Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΜΟΝΤΑΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ!!!

Πληρης δικαιωση του ΠΡΕΖΑ TV για την απιστευτη γκαφα του Τηλεαστυ το οποιο παραποιησε δηλωσεις του ιδιου του του ιδιοκτητη και προεδρου του Λαος Γιωργου Καρατζαφερη.
 
Πιο συγκεκριμενα,στον ιστοτοπο της νεολαιας του Λαος (url http://www.neolaialaos.org/2011/04/blog-post_4286.html) ειχε δημοσιευτει το video της ομιλιας του Καρατζαφερη στη Λαρισα, η οποια πραγματοποιηθηκε στις 2-4-2011.
Το video της ομιλιας ειχε μονταριστει και μεταδωθει απο το ιδιο το Τηλεαστυ (ημ.μετάδοσης 5-4-2011).
Κατα τη διαρκεια του μονταζ,ειτε ο σκηνοθετης,ειτε ο μοντερ,ειτε κατα λαθος,ειτε κατα παραγγελια...αφαιρεσαν μερος της ομιλιας του Γιωργου Καρατζαφερη,με αποτελεσμα προς στο τελος της ομιλιας,να φαινεται πως ο Καρατζαφερης ειπε πως θα βυθιζει πλοια με μεταναστες...ενω αυτο που στη πραγματικοτητα δηλωσε ,ειναι το πως σε περιπτωση που ερθει στην εξουσια θα βυθιζει τουρκικα πλοια.

Το video αυτο,οπως ηταν λογικο αναμεταδόθηκε απο πληθος ΜΜΕ και sites,μεταξυ των οποιων ο ΒΗΜΑ FM και η εκπομπη Αλ Τσαντιρι News.
Tα τσακαλια του Λαος και πρωτος απ'ολους ο Αδωνις Γεωργιαδης,χωρις να ξερουν πως την γκαφα την εκανε το ιδιο τους το καναλι,αρχισαν να συκοφαντουν και να απειλουν τοσο τους δημοσιογραφους του Βημα 99,5 με μηνυσεις και αγωγες,οσο και το Λακη Λαζοπουλο,ο οποιος στο τελευταιο Αλ Ταντιρι News ,μετεδωσε το παραποιημενο απο το ΤΗΛΕΑΣΤΥ βιντεο της ομιλιας Καρατζαφερη!!!

Το video αυτο οπως παρατηρουμε..εντελως τυχαια...μετα απο τη χθεσινη αποκαλυψη του ΠΡΕΖΑ TV,η οποια αναδημοσιευτηκε απο πληθος blogs τα οποια και ευχαριστουμε,αφαιρεθηκε πριν απο λιγο απο το επισημο blog της Νεολαιας του Λαος,καθως το κομμα του Καρατζαφερη και οι λοιποι υπευθυνοι του Τηλεαστυ κανουν τα παντα για να τα μπαλωσουν.

Και τωρα ερχομαστε και ρωταμε...

Το ΤΗΛΕΑΣΤΥ κανονικα δεν θα πρεπει να παει στο ΕΣΡ,καθως παραποιησε ειτε κατα λαθος ειτε κατα παραγγελια,ωστε να δημιουργησει εντυπωσεις,δηλωσεις που εκανε ο ιδιος του ο ιδιοκτητης και προεδρος του Λαος Γ.Καρατζαφερης;
Δεν θα πρεπει να υπαρξει ποινικη διωξη του για διασπορα ψευδων ειδησεων;;;
Δεν θα πρεπει,τα στελεχη του Λαος τα οποια εβριζαν και συκοφαντουσαν δημοσιογραφους που αναπαρηγαγαν το παραποιημενο απο το ΤΗΛΕΑΣΤΥ video της ομιλιας Καρατζαφερη...να ζητησουν συγνωμη;;;

Περιμενουμε τουλαχιστον ενα δελτιο τυπου...

ΠΡΕΖΑ TV
14-4-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ νόμισα είχε κόσμο στην ομιλία.
30 σκοταδιστές είναι όλοι κι όλοι τι τους δίνουμε σημασία.

Τι περιμένεις απο άτομα που συνδέουν τον χριστιανισμό με την αρχαία Ελλάδα και την Ελληνική φιλοσοφία...

το ένα δημιουργεί εφησυχασμένος πιστούς ενώ το άλλο ανήσυχους πολίτες

Ανώνυμος είπε...

το λαος απο την δευτερα δημοσιευσε και τα 2 βιντεο και παραδεχθηκε οτι στο αρχικο εγινε λαθος μονταζ..το θεμα ειναι οτι ο λαλακης και λοιποι εμπαθεις αντι να βαλουν το σωστο εβαλαν το λαθος βιντεο...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

που τα ειχε δημοσιευσει;υπηρξε επισημη ανακοινωση;στειλε περισσοτερα.

Ανώνυμος είπε...

9:25 μμ εδω η απαντιση του αδωνι απο το σαιτ του.."Είναι απίστευτο το πόσα ψευδώνυμα αλλάζεις την ημέρα! Πραγματικά θεωρώ ότι έχεις ψυχολογικό πρόβλημα και αν ήξερα τους γονείς σου, θα τους συνιστούσα να σε πάνε σε κανέναν γιατρό να σε κυττάξουν. Φυσικά η ανάρτησι που μας έστειλες εδώ είναι ακριβώς ίδια με αυτήν που ανήρτησες στο blog σου. Επί της ουσίας τώρα, εάν θεωρής σοβαρή πηγή την πιο αναρχοαριστερή εφημερίδα (Το Ποντίκι) τί να πω; και το ότι κάποιοι και στην δική μας νεολαία ανήρτησαν το πλαστό βίντεο τί λέει; και εδώ θα μπορούσαν να το έχουν στείλει και να το έχουμε αναρτήσει. Το ερώτημα δεν είναι που αναρτήθηκε, το ερώτημα είναι τί είπε και τί δεν είπε ο Πρόεδρος. Όταν το πλαστό βίντεο έγινε αντιληπτό, το Κόμμα έβγαλε ανακοίνωσι, ο Πρόεδρος τα εξήγησε στην εκπομπή του και διευκρίνισε τί είχε πει, εδώ αναρτήσαμε και τα δύο βίντεο από την Δευτέρα το βράδυ, την Τρίτη βγήκα σε δύο ραδιόφωνα για το ίδιο θέμα (Κανάλι1 και Real) και όμως ο κ. Λάκης επέλεξε να προβάλη το πλαστό. Θα υπόστή τις συνέπειες των πράξεών του...μήν κλαίς λοιπόν για τον φίλο σου τον Λάκη τόσο, να πάς με τον Αμπντούλ να τον υποστηρίξης!

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Site Admin

Δημοσ.: 1837
Εγγραφή: 11 Νοέμ. 2009, 16:27" ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ..ΜΠΟΡΕΙ...