Κυριακή, Φεβρουαρίου 06, 2011

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟ.ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΣΟΥΜΕ.

ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ...
ΕΑΝ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ.


Επίθεση από άμβωνος του ιεράρχη στον τηλεοπτικό σταθμό για τα ντοκιμαντέρ για την επανάσταση του 1821

"Όσοι το είδαν είπαν πως πρόκειται για διαστροφή και νόθευσης της ιστορίας" είπε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και συνέχισε "είναι σωστό να ανατρέπεται η ιστορία για να φανεί πως ήταν ένας άδικος πόλεμος και τι καλά περνούσαμε με τους Τούρκους?. Θα χαλάσουμε και την ιστορία τώρα? Γι' αυτό δεν την θέλετε στα σχολεία?". Επιτέθηκε δε στον "εμπνευστή" της σειράς λέγοντας "ποιος διάβολος είναι αυτός που μας βάζει σε τέτοιες σκέψεις?". Από τα πυρά του ιεράρχη δεν γλίτωσε ούτε η κυβέρνηση για το θέμα του ηλεκτρονικού τζόγου αφού όπως είπε "τα φρουτάκια είναι έργο του διαβόλου αφού παρασέρνουν τους πολίτες. Τώρα τα φέρνουν πάλι για να πάρουν φόρους. Είναι δαιμονική πράξη", εκτίμησε καθώς υποστήριξε ότι "γνωρίζω καλά τι είναιι αυτά τα φρουτάκια και οι κουλοχέρηδες" διευκρινίζοντας βέβαια πως "προς Θεού, δεν έχω πάει αλλά έχουν έρθει πολλοί που έχουν χάσει χρήματα από τέτοια πράγματα και έχουν ζητήσει βοήθεια από μένα". Βέβαια είχε και καλά λόγια να πει για την κυβέρνηση και αυτά αφορούσαν την πρόθεση να τοποθετηθεί φράχτης στον Έβρο για να ελεγχθεί η λαθρομετανάστευση "Από την Βύσσα ως το Αιγαίο, ως την Σαμοθράκη πρέπει να γίνει ο φράχτης για να τους ελέγξουμε" είπε ενώ για τα γεγονότα στην νομική δήλωσε βέβαιος πως υποκινήθηκαν από κάποιους που "βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να δημιουργήσουν προβλήματα στην λειτουργία του κράτους". Αντίθετα δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας να αμφισβητήσει την συνταγματικότητα του νόμου σύμφωνα με τον οποίο στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση είχαν το δικαίαωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι και μετανάστες που είχαν την ελληνική ιθαγένεια αλλά όχι την υπηκοότητα. "Τα έλεγα εγώ" σημείωσε με νόημα

Seleo.gr News

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2011

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, χέστε μας λοιπόν. γιατί αργείτε;

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει ο χουντας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο "ρατσισμός" της πλειοψηφίας έχει πολύ πλάκα τελικά.Αν το 80% που θέλει τον φράχτη είναι ρατσιστές χουντικοί γιατί δεν κυβερνάς το ΛΑΟΣ αλλά ΓΑΠ.Βάλτε το καλά στο μυαλό σας τον φράχτη τον θέλει ο μέσος Έλληνας που βλέπει να μην ψωνίζουν από το μαγαζί του αλλά από τις μαϊμούδες της μαύρης μαφίας ,που δεν τολμάει να βγει βράδυ από το σπίτι του και που αισθάνεται μειονότητα στην γειτονιά του.

"Από τα πυρά του ιεράρχη δεν γλίτωσε ούτε η κυβέρνηση για το θέμα του ηλεκτρονικού τζόγου αφού όπως είπε "τα φρουτάκια είναι έργο του διαβόλου αφού παρασέρνουν τους πολίτες."
Σας αντιγράφει η είναι η ιδέα μου ,από εσάς το διάβασε αυτό!

Ο Ιερώνυμος έχει διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του σαν πιο ήρεμος άνθρωπος αλλά δεν είναι μαγαζάκι του η εκκλησία να διώχνει όποιον δεν θέλει.

Ανώνυμος είπε...

οταν εσυ τα χωνεις στον ηλεκτρονικο τζογο και στην νεα ταξη ειναι καλα..αμα το κανει ο ανθυμος ειναι φασιστας..πρεζα εισαι διχασμενη προσωπικοτητα δεν εξηγειται αλλιως..

Ανώνυμος είπε...

preza kopse ligo tin malakia..tha sou kanei kalo

Ανώνυμος είπε...

ψοφα πορνογερε.

Ανώνυμος είπε...

2:41 πμ o ανθυμος μονο πορνογερος δεν ειναι..ειναι απο τους λιγους δεσποταδες "αντρες"..πιστευεις οτι αμα ειχε χεσμενη την φωλια του δεν θα τον ειχαν κανει ιδη ρομπα?