Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2011

Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΛΟΠΕΣ …ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ!!!

Chrysanthi Konstantakatou
προς τον κο τσιπρα κ τους<αλληλεγγυους>των 300 <μεταναστων απεργων πεινας>
παρακαλω πολυ,
ενημερωστε οσους συντροφους σας εκ των <απεργων>,υπεξαιρεσαν απο το μεγαρο Υπατια, ασημικα κ πορσελανες,να τα επιστρεψουν κ το θεμα θα θεωρηθει ληξαν. οπως γνωριζετε το κτηριο βιντεοσκοπειται.
ευχαριστω.
Χθες στις 10:35 π.μ.

Chrysanthi Konstantakatou
εαν δεν επιστραφουν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακα κειμηλια,
που <υπεξαιρεθηκαν> απο το ΜΕΓ.ΥΠΑΤΙΑ,
κατα την διαρκεια της παραμονης των 237<μεταναστων απεργων πεινας>,
θα ανεβασω στο you Tube τα καταγραφεντα videos.
Χθες στις 5:47 μ.μ.


Καταγγελία κατά του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα ανήρτησε χθες το απόγευμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου-  ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία. Ειδικότερα αναφέρει: «Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Το status της στον τοίχο του προφίλ της έκαναν like  πάνω από 18 φίλοι της ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια του τύπου: «Δεν σεβάστηκαν την Υπατία ώρα λοιπόν να γνωρίσουν την Αδράστεια και τη Νέμεση» ή «Δυστυχώς Χρυσάνθη ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!! Αλήθεια τι να πει κανείς.»

Μερικές ώρες μετά και ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση η κ. Κωσταντακάτου στην οποία και επισημαίνει ότι: «Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που ''υπεξαιρέθηκαν'' από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»

Και συνεχίζει κάνοντας απολογισμό των κειμηλίων που έλειπαν από το Μέγαρο… Όπως αναφέρει έλειπαν: «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»!!!

Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια …

topontiki.gr

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ VIDEOS ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΤE ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ;

ΠΡΕΖΑ TV
24-3-2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΒΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ... ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΑΜΑΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΥΦΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΜΠΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ωχ Πρεζα αν εχει γινει τετοια στραβη και υπαρχουν βιντεο απο καμερες να τα καταγγειλεις σαν προιον μονταζ που ειναι αποτελεσμα της αντιμεταναστευτικης πολιτικης.Ξερεις εσυ απο τετοια...

Ανώνυμος είπε...

αν υπαρχει βιντεο με κλοπες τοτε το καθεστως ανοχης βαση του νομου αρεται..ερε γλεντια..μετα θα κανουν απεργια πεινας για την αποποινικοποιηση της κλοπης και της υπεξεραισης..

Ανώνυμος είπε...

δεν τα δινει στην αστυνομια γιατι δεν θελει να τους χωσει μεσα..αν την ζορισετε θα το κανει μαλλον...

Ανώνυμος είπε...

Preza esbises to comment mou re gelie....auto sou thimizei kati?----> Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ...prezatv@hotmail.com

Palio gelie!

Ανώνυμος είπε...

11:25 ---> τον αποστομωσες τον πρεζα!! Αστον στην ησυχια του τωρα γιατι ξεφτιλιστηκε με αυτα συμβαντα.... ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ, ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΑΝ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ........

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι αλληλέγγυοι? χα!χα!χα!

Ανώνυμος είπε...

ασχετο αλλά φρικιαστικό:Με την απειλή μαχαιριού, τέσσερις Ιρακινοί, κουρδικής καταγωγής, βίασαν έναν 10χρονο αφγανικής καταγωγής. Αυτή την ώρα υπάρχει σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για τον εντοπισμό των δραστών.

Δύο από τους δράστες έχουν αναγνωριστεί από τον 10χρονο και έχουν περιγραφεί στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.
Μάλιστα, στην περιοχή υπήρξε ένταση από εκατοντάδες Αφγανούς οι οποίοι αναζητούν και οι ίδιοι τους δράστες του βιασμού.

Unknown είπε...

Πόσο ρόμπες θα γίνετε;Και απεργία πείνας δεν έκαναν όπως λένε οι γιατροί και κλέφτες.

Ανώνυμος είπε...

mporei na min ta peiran oi metanastes na ta piran oi allileggyes gorgones.opws kai na xei oudeis asfalesteros exthros ek tou euerthetithenta AXARISTOU.PREZA kleisto to magazi.se vazei mesa.