Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τη μια τα ξημερώματα στο σπίτι ζευγαριού αστυνομικών, στην Κερατέα, ενώ βρίσκονταν μέσα σε αυτό με τα 4 ανήλικα παιδιά τους.
Από την εμπρηστική επίθεση δεν υπήρξαν τραυματίες. Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα δυο αυτοκίνητα των αστυνομικών, καθώς και τρίτο Ι.Χ., ιδιοκτησίας φιλικού τους προσώπου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι τους, στη διασταύρωση της λεωφόρου Νάτο με την οδό Μιχαήλ Δελίση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στόχος ήταν ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γλυκών Νερών, αστυνόμος Α', και η αρχιφύλακας σύζυγός του, η οποία υπηρετεί στη Διεύθυνση Διαβατηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κερατέας. Το ζευγάρι μένει στην περιοχή από το 1994.

ΠΡΕΖΑ TV
15-4-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι!

Το να συμβιβάζεσαι από τα 18 σου και να χτυπάς ολόκληρη την κοινωνία έχει το κόστος του!

Τώρα θα το υποστείτε!

Ας πάρετε για μπράβους τους "πανέξυπνους" φίλους σας, Χρυσαυγίτες!

Ανώνυμος είπε...

na kai ena eyxaristo neo..

Ανώνυμος είπε...

Το ότι έπεσαν δακρυγόνα ΜΕΣΑ στα σπίτια ανθρώπων που είχαν ΒΡΕΦΗ, το τόσο ξύλο που φάγανε ΓΕΡΟΙ άνθρωποι με αναπευστικά, θα βρεθεί κάποιος να το τιμωρήσει και να το καταδικάσει; Γιατί η ζωή του κάτοικου μιας πόλης να έχει μικρότερη αξία; Λυπάμαι για τα ανήλικα παιδιά των μπάτσων, αν φυσικά είναι αληθινή η είδηση, αλλά η αυτοάμυνα των κατοίκων είναι δυστυχώς η μόνη επιλογή που άφησε το παρακράτος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το post να το διαβάσουν όσοι ακόμα πιστεύουν ότι οι ξεσαλωμένοι της Κερατέας είναι μόνο κάτοικοι, και ότι τα θλιβερά καραγκιοζιλίκια που κάνουν γίνονται μόνο για το ΧΥΤΥ.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε στην θέση της οικογένειας αυτής να ήσαστε εσείς και η οικογένειά σας μουνόσκυλα...Ανήλικα παιδάκια ήταν μέσα ρε, τι σας φταίνε?Γενικεύετε όλους και όλα λες και είναι τα πάντα ισοπεδωμένα..
Αγράμματοι, αμόρφωτοι, ζώα!

Ανώνυμος είπε...

Δολοφόνοι σε δράση.Μετά την Marfin θέλουν και άλλους νεκρούς στο παιχνίδι τους.