Παρασκευή, Ιανουαρίου 14, 2011

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ SWAP.ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ,...

Δύο διαμετρικά αντίθετες πολιτικές ομάδες θα συναντηθούν αύριο στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πρώτες θα κάνουν την εμφάνισή τους ακροδεξιές ομάδες, με συνθήματα κατά των «εισβολέων λαθρομεταναστών». Το μεσημέρι δίνουν ραντεβού -προγραμματίζοντας μάλιστα και συναυλία- οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με συνθήματα εναντίον του «ρατσιστικού νόμου Παπουτσή».

Αύριο στις δύο το μεσημέρι, διοργανώνεται αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τον Αγιο Παντελεήμονα όπου στις 4 το απόγευμα προγραμματίζεται συναυλία. Διοργανωτές είναι η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», η Ενωση Μεταναστών Εργατών, κοινότητες μεταναστών, συνδικαλιστικές και πολιτικές οργανώσεις και φοιτητικοί σύλλογοι.

Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο και ακόμα μία ανακοίνωση που καλεί την ίδια ημέρα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Την υπογράφουν «Κάτοικοι Αγίου Παντελεήμονα» και αναφέρει:

«Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όλους τους ακομμάτιστους Ελληνες το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα. Καλούμε τους κατοίκους της Αθήνας, συνταξιούχους, ανέργους, εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές, όλους τους Ελληνες, να υψώσουμε την φωνή της δικιάς μας διαμαρτυρίας, έξω από τα κόμματα, μακριά από τους ξεπουλημένους προδότες συνδικαλιστές, να κάνουμε το δικό μας συλλαλητήριο για τα εξοντωτικά μέτρα που επιβάλλουν με την ανοχή και την έγκριση της προσκυνημένης ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ, μακριά από τους συνήθεις διαδηλωσάκηδες του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ».
Γ.Δ.
ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: