Σάββατο, Φεβρουαρίου 12, 2011

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ

Η κυβέρνηση έχει επιλέξει συνειδητά με ποιανού το μέρος είναι και όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση, υποστήριξε ο πρόδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, όλα αυτά, περί κατοχής ξένων δυνάμεων, των κακών τροϊκανών και της κακιάς Μέρκελ είναι εύπεπτα παραμύθια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, που είναι η πιο δεξιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, ετοιμάζεται να εκχωρήσει το δημόσιο πλούτο της χώρας και να υποθηκεύσει το μέλλον του ελληνικού λαού.

«Τα έχουν ήδη συνυπογράψει όλα αυτά ως κατεύθυνση στο προηγούμενο μνημόνια κι όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν ότι είναι από τους βασικούς πυλώνες του νέου μνημονίου που έχουν έτοιμο» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΝ. Έχουμε μια τρομοκρατημένη κυβέρνηση που προσπαθεί τώρα να τα ρίξει στους κακούς της τρόικας δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας που κάλεσε την κυβέρνηση, αν δεν συμφωνεί με την γενική εκποίηση, να βγει να καταγγείλει το μνημόνιο και όχι τους υπαλλήλους της τρόικας.

ΠΡΕΖΑ TV
12-2-2011

1 σχόλιο:

fasistofagos είπε...

Ρε πρέζα και συ γαμώ το κεφάλι σου γαμώ να ούμε...Σταμάτα επιτέλους να διαδίδεις (ακούσια) ότι θα σου παίρνουνε το δίπλωμα,την άδεια οδήγησης και τις πινακίδες,αν περνάς από τα διόδια χωρίς να πληρώνεις.Η τροπολογία που κατατέθηκε προβλέπει ΜΟΝΟ πρόστιμο 200euro και τίποτα άλλο.Επίσης η ΑΔΑΕ ποτέ δεν έδωσε άδεια να χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες των ''παραβατών'' από τις εταιρείες των MEGAλοεργολάβων.Πρόκειται για άτυπη γνωμάτευση του προέδρου της ΑΔΑΕ,ο οποίος καταγγέλθηκε από το ΔΣ της ΑΔΑΕ για το λόγο αυτό και επίσης έφαγε και αγωγές.Το ΔΣ της ΑΔΑΕ είπε ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν μπορεί ιδιώτης να χρησιμοποιεί φωτογραφικό υλικό για να πιστοποιήσει παραβάσεις του ΚΟΚ.Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο το δημόσιο.Επομένως μόνο η παρουσία μπάτσων μας εμποδίζει να περνάμε χωρίς να πληρώνουμε.
Επίσης μέχρι τη δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ και αφού ψηφιστεί,συνεχίζουμε να περνάμε,όπως και πριν,χωρίς να πληρώνουμε.
Άμα θες να δημοσιοποιήσεις κάτι περί του θέματος πάρε και κανένα τηλ στις επιτροπές (δημοσιευμένα τηλ υπάρχουνε στα blogs) και ρώτα τι αληθεύει και τι όχι.Μη συμμετέχεις ακούσια στο όργιο παραπλαηροφόρησης του κόσμου γύρω από το θέμα.
1 ΜΑΡΤΗ 7μμ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ-ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