα διαβεβαίωσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Παπαδημούλη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπουτσής, εξέφρασε στον κ. Παπαδημούλη τη λύπη του για «την περιπέτεια» του στελέχους του ΣΥΝ, τονίζοντας παράλληλα ότι θα διερευνήσει περισσότερο το περιστατικό «παρά την κατηγορηματική διάψευση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας περί της καταγγελλόμενης βίαιης μεταχείρισης του».

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον κ. Δημήτρη Παπαδημούλη ότι η προσαγωγή του κ. Δημοσθένη Παπαδάτου οφείλεται σε συμπτώσεις που έπρεπε να διευκρινιστούν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον Βύρωνα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός.

Υπογράμμισε εξάλλου τον «απόλυτο σεβασμό», τόσο του ίδιου, όσο και της κυβέρνησης στην κοινοβουλευτική και πολιτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας τη «διαχρονική εκτίμηση για την συμβολή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στους αγώνες για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Εκανε ωστόσο λόγο για «άθλια προσπάθεια» ορισμένων που, όπως είπε, επιμένουν να εμφανίζουν την κυβέρνηση και τον ίδιο ότι έχουν «στοχοθετήσει το ΣΥΡΙΖΑ παραποιώντας και παρερμηνεύοντας κάθε κυβερνητική δήλωση, πράξη ή νομοθετική πρωτοβουλία». «Ακριβώς το αντίθετο θα μπορούσα να ισχυρισθώ αλλά το αντιπαρέρχομαι. Ας αφήσουν, λοιπόν, τις σκιαμαχίες και την κατασκευή «εχθρών» κι ας επιμείνουμε όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια για τα συμφέροντα της Κοινωνίας και της Χώρας μας», κατέληξε.
ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2011

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ίσα που θα γίνει ήρωας τώρα ο τύπος, ότι και καλά οι κακοί τον στοχοποιούνε κλπ., ενώ πριν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζώα του καναπέ, ο άνθρωπος ξυλοκοπήθηκε από επικίνδυνους και ανίκανους μπάτσους της αντιτρομοκρατίκης.

Από τη στιγμή που είναι και μέλος κόμματος, φανταστείτε πόσο έυκολο είναι να ξυλοκοπήσουν εσάς και τα παιδιά σας...

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικα ευσημα στον ΣΥΝ απο το υπουργειο προστασιας.
Αφου ολοι τον βριζουν επρεπε καπως να του δωσουν μια αριστερη συμπαθεια.
Ουστ ρε!!

Ανώνυμος είπε...

καλο το παραμυθι οτι την ταυτοτητα την κλεμενη πριν κατι χρονια ΜΟΛΙΣ την ειχε βρει και πηγαινε να την παραδωσει στην αστυνομια αλλα δεν εχει δρακο

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Όχι ρε μαλάκες, θα δώσουμε αιώνιο πολιτικό άσυλο στο ΣΥΝ και θα απαγορεύεται να τους ακουμπάει η αστυνομία γιατί χάσανε στον εμφύλιο. Σα τα βρωμόσκυλα τους Εβραίους που λόγω Β' ππ μας έχουν γαμήσει κανονικά. Ρε ουουστ!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ? ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ, ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΙΑΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όλα τα στραβά και τ' ανάποδα τυχαίνουν στα λεχριτοπιάσματα του ΣΥΝ?