Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:ΘΑ ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-VIDEO ΝΤΡΟΠΗΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Αυτό είναι το Video ντοκουμεντο στο οποιο ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο του ΛΑΟΣ στη Λάρισα στις 02.04.2011
δήλωσε πως « όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται ! » και πάνω στο εθνικιστικό του παραλήρημα είπε « αν έρθω στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσω να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί !!!
Ότι και να σχολιασουμε γι’αυτό το χουντικο ακροδεξιο αποβρασμα είναι πραγματικα λιγο…Η απανθρωπιά και η σκατομυαλοσυνη στο μεγαλειο της…
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.


UPDATE:ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΜΟΝΤΑΡΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!




ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2011

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα κόμμα, ένας Καρατζαφύρερ, καθόλου μυαλό. Λάοςς.

Ανώνυμος είπε...

Τον φασίστα και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!

Ανώνυμος είπε...

το επικινδυνο ειναι οτι υπαρχουν "ανθρωποι" που τον χειροκροτουν κιολας...βεβαια μπορει να τους εχει υποσχεθει καμια θεσουλα στην αστυνομια ποιος ξερει ...

Ανώνυμος είπε...

o prodoths tou e8nous pou mas ksepoulise kai aytos fthna sthn troika me apeilh thn edafikh mas akeraiothtas tolma kai mila akoma.

Ανώνυμος είπε...

Αφού το βίντεο είναι από τις 2 Απριλίου, στις 2 ή 3 Απριλίου έπρεπε να το είχατε βάλει, αν είχατε ετοιμότητα, όχι 10 μέρες μετά, που δεν αποτελεί πλέον νέο.

'Ασε που και γενικότερα δεν είναι νέο, καθώς οι απόψεις του συγκεκριμένου γιά το θέμα είναι γνωστές.

Ανώνυμος είπε...

δεν λεει πλοιο με λαθρομεταναστες..λεει πλοιο σκετο..μπορει να εννοει και τουρκικο πολεμικο..παντως που το ειδες το ακροδεξιο παραλληριμα? ο νομος λεει οτι πρεπει να απελαυνονται οι λαθρομεταναστες ναι η οχι? εχουμε το δικαιωμα ως κρατος να προστατευουμε τα θαλασσια συνορα μας ναι η οχι? τα αυτονοητα λεει..

Ανώνυμος είπε...

ο αδωνις στο σαιτ του λεει οτι εννοει τα τουρκικα πολεμικα..παντως δεν λεει "πλοιο με λαθραιους" λεει σκετο "πλοιο"..ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δημοσίευσηαπό ΔΥΤΙΚΟΣ260 » 11 Απρ. 2011, 13:17
Θα βυθίζεται όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες μπαίνει στα ελληνικά ύδατα

Η φράση ανήκει στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη και ειπώθηκε ενώπιον οπαδών του κόμματός του στη Λάρισα
Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε επίσης πως αν λάβει την εξουσία θα λάβει άμεσα και ριζικά μέτρα για να φύγουν από την Ελλάδα όχι μόνο οι παράνομοι αλλά όλοι οι αλλοδαποί λέγοντας χαρακτηριστικά πως μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 94&catid=9

Ισχύει?
Αν όχι διαψέυστηκε?
Αν ναι είναι ακροδεξιός και μεγάλος φασίστας.

