Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2011

ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

Οι μετανάστες αλλά και «εκείνοι κυρίως που υποστηρίζουν τους μετανάστες και ουσιαστικά οργανώνουν όλες αυτές τις εκδηλώσεις, πρέπει και εκείνοι να συναισθανθούν την ευθύνη που έχουν απέναντι στη ζωή των ανθρώπων που κινδυνεύει», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφορικά με τους μετανάστες απεργούς πείνας, που φιλοξενούνται στο κτίριο «Υπατία».
Επεσήμανε ότι το σημαντικότερο είναι μεν η ανθρώπινη ζωή αλλά δεν μπορεί να υπάρξει μαζική νομιμοποίηση μεταναστών καθώς “δεν το επιτρέπει το νομικό και το ευρωπαϊκό πλαίσιο”.
Ανέφερε ότι “γίνονται προσπάθειες για εξέταση των περιπτώσεων εκείνων ώστε να υπάρξει κάποιος δρόμος που να οδηγήσει στην ολοκλήρωση αυτής της υπόθεσης” και εκτίμησε ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, στο πλαίσιο των νόμων και του κράτους.


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ...

ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΥΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ...ΠΕΙΝΑΝΕ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ POST ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑΊΝΕΙ.
ΠΡΕΖΑ TV
28-2-2011

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ..ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ?

Ανώνυμος είπε...

πρέζα εσύ και όσοι ονειρεύεστε δεκεμβριανά και επαναστάσεις δεν έχεις παρά να πεταχτείς προς Λιβύη ή Αίγυπτο...όλο και κάποιος ηλιοκαμένος φελάχος θα σας κανονίσει..

Ανώνυμος είπε...

Ρε μην υπολγιζεις τιποτα,γραφε οσο μπορεις να μαθανει ο κοσμος,αταφα πτωματα ειναι,με τα νεα μετρα που θα παρουν οσονούπω[με μισθους 400 ευρω ,θα μας ταιζει "φιλανθρωπικα" το κωλοχανειο του Αλαφουζου μετα...] και οταν κατα Απριλη σκασει το τι εχουν υπογραψει κρυφα με την Τουρκια,θα την κοπανησουν σαν τον Μπεν Αλι...Γιατι εβγαλαν εξω απο τον Οκτωβρη 600 δις ευρω νομιζεις?Και συνεχιζουν να βγαζουν ο,τι ακομα προλαβαινουν?

Ανώνυμος είπε...

Oσο για τις κυπατζουδες που γραφουν εδω τις μαλακιες και τις απειλες τους,να πανε να κανουν παρεα στη λουγκρα του Σκαι τους,που την εχει πιασει καταθλιψη και ολο το πρωι ". αα,αα,....ααα...ααα εεε...εεεε..εεε .."
Μουνοπανα κοντα ειναι η ωρα σας...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ GAY ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Μπααα δεν πεθαίνουν αυτοί Χαιλάντερ είναι!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ..ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ Κ ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ!ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΜΠΑΤΣΟ Η ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΓΝΕΙΑ?ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΜΟΥΡΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ Κ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ.ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑς !!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΞΙΑ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

να απελαθουν ολοι οι λαθρομεταναστες!

Ανώνυμος είπε...

9:30 εχεις δίκιο εγώ μόνο στο δημοκρατικό indymedia γράφω. Αυτό να κάνεις και ΄συ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

xasan vgale tin tyropita katw apo tin kouverta, se eida!

fasistofagos είπε...

Πραγματικά,θαυμάζω το δικαίωμα της δημοκρατικότητας στην έκφραση αιμοδιψών απόψεων.Είναι ένα δείγμα του πως αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία οι φασίστες.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο φασισμός στη μανιασμένη του πολεμική ενάντια στο κίνημα,αποτελεί τον ελκυστικότερο χώρο έκφρασης των πιο καθυστερημένων πνευματικά και πολιτικά τμημάτων των καταπιεσμένων στρωμάτων.Αυτή η αλήθεια είναι εμφανής τόσο στο επίπεδο του λόγου που εκφέρουν τα άτομα αυτά (ασύντακτος λόγος,συνθηματολογία,πληθώρα ορθογραφικών λαθών,αδυναμία σοβαρής απάντησης ακόμα και στην πιο απλή επιχειρηματολογία) όσο και στη χωροθέτησή τους στον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό τόσο ταξικά όσο και γεωγραφικά.

Ανώνυμος είπε...

fasistofage einai 12:30 ante trava gia ypno, exeis sxoleio aurio...
8a kaneis apousia prwth wra....

Ανώνυμος είπε...

LOL

Ανώνυμος είπε...

fastifage πες αλεύρι ερχόμαστε στη βουλή 4-5% και έχει συνέχεια. Εχουν όλοι πανικοβληθεί από τον τηλε-καρατζεφέρ μέχρι τα άπλυτα

Ανώνυμος είπε...

fastifage δουλεύεις καλά το Excel, ξέρεις, την αυτόματη διόρθωση αγράμματε. Ξέρεις και την κατανόηση του λόγου. Εκφραση αιμοδιψών απόψεων: Αυτό από που το αντέγραψες ασπόνδυλο κομμούνι. Στο 2ο τόμο του Λένιν η μαλακία του αριστερισμού.

Ανώνυμος είπε...

2:31 πμ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ Χ.Α..ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ 50 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ..ΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΡΕ ΠΡΕΖΑ? ΕΣΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ"ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ? ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ" ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ? ΜΑΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

Σκατοφάγε μου, πάλι σε ξεγύμνωσαν και ασέλγησαν στο παιδικό σου κορμάκι? ΑΛΗΤΕΣ!!!!

ΚΩΛΟΦΑΓΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

MIA ΖΩΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΔΑΚΡΥΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΕΡΝΑΝ ΣΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ "ΛΟΓΙΟΙ". Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ . ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ, Η ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO FILARAKI TORA TO EVALES STI SOSTI DIASTASH!!!!
EPIDOTOYMENH ARISTERA!!!!
AYTOI THA MAS VALOUN STH MHXANH TOY KIMA!!!!

Ανώνυμος είπε...

χέσε μας ρε πρέζα, μια χαρά είναι το χρώμα τους. Τρώνε και προσπαθούν να το τρενάρουν μπάς και κερδίσουν

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΑΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ???ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΔΕΝ ΠΗΔΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΑΝΩ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΜΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ 1.000.000 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ??ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΤΣΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

De mou arese katholou i kouventa edw...
deixnei atoma pou kai apo tis duo meries mono na kribonte pisw ap' tis aspides ton protipon tous, twn simewn tous kai na petane petres stous allous kseroune...

den allazei kati etsi...

Epidi den kserw mia leptomeria...
Otan lene pws apaitoun isa politika dikaiomata, ti zitoun?
Eklegein kai eklegeste?

Ανώνυμος είπε...

Ε...και τι εγινε ρε φιλε που θα πεθανουν?....και στον τοπο τους να εμεναν θα πεθαιναν...σιγα τωρα! κανα παλιοαναρχοκουμουνη να πεθανει να ηρεμησουμε...και εμεις στην Ελλαδα που απο το ¨74 μας τα εχουν πρηξει με τα δικαιωματα τους... αχ... τα τανξ αργουν αλλα δεν ξεχνουν...
Κωστας 30χρον...με 3 πτυχια...ανεργος

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΟΙ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΩΡΕ!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...