Κυριακή, Ιανουαρίου 30, 2011

OΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ "ΠΑΛΑΤΙ" ΤΩΝ 237 ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ






ΠΡΕΖΑ TV
30-1-2011

12 σχόλια:

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Πραγματικά, θα ήθελα να μου εξηγήσει ένας από όλους εσάς τους μάγκες που γκρινιάζετε, που θα θέλατε να τους πάνε και πως να τους φερθούν.
Ένας μόνο, να προτείνει μία καλύτερη λύση!! Και δε μιλάω για λύσεις τύπου "να τους πάνε κάπου καλύτερα, να τους φερθούν σαν άνθρωποι" κλπ.
Εννοώ μία αληθινή, βιώσιμη και συγκεκριμένη αντιπρόταση.
Στο να γκρινιάζετε είσαστε όλοι ωραίοι! Κλασσικοί αναρχοαριστεροί!
Αν το διαβάσετε εκεί στο Πρέζα, περιμένω απάντηση!

flash είπε...

Οκ φιλε σου απανταω επειδη μιλησες πολιτισμενα και χαιρομαι γι αυτο.
Λοιπον για μενα μονη λυση ειναι η νομιμοποιηση ολων χωρις κανεναν περιορισμο.Και να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω.Σε παρακαλω διαβασε το ολο και μετα κρινε την αποψη μου.Λοιπον πες οτι τωρα εχουμε ενα εκατομμυριο μεταναστες.Θεωρουνται παρανομοι ετσι;
Τι σημαινει αυτο;Σημαινει οτι δεν υπαρχουν.Οτι δεν μπορουν να δουλεψουν,δεν μπορουν να φυγουν νομιμα απο τη χωρα(εκτος αν τους απελασουν).Με τη νομιμοποιηση ολων,ενα συντριπτικο ποσοστο αυτων θα φυγουν προς ΕΕ,(αφου χρειαζεται μονο ταυτοτητα για να ταξιδευεις), ενω το ποσοστο που θα μεινει θα μπορει να δουλεψει.Και πες οτι ερχοντια και αλλοι.Και πες οτι η ΕΕ μας πεταει εξω,ωστε να μην στειλουμε αλλους μεταναστες.Τι συμβαινει τοτε;Κοιτα πως εχει το πραγμα.Αυτη τη στιγμη ειμαστε 10.000.000 ελληνες.Μπορουμε εμεις οι δεκα εκατομμυρια να καλυψουμε τις αναγκες μας;Βεβαιως αν δουλευουμε ολοι.Αν ερθουν ακομα ενα,δυο τρια,δεκα εκατομμυρια ανθρωποι και δουελυουν και αυτοι,θα μπορουμε μετα τα εικοσι εκατομμυρια να καλυπτουμε τις αναγκες μας;Βεβαιως.Και μαλιστα πολυ καλυτερα.Το μονο προβλημα τοτε θα ειναι ο χωρος.Αλλα η ελλαδα απεχει ακομα ετη φωτος απο τον υπερπλυθησμο.Η επομενη ερωτηση σου ειναι αν θα μετατραπει η ελλαδα σε μια μουσουλμανικη χωρα,φανταζομαι.
Πιστευω πως οχι.Και αυτο γιατι αν στη χωρα αυτη βρουν ολα εκεινα τα δικαιωματα και τη ζωη που δεν ειχαν στον τοπο τους,οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα την αγαπησουν κιολας.
Βεβαια θα υπαρξουν και φαινομενα μισους και φανατισμου απο μερους τους σιγουρα.Συμβαινει σε καθε κοινωνια.Αλλα νομιζω οτι θα ειναι πολυ πιο μικρα απο αυτα που θα προκυψουν αν τους συμπεριφερομαστε σαν ζωα.Θα ηθελα να απαντησεις και να πεις την αποψη σου!!!

Ανώνυμος είπε...

5:18 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ 10 ΕΚ.ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ. ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

ti ephialtis, ti nenekos, pes mas to onoma sou na to baloume san synonimo tou prodoti stin nea ekdosi tou babinioti!!!!!gia ton 5:18

