Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2011

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΝΕΑ ΣΤΗΡΙΞΗ 30 ΔΙΣ. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ… «ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ»!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ...ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙ 30ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΕΝΊΣΧΥΣΗ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ!!!
 

Την παροχή 30 δισ. ευρώ στις τράπεζες, μέσω εγγυήσεων για να ενισχύσουν την - μηδενική έως σήμερα- παροχή ρευστότητας προς τους πολίτες περιλαμβάνει το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Υπόσχεται μεταξύ άλλων να φέρει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης κατά της φοροδιαφυγής, την τοποθέτηση οικονομικών υπευθύνων σε όλους τους φορείς της Κεντρικής κυβέρνησης και εξειδίκευση των μέτρων μέχρι τέλος Μαρτίου.

Σημειώνεται πως οι τράπεζες έχουν πάρει κατά καιρούς εγγυήσεις χωρίς, όμως, να αυξάνουν τη παροχή δανείων. Ενδεικτικό είναι ότι τον Δεκέμβριο ο ρυθμός δανειοδότησης έπιασε "πάτο" γυρνώντας σε αρνητικό πρόσημο.

Επιπροσθέτως η κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο για μείωση μισθών στις τράπεζες, κίνηση την οποία καταγγέλουν εδώ και καιρό οι συνδικαλιστές τραπεζίτες. Στις "δράσεις" για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι "στα σχέδια των τραπεζών θα πρέπει να περιλαμβάνονται και δράσεις για την μείωση του λειτουργικού και του μισθολογικού κόστους".


Στο πακέτο των μεταρρυθμίσεων, περιλαμβάνεται ακόμη η αναδιοργάνωση της φορολογικής διοίκησης μέχρι το καλοκαίρι, απλοποίηση του φορολογικού πλαισίου, το ενδεχόμενο διορθωτικών διατάξεων στο νέο εργασιακό νόμο, δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού και του λιανικού εμπορίου αλλά και για τη διευκόλυνση των εξαγωγών.

Τα μέτρα που θα παρθούν για τη μείωση του ελλείμματος στο 7,4%, ή σε ανώτατο βαθμό στα 17 δισ. ευρώ το 2011, θα επικεντρώνονται στους εξής τομείς:

    * ♦δημόσιες επιχειρήσεις
    * ♦άλλους δημόσιους οργανισμούς
    * ♦φορολογική μεταρρύθμιση
    * ♦μισθολόγιο του δημοσίου τομέα
    * ♦δημόσια διοίκηση
    * ♦κοινωνική πολιτικη
    * ♦υγεία
    * ♦δημόσιες επενδύσεις.

ΠΡΕΖΑ TV
11-2-2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα να βλέπω χρυσαυγίτες και μπάτσους να σχολιάζουν εδώ...Τι άποψη έχετε πατριώτες μου για αυτό το θέμα;

Ανώνυμος είπε...

Σε τετοια θεματα 6.11 πληρωνονται για να σιωπουν.

Ανώνυμος είπε...

νομιζα οτι κυβερναει το ΠΑΣΟΚ..η χρυση αυγη είναι με το ΠΑΣΟΚ??

Ανώνυμος είπε...

preza kopse ta narkwtika..grafeis asynartisies

Ανώνυμος είπε...

23/2/2011 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

Ανώνυμος είπε...

φιλαράκι έχουμε και δουλειές..23 φλεβάρη my asss

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι εθνικισταράδες να κράξουν τους δωσίλογους όπως έκαναν και το ...1941-44...;;

Μόνο οι Πακιστανοί είναι ξένοι;

Οι Γάλλοι που μας γαμάνε, οι Γερμανοί, οι Αγγλοι, οι Δανοί, ο Τόμσεν και ο κάθε καριόλης;

Μόνο οι Αφγανοί είναι το πρόβλημα; Για ποιο λόγο έχουμε στρατό στο Αφγανιστάν; Στο Ιρακ;

Ανώνυμος είπε...

23/02/2011 ολοι στην πορεια να φυγει απο την εξουσια ο προδοτης. Η πορεια εχει χρωμα εθνικο και οχι πολιτικο.

Ανώνυμος είπε...

