Παρασκευή, Φεβρουαρίου 04, 2011

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ GREEK-TRACKER.COM (THEGT.NET).ΕΚΛΕΙΣΕ;;;;

Εδω και λιγη ωρα "επεσε" και το Greek Tracker...Ας ελπισουμε να μην σχετιζεται με την υποθεση του thegreekz.com

ΠΡΕΖΑ TV
4-2-2011

10 σχόλια:

BabylonX είπε...

Σχετίζονται δυστυχώς. Φημολογείται έντονα ότι τα είχε ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω.. είμαι πόσα χρόνια μέλος του greek-tracker.. Έχουν την ιδέα πως αποκόβοντας τον κόσμο από τις ταινίες και την μουσική, πως θα διαλύσουν την τρομοκρατία? Γιατί έτσι συμπεριφέρονται στα πλέον αξιόπιστα ελληνικά site (thegreekz - thegt - gamato).. Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.. τώρα γλίτωσε η Ελλάδα..

Ανώνυμος είπε...

Μπα δεν έχει να κάνει με την τρομοκρατία, έχει να κάνει με τη καινούρια τσόντα της εθνικής πουτάνας. Πέρσι κλείσανε το gamato με αφορμή την πρώτη, φέτος 1 μέρα πριν κυκλοφορήσει η δεύτερη κλείνουν αυτά που απέμειναν... χμ μήπως μοιράζουν πορνο-μίζες εκεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;;

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει περιπτωση να επαναλειτουργησει αμεσα?

Ανώνυμος είπε...

03-02-2011: Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ. Αττικής σχετικά με σύλληψη ατόμων για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας μέσω διαδικτύου
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πανελλαδική Αστυνομική επιχείρηση για παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μέσω INTERNET ».

Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού, για τη πάταξη της «πειρατείας μέσω Διαδικτύου», διενεργήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα, Καβάλα και Φλώρινα, όπου σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά (7) ημεδαπών και ενός (1) αλλοδαπού. Εκ των οποίων οι πέντε (5) συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών προσήλθε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.Ε.» και υπέβαλε μήνυση, κατά των διαχειριστών ιστοσελίδας, οι οποίοι από κοινού, εκτός των άλλων ανέβαζαν ( upload ) και στην συνέχεια διαμοίραζαν, χωρίς προηγούμενη έγκριση των αρμόδιων εταιριών, παράνομο ψηφιακό υλικό (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές ανυποψίαστων πολιτών στην ιστοσελίδα www.thegreekz.com την οποία και είχαν την δυνατότητα να τροποποιούν και να υποστηρίζουν τεχνικά.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από ψηφιακή ανάλυση των καταγγελλομένων, κλιμάκια Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσσαλονίκης την 2-2-2011 πραγματοποίησαν ταυτόχρονα με Εισαγγελικούς λειτουργούς, κατ’ οίκον έρευνες όπου διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.thegreekz.com ως διαχειριστές ( MODERATOR ) και προέβαιναν στον διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια) .

Παράλληλα μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ΙΝΤΕΡΠΟΛ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές Ευρωπαϊκής Χωρών για τις δικές τους ενέργειες, καθόσον δύο εκ των κατηγορουμένων διαμένουν στην αλλοδαπή.

Η ανωτέρω ιστοσελίδα είχε εκατοντάδες χιλιάδες μέλη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το σύνολο των ιστοσελίδων οι οποίες συνδιαχειρίζοντο από τους κατηγορουμένους, καθημερινά δεχόταν περίπου 15.000.000 επισκέψεις.

Η ιστοσελίδα ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα Ελληνικά site παράνομου διαμοιρασμού κινηματογραφικών ταινιών, μουσικών κομματιών, λογισμικού, παιχνιδιών κ.α. με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρίες αυτών, παράλληλα με την φοροδιαφυγή.

Από τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι πέντε (25) σκληροί δίσκοι, πέντε (5) φορητοί υπολογιστές, πλήθος ( cd ) οπτικών ψηφιακών δίσκων και πλήθος έγγραφων αποδείξεων από χρηματικά ποσά που εισέπρατταν, από διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και από συνδρομές μελών, συνολικού ύψους 230.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θέλουν να πούνε με λίγα λόγια ότι κλείνοντας τον δρόμο αυτόν θα κερδίσουν οι εταιρείες?????

και για να πέρνει η αντελινα τζολι χχχχχχχ εκατομύρια ευρώ παραπάνω????

Ανώνυμος είπε...

Μπα αραχτε παιδια, δεν σχετιζονται... απλα το thegt και το teamofgreekz κλεισανε γιατι μυριστικανε τι φαση που επαιξε με το thegreekz. Θα ξανανοιξουν μολις ηρεμισουν καπως τα πραγματα...

kkkk είπε...

Μακαρι φιλε ,αλλα πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος και γιατί κίνησε τις διαδικασίες έτσι ξαφνικά για να κλείσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ΕΛΛΗΝΙΚΑ sites διακίνησης ΨΗΦΙΑΚΟΎ ΥΛΙΚΟΎ ;
Ξαφνικά προχτές ανακοινώθηκε από την Ελληνική αστυνομία ότι :

Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού, για τη πάταξη της «πειρατείας μέσω Διαδικτύου», διενεργήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα, Καβάλα και Φλώρινα, όπου σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά (7) ημεδαπών και ενός (1) αλλοδαπού. Εκ των οποίων οι πέντε (5) συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών προσήλθε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.Ε.» και υπέβαλε μήνυση, κατά των διαχειριστών ιστοσελίδας, οι οποίοι από κοινού, εκτός των άλλων ανέβαζαν ( upload ) και στην συνέχεια διαμοίραζαν, χωρίς προηγούμενη έγκριση των αρμόδιων εταιριών, παράνομο ψηφιακό υλικό…… κλπ κλπ….

γιατί τόσο καιρό κανένας <> δεν ενοχλήθηκε ;
πότε και γιατί ξανάγινε παρόμοια επιχείρηση και έκλεισαν το gamato.info ;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της Ε.Π.Ο.Ε αυτοβούλως δεν προσήλθε για να καταθέσει μήνυση και ο λόγος είναι απλός…..
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι κλείνοντας (για λίγο καιρό) κάποια sites δεν έχουν ουσιαστικό κέρδος, διότι ο θόρυβος δημιουργεί διαφήμιση και η διαφήμιση νέους αμύητους χρήστες …
Άλλωστε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… δεκάδες Ελληνικά και χιλιάδες ξένα γεννιούνται κάθε μέρα ….
Με το να κλείσουν 1-2 , έστω από τα μεγαλύτερα Ελληνικά ποιος πρόσκαιρα κερδίζει και μάλιστα πολλά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Αυτός που μόλις έβγαλε την νέα υπερπαραγωγή του και περιμένει να κονομήσει πολλά πολλά μιλιούνια από τα βλήματα που θα δώσουν τα ευρωπουλάκια τους και την άλλη στιγμή θα κλαίγονται για τις περικοπές και τις μειώσεις (άλλωστε την απάντηση την έχουν έτοιμη… η φτώχια θέλει καλοπαίραση!!!!!!!)
Ο Μίστερ Σειρινάκης κυκλοφόρησε την 4-2-2011 το νέο πορνοdvd της Τζούλιας με τον απίθανο τίτλο : «Οι μαύροι καβαλάρηδες».
Ο Μίστερ Σειρινάκης βάζει λυτούς και δεμένους να μην ανέβει πουθενά!!!!Ολοι οι Ελληνικοί tracker το έχουν black listed ή ανέστειλαν την λειτουργία τους (προσωρινά?) !!!

Το συμβόλαιο του ερωτικού DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου αποκαλύπτει ότι το ποσό που εισέπραξε η ίδια είναι ένα εκατομμύριο ευρώ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκτός από την αμοιβή της, η Τζούλια εισπράττει ποσοστά από τις πωλήσεις των DVD καθώς αυτό περιλαμβάνεται στους όρους της συμφωνίας.

Ο παραγωγός του περιβόητου ροζ DVD έχει τρομοκρατηθεί από τις νομικές εξελίξεις που θέλουν την κυκλοφορία των προηγούμενων πορνό να έχει γίνει με φοροδιαφυγή κι έτσι φροντίζει η κυκλοφορία του νέου, που έχει ήδη προαναγγελθεί από την Τζούλια να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες…...!!!!

ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΝΑΚΗ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ

Αν τώρα επιμένετε να το δείτε (γιατί δεν μπορείτε χωρίς Τζούλια) ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕΤΟ http://tzoulia2.blogspot.com/
Επίσης- http://thepiratebay.org/torrent/6150413/Tzoulia_2_Mauroi_%28Julia_2_Mavroi%29_DVDrip-MaRio


ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΝΑΚΗ

ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ

Ανώνυμος είπε...

dokimaste kai to koursaros.net gia thn tzoulia exei ena point o prolallhsantas