Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2011

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ…ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ!!!

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΙSΙΩΣ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ...Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ...ΕΜΕINAN ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 158 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται η υπόθεση των 300 μεταναστών απεργών πείνας, δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας πολλών εξ αυτών. «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής», τόνισε από τη Βουλή σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, τη στιγμή που το υπουργείο Εσωτερικών εξακολουθεί να λέει κατηγορηματικά όχι σε ενδεχόμενη μαζική νομιμοποίηση μεταναστών.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε μάλιστα ότι «θα ασκήσει όποια πίεση μπορεί προς τους αρμοδίους συναδέλφους του για να αποτραπεί πάση θυσία και πάση δυνάμει αυτό το ενδεχόμενο».

Όπως είπε, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

«Φροντίστε μην πεθάνει κάποιος από την απεργία πείνας. Εάν έχουμε έστω και ένα θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα έχουμε σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως χρυσή λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής ’μυνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Χ. Καστανίδης: Δεν μπορεί να εκβιάζεται η χώρα

Πάντως, ακόμη ένα στέλεχος της κυβέρνησης απέρριψε σήμερα κάθε ενδεχόμενο μαζικής νομιμοποίησης των μεταναστών. «Η θέση όλων μας είναι να βοηθήσουμε, δεν μπορεί όμως να εκβιάζεται μια χώρα», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης.

Τόνισε ακόμη ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η κυβέρνηση σε μια αυθαίρετη νομιμοποίηση και συμπλήρωσε: «Όσο είναι υποχρέωσή μας να μη χαθεί μια ανθρώπινη ζωή, άλλο τόσο είναι να μην εκβιάζεται η χώρα».

ΣΥΝ: Ανατριχιαστική αναλγησία από τον Γ. Ραγκούση

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης αναφέρει ότι η κατάσταση των απεργών πείνας είναι απελπιστικά οριακή και πως «λύση θα έπρεπε να είχε δοθεί χθες».

«Ακόμα και φωνές μέσα από την ίδια την κυβέρνηση, όπως αυτή του υπουργού ’μυνας, πιέζουν για να υπάρξει άμεση λύση», συμπληρώνει ο κ. Σκουρλέτης και υπογραμμίζει πως «αυτός που παραμένει ασυγκίνητος επιδεικνύοντας μια ανατριχιαστική αναλγησία είναι ο κ. Ραγκούσης».

Υπενθυμίζεται πως χθες ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τη λύπη του για τη συνέχιση της απεργίας πείνας και έκανε λόγο για «πολιτικούς καθοδηγητές» που έχουν απαγορεύσει το διάλογο μεταξύ των αρχών και των μεταναστών.

Επιπλέον, ο κ. Ραγκούσης επανέλαβε ότι η μόνη διέξοδος για να δοθεί λύση στο ζήτημα είναι οι μετανάστες να υπαχθούν στο καθεστώς εξάμηνης ανοχής, ενώ απέκλεισε για μια ακόμη φορά ρητώς και κατηγορηματικώς ενδεχόμενη ειδική μεταχείριση εκτός του νόμου.

Υποστήριξε, τέλος δέχθηκε καταγγελίες ότι κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν κατάφεραν να μπουν στο μέγαρο Υπατία για να εξετάσουν τους απεργούς πείνας καθώς, όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος στο χώρο, αλλά και απωθήθηκαν βιαίως.

Εισαγγελική παρέμβαση

Οι καταγγελίες του κ. Ραγκούση, αλλά και δημοσιεύματα στον Τύπο προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αναλάβει εισαγγελέας Πρωτοδικών, ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να εντοπιστεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.

ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2011

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΛΥΒΙΗ.

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

να πεθανουν ολοι...
αυτοκτονια κανουν δικαιωμα τους...
και να ξεσηκωθουν οι σκουροι φιλοι τους να κανουν μανουρα να τα σπασουν, για να χουμε μια πολυ καλη δικαιολογια να τους διωξουμε ολους...
ΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΟΙ...
Π Ο Υ Λ Ο!!!
και να δειτε τι εχει να γινει...
οσο πιο γρηγορα γινει η εθνοκαθαρση τοσο γρηγοροτερα...
καραγκιοζηδες...
και να δειτε τι ανοχη θα δειξουν οι αστυνομικοι στους σκουρους ετσι οπως διψανε για εκδικηση...
δε μπορουσε να ειναι καλυτερη η στιγμη...
κι επειδη πολυ αερα εχετε παρει λογω τηλεορασης και λαζοπουλων και λοιπων ας γινει ενα δημοψηφισμα επιτελους αν θελουμε να γινουν μαζικες απελασεις...
δημοκρατια δε θελετε;
ναι ή οχι;

Ανώνυμος είπε...

5:23 μμ φιλε οι "σκουροι" δεν ξεσηκωνονται μονοι τους..καποιοι ελληνες τους βαζουν..οπως και με το κορανι..

Ανώνυμος είπε...

5:12 μμ στην ύβιη ο λαος ξεσηκωθηκε οχι οι λαθρομεταναστες..μεγαλη η διαφορα..μαλιστα ο κοσμος εσπαγε εταιριες που απασχολουν ξενους και οχι λυβιους..

Ανώνυμος είπε...

Για τα δυο νεκρα παλικαρια που γαζωθηκαν απο δεκαδες σφαιρες προσπαθωντας να βγαλουν το ψωρομεροκαματο,ουτε "Δεκεμβριανα",ουτε λογος.Για να γινει μνεια πρεπει μαλλον να εισαι παρανομος,χωρις χαρτια,μη φορολογουμενος,ξαπλα σε μια κουβερτα και οπλισμενος με πολυ θρασος,ετσι εχω καταλαβει.

Ανώνυμος είπε...

Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας στην Υπατίας Εκτύπωση E-mail
03-03-2011 16:38:48

ImageΣυγκεκριμένο σχέδιο ταραχών σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή θάνατο ή θανάτους λαθρομεταναστών απεργών πείνας της οδού Υπατίας, έχει περιέλθει σε γνώση των αρχών ασφαλείας. Ταραχές οι οποίες θα επικεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και σε άλλες πόλεις. Χθες λαθρομετανάστες και μέλη "επιτροπών υποστήριξης" κατέλαβαν τα πολιτικά γραφεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη.

Το σχέδιο έχει τεθεί υπ'όψιν της πολιτιής ηγεσίας και εξ αυτού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος πριν λίγο προέβη στην εξής δήλωση στην Βουλή: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

«Εάν έχουμε έστω και ένα θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα έχουμε σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Κατατζαφέρης.

«Η θέση όλων μας είναι να βοηθήσουμε, δεν μπορεί όμως να εκβιάζεται μια χώρα», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης δέχθηκε καταγγελίες ότι κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν κατάφεραν να μπουν στο μέγαρο Υπατία για να εξετάσουν τους απεργούς πείνας της οδού Υπατίας, καθώς, όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος στο χώρο, αλλά και απωθήθηκαν βιαίως.

Οι καταγγελίες του κ. Ραγκούση, αλλά και δημοσιεύματα στον Τύπο προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αναλάβει εισαγγελέας Πρωτοδικών, ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να εντοπιστεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε κατάσταση συναγερμού και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για το εν εξελίξει σχέδιο ταραχών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζει και φαίνεται ποιοί είναι πραγματικά αυτοί που θέλουν τους μετανάστες νεκρούς... Οι αλληλέγγυοι ήδη δεν τους αφήνουν να φάνε ακόμα και όταν οι μετανάστες θέλουν. Και, αφού στο κτίριο Υπατία τους εξετάζουν μόνο ''διαπιστευμένοι'' γιατροί, ποιός λέει ότι δεν θα αφήσουν κάποιον να πεθάνει επίτηδες; Έτσι θα πραγματοποιηθεί και η επιθυμία του Preza, που τόσον καιρό εύχεται να πεθάνει κάποιος απ' αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΡΩΝΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ (το δικαιωμα να ελπιζω να ονειρευομαι να κανω σχεδια)!! ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ( Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α ).

Ανώνυμος είπε...

12:06 πμ αμα διλαδη ξεσηκωθουμε γινει εμφυλιος οπως στην λιβυη, μας την πεσουν απο πανω και οι τουρκοι{ευκαιρια ψαχνουν} η ζωη μας θα γινει καλυτερη?

Ανώνυμος είπε...

τοτε βαγγελα για να μην υπαρξει νεκρος βγαλτε τους απο το μεγαρο και πηγαινετε τους στα νοσοκομεια..εχετε το δικαιωμα αυτο να το κανετε..

Ανώνυμος είπε...

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_4957.html

Να η πρεμουρα , τυποι σαν τον πρεζα ,την αδερφη τον αλαβανο και λοιπους μολοτωφ , ειναι ετοιμοι για προβοκατσια αφου πεθαινουν μερικοι απεργοι πεινας ,με τις ευλογιες του πασοκ που εινχαι στα σχοινια και θα βρει αφορμη να επιβαλει χουντα

Αυτοι τους κουβαλησαν εδω , περιεργως αν προσεξατε για καθε ποινικη διωξη , η ερευνα η ραικου ειναι απο πισω λες και δεν υπαχρει αλλο προσωπο στη δικαισοσυνη

Δεν τους αφηνουνε ταχα τα μελη της αλληλεγυης να εξετασουν τους λαθρο καταγγελει ο ραγκουσης λολ , λες και κυβερνανε αυτοι και ο ραγκουσης ειναι θεατης

Δυστυχως για σας και το σιναφι , αναρχοαπλυτοι του κερατα ο ελληνας εχει γνωση του βρωμικου σχεδιου σας

Ας ειναι καλα τα χιλιαδες μπλογκ που ενημερωνουν