11:40 --> κυνηγουν αλλοδαπους! Μονο που δεν κυνηγουν τους αλλοδαπους που πρεπει οπως λες (πολυ σωστα) γαλλους γερμανους κ.α, μιλαμε για πολυ ηλιθιους τυπους!! Σε αυτους τους ηλιθιους λοιπον οφειλεται η παροιμια: " ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ (ακροδεξιοι) ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ (καρατζαφερης κ σια). Και εαν τους πεις ελατε ρε βλακες στην πορεια για να πεσει η κυβερνηση, θα σε πουν αναρχοκομμουνι (ακουσον ακουσον) και υστερα το παιζουν κ πατριωτες

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ αρχισε να καταρρέει.
Τελεί εν πανικώ η κυβέρνηση του ΔΝΤ, της Λέσχης Bilderberg, των Τραπεζών και της Διαπλοκής !!!!
Με ένα σκούντημα έπεσε.
Πάμε για χοντρά κλωτσίδια στα @@ των ΜΑΤ που φοράνε και σήμα των ΣΣ στα Κράνη τους.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΥΛΗ ΧΟΥΝΤΑ.
Αργείτε να πληρώνετε τους λογαριασμούς ΔΕΗ, κτλ.
Αυτά οι Προδότες που ξαφνικά την είδαν και πατριώτες και πάνε να μας το παίξουν οτι θίχτηκαν από τις δηλώσεις του ΔΝΤ έχουν χεστεί πάνω τους - Δεν κοιμούνται πλέον. Συνεδριάζουν μέχρι τις 2 τα χαράματα !!!
Οι γκιλοτίνες βλέπετε δεν θα αργήσουν να στηθούν στο Σύνταγμα, εκεί που κάψανε και τους 4 της Marfin Bank, εκεί όπου κείτεται ο Άγνωστος Στρατιώτης. Εκεί που οι τσολιάδες τιμάνε τον αγωνιστή της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας. Εκεί δίπλα είναι και οι 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας που την ξεπουλάνε επίσημα πλέον και χωρίς καμία προκάλυψη.

Και φίλε 8:01 μμ, άσε τις ειρωνείες, και αν αμφιβάλλεις ψάξε και σε καμιά οικονομική εφημερίδα για του λόγου το αληθές....

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΕΡΔΗ??? 84 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΗΠΩΣ???

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΩ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΚΤ ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ????

ΜΗΠΩΣ 110 ΔΙΣ???

ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ 110 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ 84 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ WALL STREET ΚΑΙ ΤΗΣ GOLDMANN SACHS / LAZARD / FINCH / CHASE T. MAIN ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?? ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ!!!!
ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΧΘΕΣ ΟΙ ΤΟΜΣΟΝ ΚΑΙ ΝΤΕΡΟΥΖ. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ - ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!!
Να που τα διευκρινίζουν ξαφνικά.

"Πουκλήστε τα αρχαία σας και τις παραλίες σας" !!!????

Έλα να τα πάρεις ρε
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Τα φασιστοειδή λοβορομημένα της Χρυσής Αυγής να μην χαίρονται, δεν θα σας περάσει το "Να καεί να καεί το μπουρδέλλο η Βουλή".

Τους βουλευτές θα κάψουμε, όχι τη Βουλή.

Όσο για τον Παπακωνσταντίνου θα θελα να είμαι παρών όταν θα τον καίνε ζωντανό σε ζωντανή σύνδεση με όλα τα διεθνή ΜΜΕ - Live on CNN / NBC / BBC.

Τότε και μόνον τότε θα καταλάβουν οτι δεν παίζουμε εδώ και οτι δεν τους παίρνει - όχι μόνο εδώ, αλλά πουθενά πλέον.

Η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Αλγερία ξύπνησε...

Η Ιταλία είναι έτοιμη με τον πορνόγερο και τα μοντέλα του

Την Ελλάδα περιμένουν όλοι οι υπόλοιποι

Εμάς δηλαδή.
Θα τους ξανααπογοητεύσουμε???

Κάντε τα όλα πουτάνα.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ.\

Cj

Ανώνυμος είπε...

ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS ZITO O HROAS KOLOKOTRONIS ZITO HROAS O PALEOKOSTAS

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΠΑΥ παπακωνσταντινου εισαι γελοιος,
ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ απο τον ελληνικο λαο.
ΡΕΠΠΑ εισαι κακης ποιοτητος Τριπολιτσιωτης ....αν ζουσε ο ΑΝΔΡΕΑΣ συγουρα θα σε ειχε εξορισει.
ΠΑΓΚΑΛΕ ...δεν αξιζει να ασχοληθω μαζι σου...

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ...

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

kai pou eiste akoma