Πέμπτη, Φεβρουαρίου 03, 2011

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ…

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΤΕ,ΟΠΑΔΕ,ΟΠΑΔΕ...

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Περίπου 1.000 οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, όμως μία μερίδα συγκρούστηκε με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ σε συμπλοκές που διήρκεσαν σχεδόν δέκα λεπτά.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, όπως συνέβη και πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο στάδιο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο αγωνιστικός χώρος άδειασε, όμως δόθηκε συνέχεια και έξω από το γήπεδο. Έξω από τη θύρα 1 του ΟΑΚΑ οπαδοί επιτέθηκανσε κλούβα των ΜΑΤ και απωθήθηκαν, με την αστυνομία να χρησιμοποιεί εκ νέου χημικά.

Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν 14 άτομα, οπαδοί και αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματισμοί είναι επιπόλαιοι, όμως τρεις εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

ΠΡΕΖΑ TV
3-1-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι που και σπάνε τα μαγαζάκια του κόσμου είναι και που στο τσακίρ κέφι βάζουν και καμμιά βομβίτσα. Τι διάλολο; Υπάρχει επάγγελμα μπαχαλάκιας;

Ανώνυμος είπε...

kai pios sou eipe oti goustaroume na ginoume filathloi ?


TELEIA KAI PAVLA - AEK EISAI KAVLA

Ανώνυμος είπε...

kai meta sou lene gia emfylio stin aigypto..as erthoun sena gypedo tis elladas na doun..