Παρασκευή, Ιανουαρίου 07, 2011

NΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΛΛΑΔΑΣ,Ε.Ε ΚΑΙ FRONTEX

Τα άψυχα, προφανώς από το κρύο, σώματα δύο παράνομων μεταναστών αγνώστων στοιχείων εντόπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης, κοντά στον ποταμό Εβρο, στην περιοχή του Πέπλου, συνοριοφύλακες του τμήματος Φερρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για Ασιάτες λαθρομετανάστες, οι οποίοι προερχόμενοι από την Τουρκία εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας και απεβίωσαν προφανώς από υποθερμία, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αφού δεν υπάρχουνν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και λήψη γενετικού υλικού (D.N.A).

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι τέσσερις μετανάστες με κρυοπαγήματα και η κατάσταση του ενός είναι σοβαρή.

ΠΡΕΖΑ TV
7-1-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και λήψη γενετικού υλικού (D.N.A)." ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΙ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΨΗ DNA ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΟΕΟ? ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΡΕΖΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ..ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ..

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να κάνουμε πορείες και μικροφωνικές κατά του ρατσιστή ποταμου Εβρου!!!!