Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2011

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

Τα κοντέινερ του Τριαντείου, τα οποία παραμένουν 15 χρόνια ως "προσωρινή λύση στέγασης σεισμοπλήκτων" από τον μεγάλο σεισμό της 15ης Ιουνίου του 1995, ζητά ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Σκοπός του είναι εκεί να δημιουργηθεί ξενώνας φιλοξενίας των αστέγων της περιοχής.
Σήμερα τα κοντέινερ στην πλειοψηφία τους είναι αποθήκες, αφού οι σεισμόπληκτοι δεν κατοικούν πλέον σε αυτά. Ο Αμβρόσιος εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως αναζητεί τον κατάλληλο χώρο για την πραγματοποίηση της δραστηριότητας αυτής.
Γι’ αυτό κάνει έκκληση, απευθυνόμενος στα φιλάνθρωπα αισθήματα των πολιτών, τόσο προς τους ενοίκους των κοντέινερ που βρίσκονται στην περιοχή της Κουλούρας και οι οποίοι δεν τα χρησιμοποιούν πλέον, να της παραχωρήσουν ένα εξ αυτών, όσο και σε οποιονδήποτε άλλον αρμόδιο φορέα που θα μπορούσε να βοηθήσει για την εξεύρεση του χώρου αυτού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υπεύθυνος ορίστηκε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης Πρωτοσύγκελλος, στο τηλέφωνο: 26910 21777.

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

an to kanei giati pragmati to pistevei san anthropos kai ieromenos kalos to kanei alla min viazeste na peite grigora mpravo dioti aftes oi kargioles oi papades den kanoun kati an afto den tous apoferei prosopiko ofelos

Ανώνυμος είπε...

Άρα γουστάρεις και τον Άνθιμο ,γιατί και αυτός έχει φτιάξει;Δεν θα κάνει και κάτι πρωτότυπο ο άνθρωπος κάθε μητρόπολη σχεδόν διαθέτει.