Κυριακή, Φεβρουαρίου 13, 2011

ΈΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ… Ο ΡΕΠΠΑΣ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ


Ο Ρέππας ήταν από τους υμνητές της χούντας που έστελναν επιστολές υπερ του δικτάτορα Παπαδόπουλου σύμφωνα με δημοσίευμα παλιάς εφημερίδας όπως αυτό δημοσιεύεται εδώ http://les-malakies.blogspot.com/ και να το δημοσίευμα http://img691.imageshack.us/img691/678/reppasxountamarked.png Μετά τη χούντα την οποία εξύμνησε ως φοιτητής τώρα βρήκε νέα αφεντικά να λιβανίζει...

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
13-2-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eδω ο Κακλαμανης,ο μεγας δημοκρατης,ητανε συνομιλητης του Ιωαννιδη,ηθελε υπουργειο το πουλακι μου,δε μπορουσε να περιμενει.Τελικα φαινεται μεχρι και ο Ιωαννίδης τον πηρε χαμπαρι τι φελος ητανε και τον εδιωξε.Το διεψευσε βεβαια ,αλλα ποτε? ΜΕΤΑ την πτωση της χουντας.Δεν τολμησε βεβαια να μηνυσει το γαμπρο του Ιωαννιδη ,το δικηγορο Αλφαντακη,που τα ειχε γραψει σε εφημεριδα ,μετα τη χουντα.Τα ειχαν τοτε (ανοιξη του 1974) μεταδωσει ολοι οι ξενοι ραδιοσταθμοι,αλλα δεν εκανε τοτε καμμια διαψευση...τι να διαψευσει,οτι ξεροσταλιαζε με τις ωρες στη πυλη του πενταγωνου για να γλειψει τον Ιωαννιδη?
Τετοιους βρωμιαρηδες μαζευε ο Αντρεας,με τετοιους συναγελαζοταν μια ζωή,οι Καραγιωργες και οι Παναγούληδες δεν ηταν για τη βρωμο-παρεα του...

Εισητήρια STOP είπε...

ξερει κανείς από ποιά εφημερίδα είναι αυτά τα αποσπάσματα;;; (σημαντικό)

Εισητήρια STOP είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Σήμερα συμπαθεί τη χούντα των συνδικαλιστών των ΜΜΜ, και αδιαφορεί γιά το κοινωνικό σύνολο που βασανίζεται στα χέρια της.

Unknown είπε...

Θα πρέπει να ξέρετε ότι η ανάρτησή σας σχετικά με τη δήθεν υποστήριξη του Υπουργού Υποδομών στο χουντικό καθεστώς εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα, που σας χρησιμοποιούν ως υποχείρια. Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, έχει δώσει πλήρεις απαντήσεις για το θέμα, ενώ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν πέρυσι τον Αύγουστο σχετικές αναφορές στην μπλογκόσφαιρα είχε στείλει δήλωση. Μετά τον περασμένο Αύγουστο, επανήλθαν κάποιοι το φθινόπωρο και τώρα παρουσιάζεται ένα νέο μπαράζ, προϊόν copy, paste.
Καλό θα ήταν οι αναγνώστες σας να γνωρίζουν και την πρόσφατη δήλωση του Δημήτρη Ρέππα, την οποία και σας υπενθυμίζω, αφού οι αποστολείς του αποκόμματος σας την απέκρυψαν:

«Οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι είναι προφανές που αποσκοπούν, ιδίως αυτήν την περίοδο.
Η αλήθεια δίνει την απάντησή της:
Είμαι μεταξύ των Ελλήνων που διώχθηκαν την επταετία. Άλλωστε για την αντιδικτατορική στάση μου με τίμησαν οι συμφοιτητές μου, που με έζησαν εκείνα τα χρόνια από κοντά, σε μια εποχή υψηλής πολιτικοποίησης, ψηφίζοντάς με στις πρώτες ελεύθερες φοιτητικές εκλογές ως Πρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής και ως μέλος στο πρώτο Κεντρικό Συμβούλιο της μεταδικτατορικής ΕΦΕΕ.
Πράγματα γνωστά.
Αν κάποιους ενοχλεί η παρουσία μου στην πολιτική, ας διαλέξουν μέσα από την πολιτική τρόπους να αντιπαρατεθούν.
Οι συκοφαντίες βλάπτουν τους συκοφάντες και μόνον».