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ! 5:18 ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον φίλε/η flash ζεις σε ένα δικό σου ιδανικό κόσμο και όχι στην Ελλάδα του σήμερα....Είναι δυνατόν να μπορέσουν όλοι αυτοί και όσοι ακομη έρθουν να δουλέψουν για να ζήσουν;;; Εδώ σε λίγο θα είμαστε άνεργοι όλοι εμείς... έχεις δει καθόλου που έχουν φτάσει τα ποσοστά ανεργείας;; Ότι φεύγει η νεολαία για να βρει δουλειά στο εξωτερικό το έχεις ακούσει;;; Σε νοιάζει μήπως ότι η Ελλάδα θα καταντήσει μια χώρα συνταξιούχων και μεταναστών;;; Μήπως τα παιδιά σου σπουδάζουν και εργάζονται στας Ευρώπας και στην Αμερική και γι'αυτό είσαι τόσο υπεράνω;;; ...Έλεος δηλαδή βγήκανε όλοι οι "πονοψυχοι" Ελληνάρες πχ Αλαβάνος με τα εκατομμύρια να μας το παίξουν προστάτες των απανταχού βασανισμένων... Να τους φιλοξενήσει αυτός στη βίλα του στην Εκάλη και όλοι αυτοί που είναι στο συνάφι του. Δεν είδα να βγουν ποτέ να μιλήσουν για τα δικαιώματα των φτωχών Ελλήνων, που κάθε μέρα γίνονται φτωχότεροι,των συνταξιούχων, των μισθωτών... Φαίνεται ότι ο κ Αλαβάνος δεν πήρε το μάθημά του από το γιαούρτωμα ήταν μάλλον light το γιαούρτι...
ΟύΟυστ! από εδώ όλοι... που θα πληρώνουμε και τους βρωμιάρηδες που μας κουβαλιούνται κάθε μέρα... Πληρώνουμε όλους τους άχρηστους της Βουλής θα πληρώνουμε και όλους τους βρωμιάρηδες του πλανήτη;;;;;

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Λοιπόν flash δώσε βάση: Αυτό που λες είναι ανέφικτο για 2 βασικούς λόγους.
Ο ένας είναι πως οι 10 εκατομύρια που είμαστε στην Ελλάδα ΔΕΝ μπορούμε αυτή τη στιγμή να καλύψουμε τις ανάγκες μας πλέον, γιατί όπως αναφέρεις και εσύ δεν δουλεύουμε όλοι. Και δε δουλεύουμε όλοι, γιατί η οικονομία μας δεν ήταν ΠΟΤΕ ισχυρή και τα τελευταία 2 χρόνια πάει κατά διαόλου όπως ξέρεις. (Εδώ βέβαια μπορούσα να γίνω και κακός με τους ΑΕργους αναρχικούς αλλά ας κρατήσουμε ένα επίπεδο..)

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη μαγειρική!!
Όποιος έχει δοκιμάσει ποτέ στη ζωή του να φτιάξει ζύμη, ξέρει πως το νερό το ρίχνουμε σιγά-σιγά στο αλεύρι για να ανακατεύεται και να μη λασπώνει. Αν προσπαθήσεις να ρίξεις όλο το νερό με τη μία, θα γίνει μία λάσπη που δεν έρχεται στα ίσια της όσο φιλότιμες προσπάθειες και να κάνεις. Αν είσαι βέβαια ο Αρχιμάγειρας όλων των εποχών, ίσως καταφέρεις να το σώσεις. Αλλά κανένας δε μπορεί να φτιάξει ζύμη με 1 κιλό αλεύρι και 1 λίτρο νερό. Απλά δε γίνεται..
Τώρα αναλογίσου λίγο πως η Ασία και η Αφρική αποτελούν το 70% περίπου των 6,5 δις ανθρώπων και ότι οι οικονομικοί μετανάστες κάνουν όλοι την ίδια δουλειά: ανειδίκευτοι εργάτες. Και βγάλε άκρη.

Όσον αφορά την πορεία τους σε άλλες χώρες της ΕΕ, προφανώς δε μπορούμε απλά να ελπίζουμε έτσι;;

Τέλος, θέλω να πω ότι παλεύουμε στον 21ο αιώνα να στείλουμε στο διάολο ΟΛΕΣ τις θρησκείες από αυτό τον πλανήτη ώστε να ζούμε επιτέλους σαν άνθρωποι αληθινά ελεύθεροί, χωρίς αυτά τα καταραμένα αρπακτικά που έχουν προκαλέσει -και συνεχίζουν να προκαλούν- τους χειρότερους πολέμους και καταστροφές στην Ιστορία. Και αντί να γκρεμίσουμε ΟΛΕΣ τις εκκλησίες -και να βγάλουμε τους αρχαιοελληνικούς ναούς από κάτω για να λειτουργούν σα μουσεία- ξαφνικά πάμε και κάνουμε ναό στους ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ από δαύτους!! Όχι άλλο όπιο!!

Χαίρομαι πολύ που βρέθηκε κάποιος να απαντήσει ανθρώπινα, αλλά θα εκτιμούσα και μία απάντηση από το Πρέζα για να δω αν ξέρουν για τι γράφουν ή απλά γράφουν ό,τι είναι της μόδας..

