Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ

Νέες επιθέσεις κατά μεταναστών σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Λακωνία, στην περιοχή των Μολάων Λακωνίας, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών και τοπικών ΜΜΕ. Η Αστυνομία ωστόσο δεν έχει καταγράψει κανένα περιστατικό.

Αφορμή για τις επιθέσεις αυτές αποτέλεσε η απόπειρα τριών Μαροκινών να αρπάξουν τσάντα από γυναίκα, κάτοικο της περιοχής. Ως αντίποινα, περίπου 50 άτομα της περιοχής επιτέθηκαν σε μετανάστες στα γύρω χωριά και προκάλεσαν ζημιές στις καλύβες τους.

Στο βιβλίο των εκτάκτων περιστατικών του Νοσοκομείου Μολάων έχουν καταγραφεί τρία περιστατικά μεταναστών που διακομίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης για να τους παρασχεθεί ιατρική φροντίδα, μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν από ομάδες Ελλήνων που εισέβαλαν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με γιατρό του νοσοκομείου που εξέτασε τους τραυματίες, ο ένας (μάλλον χτυπημένος από σιδηροσωλήνα) κινδυνεύει να χάσει το μάτι του και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Επίσης, ένας ακόμη μετανάστης έφερε θλαστικά τραύματα στο πόδι.
Καρτ.

ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2011

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Αντε ρε ζώον απο πάνω .
Ετοιμάσου κουφάλα , δεν αργεί η ώρα που θα φύγεις μετανάστης και θα παρακαλάς τους Γερμανούς για έλεος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΠΡΕΖΑΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

eprepe na tous gamisoun kiolas!

Ανώνυμος είπε...

h autodikia tha mas swsei.NO MERCY.

Ανώνυμος είπε...

όχι θα τους αφήσουν να διαλύσουν την
χώρα.
Άντε φύγετε προδότες!
Σύγχρονοι δοσίλογοι,
Σύγχρονοι εφιάλτες..

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο 8:47; Σβήνετε σχόλια;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εξωγήινοι έκαναν την επίθεση. Αλλά σιγά και το περιστατικό.Επρεπε να τους γαμήσουν πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

12.12 Αυτή είναι η ελευθερία του πρέζα. Κατα τα άλλα την λέξη φασίστας την έχει καραμέλα. Κατα τα άλλα ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ. Για γέλια και για κλάμματα....