Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21, 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ…ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ



ΠΡΕΖΑ TV
21-2-2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενα πλαστικο αδειο μπουκαλι πεταξε..δεν πεταξε και καμια μολοτωφ οπως κανουν κατα κορον τα συντροφια σου..

Ανώνυμος είπε...

@11:36

αν δεν ήξερα πως ο νόμος λέει αν είναι άδειο το μπουκάλι είναι ΟΚ

Ανώνυμος είπε...

καλά αυτο το βίντεο είναι προπολεμικό τώρα το είδατε

Ανώνυμος είπε...

11:59 μμ o νομος λεει να απελαυνονται και λαθρομεταναστες αλλα εδω στο πρεζα tv τους υποστηριζεται και σας επισε ξαφνικα ο πονος για ενα αδειο πλαστικο μπουκαλι που -κακως-ειχε πεταξει τοτε ο πρετεντερης..

Ανώνυμος είπε...

Αει στο διάολο ρε ζώα...Το θέμα είναι για τον ρουφιάνο...Δεν έχετε να πείτε κάτι γι'αυτό;

Pavlos Parissis είπε...

@11:59
τι σχέση έχει τώρα αυτό με το ότι το μεγαλύτερο παπαγαλάκι της Ελλάδος πέταξε μπουκάλι και μετά βγαίνει στην τηλεόραση και φωνάζει για τα μπουκάλια που πετάνε οι άλλοι?
επειδή δεν εφαρμόζεται ο νόμος για λαθρομετανάστες, τότε ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι θέλει?
το μίσος και η κακία που έχετε, σας έχει κάνει να έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια

ξεκολλάτε με το θέμα των λαθρομεταναστών και ασχοληθείτε και με άλλα θέματα.

Ανώνυμος είπε...

κύριοι, σαν οπαδός του ολυμπιακού έχω να πω ότι ντράπηκα με αυτά που έγιναν. Ωστόσο όμως πρέπει να πω ότι ντρέπομαι περισσότερο με την υποκρισία ολονών (π.χ του κυρίου Πρετεντέρη ή των οπαδών του παναθηναϊκου, οι οποίοι αηδιασμένοι πλέον από την τόση βία που είδαν στον αγώνα αποφάσισαν...να πάνε να τα σπάσουν όλα!!!) Είναι ντροπή όσα έγιναν αλλά μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας: όλοι έτσι είμαστε ή έστω υπήρξαμε στο παρελθόν (οπαδοί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ κλπ)...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ και πρέπει ΣΙΓΟΥΡΑ να γίνει κάτι να αλλάξει...για να γίνει όμως κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να σταματήσουμε να ρίχνουμε τις ευθύνες μόνο στους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΨΟΦΑ

Ανώνυμος είπε...

ο Πρετεντερης ειναι ο μεγαλυτερος ρουφιανος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.Προσωπικα ειναι το ιδιο μαλακας με τον Τσουκαλα και τα λοιπα γαβροειδη που ακολουθανε τις προσταγες Κοκκαλη,Μαρινακη.

Ανώνυμος είπε...

ενα θελω να πω...ΞΥΠΝΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....τι αλλο να πει κανεις..ε?...τι αλλο...?...μην ασχολειστε με τον πρετεντερη...αυτος ειναι μοναχα λαγος....δειτε την μεγαλη εικονα....ΞΥΠΝΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!