Ανώνυμος είπε...

''...να στείλουμε στο διάολο ΟΛΕΣ τις θρησκείες από αυτό τον πλανήτη ώστε να ζούμε επιτέλους σαν άνθρωποι αληθινά ελεύθεροί, χωρίς αυτά τα καταραμένα αρπακτικά που έχουν προκαλέσει -και συνεχίζουν να προκαλούν- τους χειρότερους πολέμους και καταστροφές στην Ιστορία.''

Συμφωνώ πολύ με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του 12:46.

Ανώνυμος είπε...

Ποιον πήραν σκηνοθέτη για τις φωτογραφίες και το βίντεο;Έχει ταλέντο.
1:46
Αν κάποιος δηλαδή θέλει να πιστεύει κάπου να του το απαγορεύσουμε.Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός του φασισμού τότε τι είναι;

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε 2:11, ο ορισμός του φασισμού είναι οι οργανωμένες θρησκείες. Μελέτησέ το σοβαρά από όλες τις απόψεις (και όχι επειδή έτσι σου είπαν κάποιοι άλλοι) και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Ας καταργηθούν οι ναοί, οι ιερείς, οι συστηματικοί θρησκευτικοί προσυλητισμοί και πάνω από όλα το χρηματικό αντίτιμο που έχουν σα βάση -ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ- οι θρησκείες και μετά ας πιστεύει ο καθένας όπου θέλει. Άλλωστε αν είσαι χριστιανός και διαβάσεις τα βιβλία της θρησκείας σου, θα δεις ότι τα ίδια έλεγε και ο Χριστός και τον πρόδωσαν οι Εβραίοι γιατί απειλούσε τη μπίζνα τους.

Ανώνυμος είπε...

2:26
Σαν ασχολούμενος με την έρευνα διαπίστωσα ότι η επιστήμη συμφωνεί με τον χριστιανισμό και για αυτό και πίστεψα ,θεολογικά δεν το έχω ψάξει απολυτά.Οι περισσότερες θρησκείες προσπαθούν να προσφέρουν ένα τρόπο ζωής (είτε ελεύθερα είτε με πίεση στις ισλαμικές π.χ.) και να δώσουν απαντήσεις σε μεταφυσικά ερωτήματα.Το να απαγορεύεις σε κάποιον ένα τρόπο ζωής και ένα τρόπο σκέψης το συναντάμε μόνο σε σκληρά φασιστικά καθεστώτα.

(πάλι μετριασμός σχολίων στο "ανεξάρτητο" blog)

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Ρε φιλαράκι θα μας τρελάνεις;; Που συμφωνεί η επιστήμη και ο Χριστιανισμός; Στη δημιουργία του κόσμου σε 7 μέρες στην Εδέμ, ή στον Αδάμ και την Εύα; Εκτός και αν έχετε ανακαλύψει κάποιο τρόπο να κάνουμε το νερό κρασί και δε μας το λέτε!!
Καλά, αν παίζει και θέμα νεκρανάστασης πέστο γιατί ο Μεγαλέξανδρος έχει βαρεθεί να περιμένει..

-Συγγνώμη για το βαρύ χιούμορ, αλλά ήταν βαριά και η δήλωσή σου-

Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι πως το σκληρό φασιστικό καθεστώς είναι οι θρησκείες, διότι ΟΛΕΣ αναφέρουν πως αν δεν είσαι με εμάς είσαι με τους άλλους και τέλος. Η κόλαση είναι κρατημένη για τους αλλόθρησκους και τους άθεους και ο Παράδεισος καβάτζα για εμάς.

Αφού ερευνάς λοιπόν, ερεύνησε λίγο τί ήταν η Ιερά Εξέταση (και ο Γαλιλαίος), οι Σταυροφορίες, η Τζιχάντ, οι αποικιοκράτες ιεροκύρηκες, οι βομβιστές αυτοκτονίας (που πάνε στον Παράδεισο που λέγαμε) κλπ

Και επί του θέματος, αυτοί οι κακομοίρηδες οι λαθρομετανάστες υποφέρουν στη χώρα τους κυρίως λόγω του ελεεινού συστήματος θρησκείας που έχουν, το οποίο τους κρατά ακόμα στο Μεσαίωνα. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι αυτοί στη Νομική είναι από Μουσουλμανικές χώρες.

-Όσο για το Πρέζατβ, αφού έχει ενεργοποιήσει το μετριασμό, θα δουν αυτό εδώ, άρα περιμένω ακόμα απάντηση στο πρώτο μου σχόλιο..-