Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

ΚΚΕ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ

Για νέο κύμα καταστολής των απεργιών στον ΗΣΑΠ, την ΕΘΕΛ και τον ΗΛΠΑΠ και ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων κάνει λόγο το ΚΚΕ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από την κίνηση των διοικήσεων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να προσφύγουν στα δικαστήρια.

"Είναι δική της η εντολή στις διοικήσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να προσφύγουν στα δικαστήρια, αξιοποιώντας το αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο, που η κυβέρνηση και η ΝΔ έχουν διαμορφώσει. Βρίσκουν και πρόθυμους δικαστικούς για να το εφαρμόσουν", τονίζει το ΚΚΕ.

Προσθέτει δε ότι "η τρομοκρατία και η καταστολή της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων, πρέπει να συναντήσει την κατακραυγή και την αλληλεγγύη όλου του λαού. Η πάλη κατά των αυξήσεων στα εισιτήρια, κατά της συρρίκνωσης και της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων συγκοινωνιών δεν είναι συντεχνιακή, υπηρετεί το λαϊκό δικαίωμα για σύγχρονες και φθηνές συγκοινωνίες".

ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai to komounistiko kwma einai pisw apo kathe malakia!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 12:53. Κι επειδή το Πρέζα είναι και σινεφίλ, να πω ότι στο ΚΚΕ είναι εντελώς ''Manchurian candidates''. Λένε όλοι τα ίδια, μιλώντας με το ίδιο στυλ. Αν αλλάξει ξαφνικά το θέμα, κάνουνε refresh. ''Επειδή μιλούσαμε τωρα γιά σερβιετάκια, να σας πω ότι τα σερβιετάκια τα βγάζει η πλουτοκρατία. Η πλουτοκρατία...'' (και λοιπά, μπλά μπλά)