Τετάρτη, Απριλίου 13, 2011

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναφερόμενη σε καταγγελίες για απώλεια στοιχείων που είχε συγκεντρώσει συνεργάτης του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της επιχείρησης. Αναφερόμενη στο θέμα η ΔΕΗ δηλώνει πως διεξάγεται έρευνα από επιτροπή, επικεφαλής της οποίας ορίστηκε γενικός διευθυντής της επιχείρησης. "Είναι αυτονόητο ότι στο βαθμό που, μεταξύ των απωλεσθέντων εγγράφων, περιλαμβάνονται έγγραφα που έχουν ήδη χορηγηθεί, αυτά θα διατεθούν άμεσα και εκ νέου" σημειώνει η ΔΕΗ.


Από την πλευρά της η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ επισημαίνει πως δεν αρνείται τον έλεγχο και τονίζει πως η χρηματοδότησή της γίνεται με νομιμότητα όπως προβλέπουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας "με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις διοικήσεις" κατά την τελευταία 20ετία.

Επειδή  δεν φοβόμαστε και δεν ανησυχούμε για την έρευνα ... λέμε πως εάν η κυρία που καταγγέλλει ότι έχασε χαρτιά που βοηθούν στην έρευνα δεν μπορεί να τα ξαναβρεί (που είναι σίγουρο ότι  μπορεί γιατί όπως διαβάσαμε, ότι πήρε από τη ΔΕΗ ήταν φωτοτυπίες) την προσκαλούμε και αυτή και τον κύριο Ρακιντζή πολύ ευχαρίστως να έρθουν στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να τους τα δώσουμε εμείς. Είναι ευπρόσδεκτοι" επισημαίνει η ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

ΠΡΕΖΑ TV
13-4-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: