Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΗΝ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Εδώ και αρκετές μέρες, η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Γλυφάδας "διαφήμιζε" με πανό εκδήλωση-ομιλία του Χρυσοχοϊδη στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας (σήμερα Τετάρτη 7μμ).

Τουλάχιστον 40 σύντροφοι και συντρόφισσες του αντιεξουσιαστικού χώρου και καμμιά δεκαριά αριστεροί, είχαν διαφορετική άποψη για την παρουσία του αμερικανοτσολιά Μιχαλάκη στη γειτονιά τους. Με την παρουσία τους απέτρεψαν την  εκδήλωση (ο υπουργός δεν εμφανίσθηκε ποτέ) και οι πασόκοι έφαγαν άγριο κράψιμο.

Ανοίχτηκε πανό, πετάχθηκαν τρικάκια, φωνάχτηκαν συνθήματα, γράφτηκαν σπρέι στην τζαμαρία των παρακείμενων γραφείων του ΠΑΣΟΚ Τερψιθέας (Άνω Γλυφάδας). Το Α.Τ. Τερψιθέας έστειλε 5-6 φοβισμένα μπατσάκια (ως εκπρόσωπους μάλλον της νεολαίας ΠΑΣΟΚ)

Ούτε στη Γλυφάδα.........ούτε πουθενά

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
17-3-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μαλακα πρεζα..παλι ενθουσιαστηκες...μηπως ειναι λιγο φασιστικο να μην αφηνεις τον αλλον να μιλησει??απορια εχω..καπως ετσι ξεκινησαν και οι μελανοχιτωνες

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο αμερικανογλύφτης δεν μας έλεγε για ακροδεξιά τρομοκρατία?

Ανώνυμος είπε...

Φασιστικο ειναι να κλεβεις και να χρεοκωπεις μια χωρα μαζι με τη συμορια σου ατιμωρητα. Φασιστικο ειναι να κλεβεις μισθους και συνταξεις και εσυ να απολαμβανεις διπλη συνταξη απο τις εισφορες των αλλων. Επισης φασιστικο ειναι να εκλεγεσαι με ψευτικες υποσχεσεις και μετα να κανεις αλλα. Ακομα φασιστικο ειναι να νομοθετεις με γνωμωνα την ατιμωρησια σου, και να καταργεις τη δικαιοσυνη και την ισονομια (αρα και τη δημοκρατια) για προσωπικο σου συμφερον. Φασιστικο ειναι να ζηταει το 97% των Ελληνων καταργηση της βουλευτικης ασυλιας και εσυ να μας αγνοεις επιδεικτικα. Οταν τα εχεις κανει ολα αυτα οτι και να παθεις σου αξιζει. Μπραβο σε οποιον αντιστεκεται στους προδοτες ειτε αριστερος ειναι ειτε δεξιος

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλε 1:14, στο Πρέζα έχει γίνει ολοφάνερο ότι αγαπούν τον φασισμό, αρκεί αυτός να ευνοεί τις ιδέες που υποστηρίζουν.