Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2011

ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΑ..ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΒΑΖΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΒΑΖΑΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΕΧΘΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ..

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε μαζική νομιμοποίηση μεταναστών επανέλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής, με αφορμή την απεργία πείνας των παράνομων μεταναστών που φιλοξενούνται στο κτήριο «Υπατία».
Αναφερόμενος στην επιβαρυμένη υγεία των μεταναστών, ο κ. Παπουτσής σημείωσε πως «είναι απολύτως λογικό να ανησυχούμε όλοι, γιατί στην κοινωνία μας εκείνο που είναι πιο πολύτιμο απ' όλα είναι η ανθρώπινη ζωή».
«Θεωρώ όμως» πρόσθεσε, «ότι και οι μετανάστες αλλά και εκείνοι κυρίως που υποστηρίζουν τους μετανάστες και ουσιαστικά οργανώνουν όλες αυτές τις εκδηλώσεις, πρέπει και εκείνοι να συναισθανθούν την ευθύνη που έχουν απέναντι στη ζωή των ανθρώπων που κινδυνεύει».
«Υπάρχουν οι νόμοι του κράτους. Η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα καταρχάς, ούτε μπορεί ούτε προτίθεται να προχωρήσει σε μαζική νομιμοποίηση μεταναστών», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, καταλήγοντας: «Η πολιτεία είναι εδώ, οι νόμοι του κράτους είναι εδώ. Πρέπει όλοι να συνδράμουν ούτως ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση».


ΠΡΕΖΑ TV
28/2/2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυ ρε ξεφτίλες .... Να πάτε απο κεί που ήρθατε!!!! Και αν πάτε και δείτε τον "δικό" σας , εκει ψηλά (και υπάρχει) να του πείτε οτι είναι πολλά ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ......

Ξεφτίλες ΟΛΟΙ ΣΑΣ - Εθνοπροδώτες......

Ανώνυμος είπε...

Zωή σε μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Nομοι υπαρχουν"...!!!
Στην ωραια ταινια Borsalino & Co,o αρχιμαφιόζος απαντάει στο διευθυντη της αστυνομιας,οταν ο τελευταιος του λεει οτι δεν μπορει να κανει κατι που δεν του επιτρεπει ο νομος : " Οι νόμοι είναι για τους φτωχούς"!
Ετσι,Παπουτσή? Θυμαμαι που ειχες κανει γενεθλια πριν πολλα χρονια με κοστος δεξιωσης 20 εκατομμυρια δραχμες...Εσυ, ο φτωχος φοιτητοπατερας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν και είμαι από αυτούς που λένε να τους πάρετε σπίτια σας να σας γα***σουν τα παιδιά και τις γυναίκες σας...να ξέρετε ότι για κάθε μετανάστη το κράτος παίρνει χρήμα και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που τα σύνορα μας είναι τρύπια

Ανώνυμος είπε...

να εφαρμοστει ο νομς και να απελαθουν ολοι οι λαθρομεταναστες.οι ελληνες υποφερουν και εμεις ασχολουμαστε μα τους εχθρους της ελλαδας.η ελλαδα στους ελληνες.μου αρεσει στο δρομο να βλεπω ελληνες και οχι απολιτιστους και βαρβαρους