ΔΥΤΙΚΟΣ260

Δημοσ.: 19
Εγγραφή: 04 Απρ. 2011, 15:25

Κορυφή
Re: ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δημοσίευσηαπό ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » 12 Απρ. 2011, 09:36
Και διαψεύστηκε και απεδείχθη χθες ότι η σχετική "είδηδις" ήταν προϊόν μοντάζ. Ο Πρόεδρος μιλούσε για τα Τουρκικά πλοία που παραβιάζουν τα χωρικά μας ύδατα και ότι θα έπρεπε να βυθίζουμε τα πολεμικά πλοία της γείτονος που φθάνουν στο Σούνιο και κάποιοι κόλλησαν αυτή του την φράσι, στο σημείο που μιλούσε, αρκετή ώρα πριν, για τους λαθρομετανάστες. Ήθελα νά ξερα τί άλλο θα σκεφθούν στην Ρηγίλλης, για να αντιμετωπίσουν την άνοδό μας.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο Δημοσίευσηαπό ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » 12 Απρ. 2011, 09:36:
Α ωραία, δεν θα πνίξει τους μετανάστες το λάος, θα κάνει πόλεμο.
Αλήθεια, για το ξεπούλημα της Ελλάδας,
σύμφωνα με το Μνημόσυνο που ψηφίσανε ο μπουμπούκος και σια, θα κάνουν και εκεί πόλεμο; Οι Τούρκοι δεν θα κατακτήσουν ποτέ τα νησιά μας. Απλά θα τα αγοράσουν.

Ανώνυμος είπε...

οι ελληνες πεινανε

Ανώνυμος είπε...

Καλα ενταξει το οτι το ΛΑΟΣ ειναι το αγαπημενο κομμα του συστηματος το ξερουμε ολοι.Το οτι το συστημα εχει στοχο να συντηρητικοποιησει την κοινωνια ειναι και αυτο γνωστο.
Τι ηταν λοιπον το παραπανω;
Τεστ.Τεσταραν τον κοσμο να δουν αν συμφωνουν με την ακραια αυτη αποψη.
Οταν ειδαν οτι παιρνουν τον πουλο, το πηραν πισω.Να δειτε που στο μελλον θα επανελθουν.

Υ.Γ.Ποια ανοδος ρε καημενα;
Που πηρατε στις δημοτικες 5% με τη ΝΔ στο ιστορικο χαμηλο.Ουτε ο συριζα τετοια καταντια που ειναι διαλυμενος.Αν γινονταν αυριο εκλογες ουτε σκαλοπατι της βουλης δεν βλεπατε.

Ανώνυμος είπε...

βρε παπαρες το λαος κυβερνισε 36 χρονια? το λαος εφερε την χωρα στα προθυρα της χρεωκοπιας? τι ειναι προτιμοτερο να παρω το 70 τοις εκατο του μισθου μου η τιποτα? με το μνημονιο κερδισαμε χρονο που ο γιωργακης δεν τον εκμεταλλευτικε..οσον αφορα τα περι πολεμου με την τουρκια οι τουρκοι θα μας την πεσουν οταν θα χρωκοπισουμε και δεν θαχουμε λεφτα ουτε για σφαιρες..αυτο περιμενουν..και οσοι λενε ας χρεωκοπουσαμε αρκει να μην μπεναμε στο μνημονιο στην ουσια προς τα εκει κατευθυνουν την χωρα..οταν ειπε ο λενιν το 1918 στους δυτικους δεν πληρωνω τι επαθε? του εκαναν την ουκρανικη εκστρατεια..στα λογια η αριστερα ωραια τα τα λεει στην πραξη ομως ειδαμε τι εκανε το 89 εδωσε ενα σωρο αδειες στους κατασκευαστες-καναλαρχες..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΕΛΕΩ ΑΝΟΔΟΥ ΤΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΥΣΤ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ειναι ντροπη να παρομοιαζετε και να παραλληλιζετε εναν νεοελληνα κρετινο απογονο λησταρχων κατσαπλιαδων με μια μεγαλη μορφη της παγκοσμιας ιστοριας που εστω κι αν αιματοκυλησε την ανθρωποτητα καταφερε να μπει στο Πανθεον των μεγαλων ιστορικων μορφων.Τι σχεση μπορει νε εχει ο γαλατας μποντιμπιλντερας ρεκλαματζης κλπκλπ νεοκοπος πολιτικαντης με τον Φυρερ. Οση ακριβως εχει και η κυρα Κατινα η μανταριστρα με την Κοκο Σανελ.

Ανώνυμος είπε...

7:05 μμ ΚΑΙ Ο ΦΥΡΕΡ ΣΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΗΤΑΝ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΣΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ NPD ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Signo re paidia na rotiso kati?
Ok ethinistes einai! Alla to artho sigoura einai pseudestato. Den leei kati tetoio. Einai tampered ta logia. Preza kai esi o idios eisai. Mporei auto pou leei na einai ethnikistiko pragma kako dld. ALLA DEN SOU DINEI DIKAIOMA NA PSEUDESE DIMOSIA KAI NA SPILONIS TIN EIKONA KANENOS, APLA BAZONTAS LOGIA. Preza teleutaia fora pou se diabazo. To oti tha arxise na grafeis kai esi pseudi den to perimena. Kala na pernate. Kai euxaristo pou mou apodiksate oti DIMOKRATIA OUTE STA BLOGS DEN YPARXEI

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον καρατζαφερη....και καλα λεει ο μαγκας......οχι θα γεμισουμε βρωμιαρηδες εδω οι οποιοι εχουν δουλειες και δεν εχουμε εμεις....τι λετε ρε προβατα?????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

7:38 μμ λες οτι ειναι εθνικιστικο ειναι και κακο..μαλλον μπερδευεις τον εθνικισμο με τον ιμπεριαλισμο...εμεις δεν ζηταμε ξενα εδαφη ουτε να κατακτησουμε ξενους λαους..θελουμε απλα να ζουμε αφοβα και ελευθερα στον τοπο μας χωρις την σκεψη οτι μπορει να μπει ο λαθρομεταναστης μες στο σπιτι μας και να μας σφαξει οπως εγινε προχθες στην ηλεια που μπηκαν 2 αλβανοι στο σπιτι ενος παππου ο παππους αμυνωμενος μαχαιρωσε στο ποδι τον ενα ο οποιος πεθανε απο αιμοραγια και εφαγε ο παππους 10 χρονια ενω ο δευτερος αλβανος κλεφτης 3 μηνες!! εκει φτασαμε να μπαινουν στα σπιτια μας και να μην μπορουμε να αμυνθουμε!! και εχεις και τον γκεμπελισκο πρεζα που κανει ξεδιαντροπα χαρτοκοπτικη στα λογια για να περνα προπαγανδα..

Ανώνυμος είπε...

"Αηδίες" χαρακτήρισε τις δήθεν δηλώσεις του για βύθιση πλοίων λαθρομεταναστών ο Γ.Καρατζαφέρης Εκτύπωση E-mail
12-04-2011 13:42:25

ImageΚατηγορηματικά διέψευσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γiώργος Καρατζαφέρης, δημοσιεύματα -κυρίως στον ηλεκτρονικό Τύπο- σύμφωνα με τα οποία προανήγγειλε πως όταν έρθει ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία, "θα βυθίζονται πλοία με λαθρομετανάστες που θα μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα".

«Σε μια ομιλία στη Λάρισα είχα πει ότι εμείς τους μετανάστες θα τους μειώσουμε σε ποσοστό 2,5% - 3% σε σχέση με τους Έλληνες. Εν συνεχεία και μετά από 10 λεπτά λόγου είπα προς την Τουρκία να ξέρει ότι το πάρτι της στο Αιγαίο τελειώνει, όσο υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση. Διότι εμείς όποιο αεροπλάνο δεν καταθέτει σχέδιο πτήσης θα καταρρίπτεται. Ομοίως και όποιο πολεμικό πλοίο παραβιάζει τα εθνικά ύδατα. Κάποιοι έκαναν κοπτική και ένωσαν αυτό το θέμα με το άλλο. Ε, υπάρχει στο επάγγελμά μας και η αηδία», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτίμησε ότι στο μυαλό του πρωθυπουργού είναι οι πρόωρες εκλογές, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Υπήρξε και μια εμπλοκή από τους βουλευτές τους που τον είπαν, εμμέσως πλην σαφώς, ανήθικο, λέγοντας ότι υπάρχει άλλη ηθική στην κοινοβουλευτική ομάδα και άλλη στην κυβέρνηση. Και προέκυψε θέμα εκλογών το Σαββατοκύριακο».

Σήμερα τουρκική εφημερίδα έκανε επίθεση στον Γιώργο Καρατζαφέρη για αυτά που δήλωσε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eU6xIOaDX-0
περαστικα

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας. Εισαστε πουλημενοι αριστεροι προδότες της Ελλάδας και προσπαθειτε με κάθε τρόπο να φιμωσετε οποιαδήποτε φωνή δεν ειναι δική σας. Δεν σας βλέπω όμως εξυπνάκηδες να πηγαίνετε να βοηθησετε τους λαθρομετανάστες στη βερανζέρου και στο κέντρο της Αθήνας, όλο παχιά λόγια και μπουρδολογία εισαστε. βεβαια δεν προτέινετε και τίποτα για τό θέμα των λαθρομεταναστών Ανεύθυνοι

Ανώνυμος είπε...

Το μνημόνιο που ψήφισαν ΜΠΑΤΣΟΚ, ΛΑΓΟΣ, και λοιποί συγγενείς, και στηρίζει η ΝΔ με την ψήφιση νόμων, οδηγεί στη χρεωκοπία και την ύφεση. Το λένε όλοι οι οικονομολόγοι σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για να πληρωθεί το 4,8% επιτόκιο πρέπει να έχεις ΑΝΑΠΤΥΞΗ, αλλιώς έχεις έλλειμα.
Αλλά μου αρέσει περισσότερο ο χριστιανισμός του Καρατζαφύρερ. Να πνίξουν κάποιους, ή μετανάστες ή Τούρκους. Ένα κόμμα, ένας Καρατζαφύρερ, καθόλου μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Paidia, OK , o typos einai xountikos, leei oti malakies tou kateyoun sto kefali o anthropws sigoura kapoy tha exei pei na vouliazoume ploia me metanastes opws oi Italoi alla se ayto to video den leei ayto.. Anaferete stis tourkikes fregates kai sta tourkika aeroplana..

Ανώνυμος είπε...

Σκέτη παραπληροφόρηση!!! Ο τίτλος του βίντεο είναι λάθος. Άλλο θέμα οι λαθρομετανάστες και άλλο τα πλοία. Αυτοί που προωθούν αυτήν την παραπληροφόρηση είναι το ίδιο και περισσότερο φασίστες. Μην ξεχνάτε ότι τα άκρα κάπου ενώνονται!

Ανώνυμος είπε...

"θα γεμισουμε βρωμιαρηδες εδω οι οποιοι εχουν δουλειες και δεν εχουμε εμεις"

να υποθεσω πως εσυ μαζευεις ελιες στο Αιγιο και πως η γκομενα σου σφουγγαριζει τα σκαλοπατια του ΛΑΟΣ?

γιατι αυτες τις δουλειες μας "παιρνουνε" οι κατα τα αλλα "βρωμιαρηδες" ηλιθιε

ε φοιτητουκο? ωραια η φραπεδια στο Κολωνακι?

ΥΓ θα πνιξετε τα γυναικοπαιδα και μετα θα νηστεψετε μια βδομαδα και θα πατε να κοινωνησετε το Μ. Σαββατο, ως σωστοι Χριστιανοι και σωστοι Ελληνες, ε?

να σας κατσει η μεταλαβια στο λαιμο και να ψοφησετε μπας και δουμε ασπρη μερα σ αυτο τον τοπο, πουλημενοι Αμερικανοτσολιαδες...

Ανώνυμος είπε...

den einai etsi,, allo eipe allo lete

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΨΑΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.Σ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ :''ΣΑΣ ΛΕΩ'' ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.