Τρίτη, Μαρτίου 01, 2011

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1

«Με αγάπη» η οικογένεια του ΑΝΤ1 συνεχίζει να τρώει τα παιδιά της. ‘Άλλες τρεις απολύσεις τεχνικών από το παράρτημά του στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη βδομάδα.
Οι καναλάρχες συνεχίζουν ασυγκράτητοι το ….. κοινωνικό τους έργο. Μετά τις περικοπές, μετά τις …..εθελούσιες, μετά τις χαρισματικές πράξεις της κυβέρνησης που απέσυρε τον νόμο για τον ειδικό φόρο 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων και τους χάρισε το τέλος χρήσης συχνοτήτων για τρία χρόνια, μετά την απαίτηση για 20% μείωση μισθών και «επανεκκίνηση» της ΣΣΕ, ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
Προειδοποιούμε, αν δεν ανακληθούν άμεσα οι απολύσεις και δεν υπαναχωρήσουν από τις απαιτήσεις τους για τις μειώσεις και αναδιαπραγμάτευση επί το δυσμενέστερο όλης της ΣΣΕ, αυτό που θα γίνει δεν το φαντάζονται.

Απευθυνόμενοι προς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Τηλέμαχο Χυτήρη τους λέμε
Αφήστε κατά μέρος τα δώρα που κάνουν ακόμα πιο πλούσιους τους εργοδότες μας και αντί να τους χαρίζετε το ενοίκιο χρήσης των συχνοτήτων, οι οποίες συχνότητες είναι περιουσία του Ελληνικού λαού, ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, χρόνια τώρα, έκαναν περιουσίες εκμεταλλευόμενοι αυτό το κοινωνικό αγαθό.
ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;
Απευθυνόμενοι, τέλος, στους συναδέλφους μας της ΕΤΙΤΑ τους ζητάμε, να φύγουν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε περίπτωση που οι εργοδότες αρνηθούν την άμεση αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός μας, την ικανοποίηση των θεσμικών αιτημάτων μας, την πιστή τήρηση της υπάρχουσας ΣΣΕ και την ανάκληση των απολύσεων.
Συνάδελφοι, ραντεβού στους αγώνες μέχρι την τελική νίκη, μέχρι να …. κόψουμε την όρεξη των αφεντικών μας και να κάμψουμε την άρνησή τους.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: