Τρίτη, Φεβρουαρίου 22, 2011

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!



ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όμορφες εικόνες!Θα φτύσουν αίμα, πράσινοι-μπλε και κάθε λογής καρύδι. Η οργή χτύπησε κόκκινο. Την Τετάρτη όλόι στο κέντρο, να τους κοπούν τα πόδια..

Ανώνυμος είπε...

και τι καταλαβαν? αν αναιβεναν στο βημα που τους καλεσε θα μπορουσαν με τα επιχειρηματα τους να τον κανουν ρομπα σε ολο τον πλανητη..ποιος εχασε ομως τα επιχειρηματα του για να τα βρουν οι αριστεριστες?

Ανώνυμος είπε...

Κ εγώ απορώ σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία ο πρωθυπουργός να πας πάνω στο βήμα κ να του πεις κάποια πράγματα που θα αναφέρω παρακάτω κ δεν πας??Διάλογο δεν ήθελε παρακαλώ πείτε μου όποιος ξέρει πως να στείλω τις προτάσεις μου στον ΓΑΠ δεν είμαι οικονομολόγος αλλά το μυαλό μου δουλεύει ακόμα.
1.Γιατί δεν καταργείται η βουλευτική ασυλία?
2.Γιατί δεν πάει κάποιος φυλακή για όλα αυτά τα σκάνδαλα που με αποδείξεις πλέον έχουν φαγωθεί τόσα πολλά χρήματα του ελληνικού λαού.
3.Νόμος για δήμευση της περιουσίας σε περίπτωση υπεξαίρεσης χρημάτων θα τον δούμε ποτέ?(Μιλάω πάντα για τα χρήματα του ελληνικού λαού).
4.Γιατί δεν κόβουμε πλήρως τα εξοπλιστικά προγράμματα κ τις στρατιωτικές δαπάνες αφού η γείτονα χώρα Τουρκία δεν μπορεί να μας κάνει πόλεμο ως σύμμαχος στο ΝΑΤΟ κ ως χώρα που θέλει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή ένωση.
5.Γιατί στο ενιαίο μισθολόγιο που ετοιμάζεται δεν έχουν συμπεριλάβει κ τους πολιτικούς κ τους δικαστικούς???
6.Γιατί οι πολίτες πληρώνουν τα παπούτσια κ τα κινητά τηλέφωνα κ τα αυτοκίνητα Υπουργών κ γενικών γραμματέων κτλ...
7.Γιατί δεν κάνει σύμφωνο με την γείτονα χώρα να αρχίσουμε να εξάγουμε το ρημάδι το πετρέλαιο??Το έχουμε κ πολύ το αναθεματισμένο.
8.Γιατί στην Ερτ εργάζονται 5000 άνθρωποι ενώ στο CMM το μεγαλύτερο κανάλι παγκοσμίως 2000!!!!κ φυσικά γιατί πρέπει να τους πληρώνω εγώ κ ο κάθε πολίτης που στην τελική δεν βλέπουμε την δημόσια τηλεόραση γιατί πολύ απλά βάζουν τις περισσότερες φορές ότι να ναι.
Αυτά είναι λίγα από αυτά που θα ρώταγα εγώ παρακαλώ όποιος έχει άλλες προτάσεις κ ξέρει έναν τρόπο να τις στείλουμε στον ΓΑΠ μπας κ του ανοίξουμε εμείς τα μάτια να μου στείλει στο Ypnotistis@mail.gr συγνώμη αν κούρασα κ αν στεναχώρησα κάποιους.

Ανώνυμος είπε...

5:22 πμ συμφωνω στα περισσοτερα εκτως απο τις περικοπες στα εξοπλιστικα και την συνεκμεταλλευση του πετρελαιου με την τουρκια..οι αμυντικες δαπανες δεν ειναι μονο για την τουρκια..ειναι κυριως γιαυτην και αν οι πολιτικοι μας δεν ηταν λαμογια θα ειχαμε με τοσα λεφτα που εχουμε ξοδεψει αξιολογη αμυντικη βιομηχανια οπως η τουρκια Που το 60 τοις εκατο των συστηματων τους ειναι τουρκικης κατασκευης και κανουν και εξαγωγες..στο θεμα του πετρελαιου και του φυσικου αεριου γιατι να τα μοιραστουμε με τους τουρκους? επειδη ειναι νταιδες? ας κανουν στα δικα τους νερα οτι θελουν ο ορυκτος πλουτος ομως στην ελληνικη θαλασσια ζωνη ανηκει σε εμας και μονο..ειναι σαν να εχεις βρει στο οικοπεδο σου θυσαυρο και ναρχεται ο γειτονας και να σου λεει δωσε μου μεριδιο για να μη σε δειρω..χωρια που και να θελει ο ΓΑΠ να τα δωσει στους τουρκους δεν θα τον αφησουν οι εβραιοι και οι ευρωπαιοι..γιατι νομιζετε πως ηρθε το ΔΝΤ?

persefonh είπε...

ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΤΩΧΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ

Ανώνυμος είπε...

τοσα χρονια διαβαζω πρεζατιβι, ειναι το πρωτο θεμα που βλεπω σχολια της προκοπης.πραγματικα ο γιωργακης οσο και να τον βρίζουμε στάθηκε πολύ πιο πάνω απο το ύψος του.και αυτος με τα επιζειρηματα πιο πανω καλα τα λεει.

Ανώνυμος είπε...

Απόφοιτος οικονομικής σχολής με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση επιχειρήσεων, ζητά δουλειά σε εστιατόριο στην Γερμανία. Ωράριο εργασίας και μισθός αδιαφόρος...
Eκεςι μας εφθασαν , θα ακολουθησουν πολυ χειροτερα απο μια διακοπη ομιλιας.Η Αιγυπτος δειχνει τον δρομο...

Ανώνυμος είπε...

Καριολάκο Παπανδρέου!!!

Ερχεται η ώρα σου!! Και η δική σου, και του Λοβέρδου και της Κατσέλη!

Για τον Παπακωνσταντίνου θα γίνει ειδική επανάσταση!!

Ανώνυμος είπε...

TETARTH 23/02/2011 DIADHLONOYME KATA THS KYBERNHSHS. NA FYGOYN TORA PASOK-TROIKA!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τόσα χρονια μας έχουν σαν τον καντάφι 3 οικογένειες, μας ρημάξανε "μετους" νομους που είναι στα μετρα τους και με την αδικία να έχει φτάσει στο πλήρες ! τα δόντια του λαου τρίζουν από την οργή από την κοροϊδία και από την ταπείνωση που μας προξενούν καθημερινά σερνόμενοι πάντα πίσω από τις περιστάσεις ,τον βάλαμε τον καραγκιόζη να μας γλιτώσει από τα δύσκολα ο εμετικός ψεύτης κωλοτούμπας να μας σώσει από το άλλο ανόητο που αποκοιμήθηκε στο τιμόνι !! και μια αντιπολίτευση για κλάματα !! έρχεται η οργή του λαου ,αφήστε τα κομματικά ,ο εκλογικός νομος είναι για κλάματα εξέγερση χρειάζεται και γρήγορα πριν πουλήσουμε και τις γυναίκες μας . μέχρι και "ελενhομενες" εκτόνωσης κάνουνε δήθεν απεργίες, ποτε ο ένας ποτε ο άλλος, για να ξεθυμάνουν τον λαό , ποτε more θα γίνουμε ένα όλoi και όλες να τους κυνηγήσουμε τους δοσίλογους αυτούs στην κατοχή εγώ θα τους εκτελούσα !!! γιάννης από κέρκυρα

Ένα πρόβατο είπε...

Τώρα που έφτασε η ώρα για καρπαζές ο γιωργάκης ανακάλυψε το διάλογο

Ανώνυμος είπε...

επειδη αρχισαν να μιλανε οι "καλοπροαιρετοι" πάλι να θυμίσω ότι υπάρχει και το βίνετο που δείχνει την ασφάλεια να τους τραμπουκίζει. Αμα ήθελα το λαμόγιο να κάνει διαλογο θα έπρεπε να πει πρωτα σους ασφαλιτες να κανουν πισω...σιγά τον δημοκράτη

Ανώνυμος είπε...

F*CK you GAP