Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

H ΔΕΛΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ GREENPEACE ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ-VIVARTIA---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Η ΔΕΛΤΑ κινήθηκε νομικά κατά της Greenpeace με διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας την απόσυρση του Οδηγού Καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα. Για ποιο λόγο; Μάλλον δεν έμεινε ευχαριστημένη από τις ίδιες τις απαντήσεις της. Στην πρόσφατη έκδοση του Οδηγού Καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα (Α’ εξάμηνο 2011), η ΔΕΛΤΑ προσκόμισε τις απαραίτητες γραπτές εγγυήσεις και αναλύσεις για τη μη χρήση μεταλλαγμένων στις ζωοτροφές, ωστόσο ενώ είχε δεσμευτεί πως θα έχει σήμανση στη συσκευασία του τελικού της προϊόντος από το Μάιο του 2010, μέχρι και σήμερα δεν το έχει πράξει. Η σήμανση είναι ο μόνος τρόπος να μπορούν οι καταναλωτές να γνωρίζουν τι τρώνε.

Ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου ο Οδηγός Καταναλωτών μπορεί να αποσυρθεί και να αποτελεί σύντομα συλλεκτική έκδοση. Για το λόγο αυτό κατεβάστε, διαδώστε και προωθήστε την τρέχουσα έκδοση του Οδηγού. Ξεκινήστε τώρα!





ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV,ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ GREENPEACE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ!!!
ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: