Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

Επιστολή προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, την οποία κοινοποιεί στον υπουργό Εσωτερικών και στο γραφείο του Γεν. Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, έστειλε χθες ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ζητώντας διευκρινίσεις για το... ποιος είναι σήμερα δήμαρχος στον Δήμο Ζαχάρως.


 Οπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Αλεξανδρόπουλος:

«Με θλίψη σάς ενημερώνω ότι στον δήμο μας, αν και πέρασαν τρεις ολόκληροι μήνες, δεν λειτουργεί ο Ν. 3852/2010 που είναι υποχρέωση του κράτους και δεν έχει εγκατασταθεί το δημ. συμβούλιο επειδή "έτσι απεφάσισε" ο σε αργία ευρισκόμενος και επανειλημμένα καταδικασμένος, νεοεκλεγμένος δήμαρχος. Για την ακρίβεια, ο δήμος δεν λειτουργεί, οι δημότες ταλαιπωρούνται και ζημιώνονται και οι αρμόδιες κρατικές αρχές, παρά τις εκκλήσεις των δημοτών και την απώλεια του σημαντικότερου 3μήνου του έτους, αδιαφορούν για τους συγκεκριμένους 15.000 Ελληνες πολίτες, λες και είναι δικαίωμά τους».

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος επισημαίνει ότι η εγκατάσταση του δημοτικού συμβουλίου, η εκλογή προεδρείου, η ψήφιση του προϋπολογισμού και η εκλογή των επιτροπών που, σύμφωνα με τον «Καλλικράτη», θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί δεν πραγματοποιήθηκαν.
Μ.ΝΟΔ.

ΠΡΕΖΑ TV
23-3-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: