Τρίτη, Ιανουαρίου 04, 2011

ΈΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ;;;ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ;;;

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙKΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Ένας στους πέντε έχει προσέλθει στις πολεοδομίες προκειμένου να ενταχθεί στις ρυθμίσεις για τους ημιυπαίθριους χώρους ή της αλλαγής χρήσης.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010 ο αριθμός των αιτήσεων ανερχόταν στις 366.735 έναντι του 1,5 εκατομμυρίων συνολικά χώρων που υπολογίζεται ότι μπορεί να ενταχθούν στην ρύθμιση.

Τα έσοδα από τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί αναμένεται να είναι γύρω στις 800 εκατ. ευρώ, έναντι του στόχου των 2,5 δισ. ευρώ που έχουν υπολογιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταση στην προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων και αυτών που έχουν αλλάξει χρήση λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: