Τρίτη, Απριλίου 05, 2011

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEOS



 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

















ΠΡΕΖΑ TV
5-4-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατία και τα ΜΑΤ...Άραγε οι κοπρίτες των ΜΑΤ τι έργο προσφέρουν στην κοινωνία μας; Σε τι ακριβώς βοηθούν τον πολίτη; Ας απαντήσει κάποιος μπάτσος που δεν έχει υπηρεσία στην Κερατέα ή σε κάποια πορεία ανέργων...

madhorse είπε...

Τι να απαντήσουν ρε συ οι μπάτσοι; Διάλεξαν στρατόπεδο,θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και γι'αυτούς γιατί δεν ξεχνάμε...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ για τους ΚΟΠΡΟδημόσιους δεν κάνω βήμα!!!Κλώτσο και έξω!!!
Δούλεψα 3 χρόνια στην ΕΡΤ στο κυλικείο (ιδιωτικό είναι όχι δημόσιο!) και αυτά που είδα εκεί μέσα με βάλανε εντελώς στο απέναντι "πεζοδρόμιο" απο αυτό των δημοσίων!!!
Ξύλο και πούτσα στους κρατικοδίαιτους γυμνοσάλιαγκες που απο δουλεία ΜΗΔΕΝ και απο κλάψα πρώτοι!Γιαυτούς έφτασε να γονατίζει ο ιδιωτικός τομέας!
Δεν σας φταίνε τίποτα οι μίζες των ανικανων! (οπου ανικανοι βαλτε πολιτικοι) εδω και 25 χρονια το κρατος δανειζεται για να πληρωνει ΑΥΤΟΥΣ!Αυτοι και οι πολιτικατζες που γλυφανε να τους βολεψουν σε μια "θεσουλα" (οπως λεγανε επι δεκαετιες)
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!
ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!
Εγώ είμαι 30 και δουλευω απο τα 15 και το κρατος δεν μου εχει δωσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ!Να βγουν εξω στον δρομο να δουλεψουν οπως ολοι μας να δουν πως βγαινει το ΑΛΗΘΙΝΟ μεροκαματο!Οχι να εχει 25η Μαρτιου και αν λειπουν ολοι απο τις 20 του μηνα!! (τα εχω δει με τα ματια μου αυτα στην ΕΡΤ)

Ανώνυμος είπε...

"Αγανακτισμένε πρώην υπάλληλε κυλικείου" Ο ιδιωτικός τομέας δεν γονατίζει από το δημοσίο αλλά από τις μαλακίες διάφορων γιάπηδων λαμόγιων μανατζαρέων. Εχεις ακούσει για τους χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα;Για τις απολύσεις και περικοπές μισθών σε κερδοφόρες επιχιερήσεις; Για τις απλήρωτες υπερωρείες για να κονομάνε οι εταιρείες; Για τα εργατικά ατυχήματα;Η μήπως διαβάζεις έντυπα και σελίδες που δεν αναφέρονται σε αυτά;Σίγουρα λοιπόν δεν δουλεύεις στο ιδιωτικό τομέα οπότε θα τα ήξερες..Και αλήθεια γιατί δεν απαντάς στο ερώτημα του 6:38;;;; αναφέρει και μια άλλοι κατηγορία δημόσιων υπαλληλων τι έχεις να πεις; Η κάνεις διακρίσεις; ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...μόνο ένας μανατζαρέος θα τα έγραφε αυτά..

Ανώνυμος είπε...

10:33 μου αρεσει που μιλας με στοιχεια παντα. Δεν ειναι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι αργομισθοι της ερτ.Αλλοι εχουνε τελειωσει πανεπιστημια,δωσανε εξετασεις για να παρουνε την θεση με την αξια τους και δουλευουνε γιατι ειναι επιστιμονες και οχι λαμογια.Δεν λαδωσανε για να παρουν ενα κυλικειο οπως γινεται συνηθως.Αληθεια εκει στο κυλικιο σου ποιος σε ταιζε?Οι δημοσιοι της ερτ δεν σου δινανε ψωμί?Βλάκα κανένας δημόσιος δεν έγινε πλούσιος(εκτως απο τρανταχτες περιπτωσεις που και αυτοι τοποθετημενοι κοματικα ειναι και εχουνε πλατες και τα κανουν). Αρα οτι βγαζει ο δημοσιος το ριχνει στην αγορά παλι.Το ιδιο και ο ιδιοτικος υπαλληλος. Αυτοι που τα τσεπωνουνε ειναι τα αφεντικα τους και τα πανε στην ελβετια.Αυτοι σου φταινε στην ουσία,αλλα που να παρεις χαμπαρι.Και σου τα λεω αυτα χωρις να ειμαι δημοσιος υπαλληλος,αν διερωτασαι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.