Παρασκευή, Φεβρουαρίου 25, 2011

ΣΕ ΠΡΟΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 13 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ---ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ;;;---


ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...ΝΑ "ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ;;; 
ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΙ;;;
ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ...


Σε προκωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης 13 μετανάστες απεργοί πείνας, εκ των οποίων οι πέντε παραμένουν για νοσηλεία. 


Για μη αναστρέψιμες βλάβες στην υγεία τους έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και μέλος της ομάδας ιατρών που παρακολουθούν την υγεία των 50 απεργών στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου, Στρατής Πλωμαρίτης.


ΠΡΕΖΑ TV
25-2-2011

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE FILE PREZA GIA TOYS ELLHNES POU EINAI ENA VHMA PRIN THN EXATHLIWSH DEN PREPEI NA ANHSYXOUME?MONO GIA KAPOIA PIONIA TOU SYRIZA?
AN KAI GIA POIA APERGEIA PEINAS MILATE?
TRAVATE RWTISTE STA GOODYS THS PATHSIWN AN THELETE POU DEN PROLAVAINOUN NA FTIAXNOUN HAMBURGERS GIA TOUS APERGOUS!

fasistofagos είπε...

3:59 τράβα γάμα τη μάνα σου να στανιάρεις ρε αγόρι μου.

Ανώνυμος είπε...

WRAIOS TROPOS KAI WRAIA EPIXEIRHMATA!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

πανυγηρικες αντιδρασεις

Ανώνυμος είπε...

Τους γαμαω τους μεταναστες και τον φασιστοφαγο απο τον κωλο. Φασιστοφαγε σου γαμαω τον Σταλιν.

Ανώνυμος είπε...

Aντε και σε κωματώδη!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΠΡΕΖΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕ ... ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ!!!
Εμείς δεν τους γουστάρουμε τους βρομιάρηδες!! ΠΑΡΑΝΟΜΑ ήρθαν χωρίς χαρτιά και ιατρικές εξετάσεις, άρα το νόμιμο είναι απέλαση!!!
Δεν καταλαβαίνω προς τι το άρθρο!!!
Να ψοφήσουν όλοι να ησυχάσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

δωστε τους ότι θέλουν ..και σπίτια και αυτοκίνητα και γυναίκες..αλλιώς θα βγει ο φασιστοφάγος και αλίμονο μας

Ανώνυμος είπε...

o fasistofagos απο ότι φαινεται γαμουσε την μανα του για να ηρεμησει..για αυτο του φαινεται και φυσιολογικο να το συστηνει και σε εκνευρισμενους ακροδεξιους

fasistofagos είπε...

Αν δείτε πουθένα κανένα επιχειρήμα στον οχετό των ύβρεων,των κτηνωδών επιχειρημάτων και των φασιστοειδών φαντασιώσεων-ονειρώξεων που αναμάσατε συγκεκριμένα άτομα σε ποστ που ανεφέρονται στο μεταναστευτικό ζήτημα ειδοποιήστε με.Τότε και μόνο τότε θα επανέλθω με επιχειρήματα και ''καλούς τρόπους''.
Ήθελα απλά να ήξερα αν σας ενδιαφέρουν πλείστες όσες ειδήσεις αναφέρονται στο μπλογκ οι οποίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις κρατικοφασιστικές πολιτικές επιλογές στο μεταναστευτικό ζήτημα...Απλά όλες οι τοποθετήσεις μου θυμίζουν το παράδειγμα ενός που έχει καρκίνο στον εγκέφαλο και κάποιοι ανόητοι μαλάκες του συνιστούν να πάρει Depon για να του περάσει ο πονοκέφαλος...Το μεταναστευτικό ζήτημα είναι γέννημα θρέμμα της παγκόσμιας καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και των επιμέρους και κατά τόπους αυταρχικών-φασιστικών καθεστώτων.Από εκεί και πέρα το να επικαλούνται οι κήρυκες μισάνθρωπων και χρεοκοπημένων ιδεών κανόνες ευγένειας και παράθεσης επιχειρημάτων,είναι φαιδρό,ηλίθιο και ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού από μέρους μου.
Τώρα όσονα φορά τα ζώα που ποστάρανε τα παραπάνω σχόλια ένα έχω να τους πω:Οι μετανάστες ήταν στην πορεία των απεργών στις 23 Φλεβάρη και διαδήλωσαν μαζί μας ενάντια στο μνημόνιο και στην ΕΕ που καταστρέφουν τα μεσαία και φτωχά στρώματα της Ελλάδας.Εσείς που ήσασταν;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαρέθηκες ρε πουστη σκατοφάγε να γράψεις όλη αυτή την μαλακία, με τις τόσες ασυναρτησίες? Βγάλε τον δονητή απο τον κώλο μπας και ξεθολώσεις και αρχίσεις να σκέφτεσαι σαν νοήμον ανθρωπος!
ΚΩΛΟΦΑΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ήταν και οι ίδιοι μετανάστες που κουρσέψανε στα Δεκεμβριανά, και τα πουλούσανε μετά στην Αλβανία?

fasistofagos είπε...

Νοήμων άνθρωπος
ΟΧΙ
νοήμον άνθρωπος
ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ...
ΥΓ:Και μη μας πεις ότι είναι λάθος από βιασύνη γιατί στο πληκτρολόγιο το ω απέχει πολύ από το ο....Άντε ηλίθιο κουράδι...χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκιο σκατοφάγε ως αναφορά την γραμματική.
ΚΩΛΟΦΑΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

fasistofage par tous spiti sou tous pakides ama tous goustareis alla mh mas skotizeis ta arxidia edw pera.alitheia ti douleia kaneis?
mipws eisai ypallilos se mko yper ton metanastwn?e???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ''ΒΟΛΕΜΕΝΑ'' ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ??????ΕΕΕΜ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕΑΠ ` ΑΥΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ...ΑΠΟ Τ` ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
ΑΝΤΕ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε αναρχάκια βαρεθήκατε τους καφέδες, την πρέζα και την παρτούζα και θέλετε να σπάσετε το μαγαζί κανενός ανθρωπάκου και ψάχνετε αφορμές;Τώρα που είναι κυβέρνηση τα αφεντικά σας που σας χρηματοδοτούν καθιστέ στα αυγά σας κότες.

fasistofagos είπε...

Ο μαλάκας ο 6:21 είναι απλά ένα τυπικό παράδειγμα αναλφάβητου φασιστοειδούς.
ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ
ΟΧΙ
ΩΣ ΑΦΟΡΑ
χαχαχαχαχαχα.Για ονομα του μουνιού της παναγίας!!!!Το παίζετε και ελληναράδες ενώ δεν ξέρετε καν να μιλάτε ελληνικά,γαμώ το θεό σας!!!
Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που ο Τσενάι σήκωσε τη σημαία και κάτι μπάσταρδοι γονείς βγαίνανε και βρίζανε το παιδί.Ο νεοναζισμός είναι ψυχολογική διαταραχή που όπως φαίνεται πηγάζει από πολλά κόμπλεξ κατωτερότητας.......

Ανώνυμος είπε...

preza tv ειμαι ανεργος εγω και η γυναικα μου και εχουμε ενα μωρο παιδι 4 μηνων και μενω στο ενοικιο!! ΕΡΩΤΗΣΗ: "Αν εγω βγω κ διαμαρτυρηθω η κανω απεργια πεινας θα ασχοληθεις μαζι μου? Η θα με προσπερασεις γιατι ειμαι ελληνας?? Τα παραπανω περι καταντιας οικονομικων ισχυουν

Ανώνυμος είπε...

9:26 --> ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΤΑ "ΘΕΙΑ"???? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ (οπως εγω) ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ!!! ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Ανώνυμος είπε...

re skatofage, ligo sevas stin panagia gamo to vromomouno pou se gennouse

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι τυχαίο που οι μικροτσούτσουνοι Ελληναράδες έχουν τρελό αγχος και ανησυχία με τους προικισμένους μελαμψούς. Τρέμουν τις συγκρίσεις.

Επίσης αν απελαθούν 1.000.000 Έλληνες λαμόγια , μια χαρά χωράμε άλλους τόσους μετανάστες.