Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Για να μην κόψουμε τίποτα, χρειαζόμαστε το ευρώ που δεν σας περισσεύει.
Γιατί χωρίς αυτό, τα 275 παιδιά - θύματα κακοποίησης - που φιλοξενούμε, θα βρεθούν χωρίς σπίτι.
Γιατί η Εθνική Γραμμή για Παιδιά και Εφήβους SOS1056 το 2010 δέχτηκε 270.000 κλήσεις για βοήθεια.
Γιατί οι κινητές ιατρικές μας μονάδες που μόνο πέρυσι μετέφεραν 2.360 νεογνά και παιδιά, σώσανε ζωές.
Γιατί 9.344 παιδιά που νοσηλεύονταν το 2010 χρειάστηκαν το στήριγμά μας.
Γιατί κάθε μήνα στηρίζουμε περισσότερα από 3.000 παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.
Γιατί έχουμε ανάγκη τους εξειδικευμένους ανθρώπους που μέρα - νύχτα δουλεύουν για να εξασφαλίσουν καλύτερη ζωή για όλα τα παιδιά.
Γι' αυτό σήμερα, σας έχουμε ανάγκη.
Χωρίς εσάς έχουμε μόνο ενάμιση μήνα "ζωής".

Με την δική σας συνδρομή, όμως, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Γιατί δεν εξαρτώμαστε από καμία κρατική χρηματοδότηση ή μεγάλους ευεργέτες.
Οι ευγεργέτες μας είστε εσείς.
Βοηθήστε να κρατήσουμε το χαμόγελο ζωντανό. Τηλεφωνήστε ή στείλτε μήνυμα.
Τώρα.

14545
για κλήσεις από σταθερό και κινητό
σταθερό χρέωση 2,27 / κλήση
κινητό χρέωση 2,46 / κλήση
   
54020
για SMS από κινητό στείλτε
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO
χρέωση 2,46 / sms

 http://www.hamogelo.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2011

15 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είπε...

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΣΙΣΗ[ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΙΔΙΟΥ]ΚΑΙ
ΜΑΓΑΛΩΝ ΑΠΩ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΕΡΜΑ ΜΗΝ
ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑ
ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ
ΕΝΥΣΧΕΙΣΕ ΤΟ [ΠΑΣΟΚ]ΠΟΝΗΡΑ ΜΕ ΧΡΗΜ
ΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΘΕΛΟΥΜΕ,ΔΗ
ΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘ
ΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ [ ΘΑΨΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ]
ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΕ ΣΚΕΔΙΟ ΧΡΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕ
ΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ????????????????

Ανώνυμος είπε...

Δε μου λες κ. Βασιλείου, πού ήταν το κράτος τόσα χρόνια που η Βαρδινογιάνναινα βοηθούσε τα παιδάκια?

Την άφηναν όοοολες οι κυβερνήσεις να αλωνίζει ώστε κάααποια στιγμή μετάαα από πολλάαα χρόνια που θα ερχόταν η κρίση στην Ελλάδα να εφάρμοζαν τάκα-τάκα το σατανικό σχέδιο (που το τσάκωσες εσύ) πριν προλάβουμε οι υπόλοιποι να αντιδράσουμε.

Κοίτα να δώσεις κάνα φράγκο γιατί τα παιδάκια που θα μείνουν στο δρόμο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ δε σου φταίνε σε τίποτα κι ασε τώρα τις αηδίες γιά τη δημόσια υγεία.

Συμφωνούμε αλλά όχι στο Χαμόγελο!

Ανώνυμος είπε...

τα γαμησε ολα μα ολα ο πουστης ο Παπανδρεου, οτι θα εφτανε ομως να κλεινει και το "χαμογελο του παιδιου" αυτο δεν το περιμενα!!!! Επιτρεπεται να κλεισει αυτος ο οργανισμος? Μηπως πρεπει να το στηριξουμε εμεις με καποιο τροπο? Εστω απο 1eyro ο καθενας μας καθε μηνα πιστευω οτι θα κρατηθει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΥΡΑΝΟΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ- ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Να θυμήσω πως το χαμόγελο του παιδιού ήταν αυτό που εκβίαζε καθαρίστριες πως αν δεν παραιτηθούν, για να μην έχουν δικαίωμα αποζημίωσης, θα διαρρέαν πως ασελγούσαν σε παιδιά...

http://activistis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5855:2010-09-06-19-25-21&catid=64:2009-02-13-08-34-23&Itemid=92

Ανώνυμος είπε...

Είναι ζήτημα πολιτισμού, τιμής μιας κοινωνίας και ανθρωπιάς, να δοθεί επιχορήγηση για τα παιδιά, στους ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ. Να καταργηθεί ο μισθός των βολευτών, και να δοθεί για τα παιδιά. Μακάρι να ήταν μόνο θέμα φιλανθρωπίας. Είναι πρωτίστως θέμα πολιτικό - οικονομικό. Γι' αυτό και χρειάζεται αγώνας, για όλους όσους είναι ανήμποροι.

Ανώνυμος είπε...

εσύ ρε πρέζα που κόπτεσαι για το δίκιο του εργάτη, δεν ήξερες πως το χαμόγελο του παιδιού εκβίαζε τον κοσμάκη με τον χειρότερο τρόπο?

Τελικά πες μας τι να κάνουμε? να τους βοηθήσουμε οικονομικά τώρα που ζορίζονται, έτσι ώστε όταν πάρουν τα πάνω τους, να ξαναλένε στον κοσμάκη να παραιτηθεί χωρίς αποζημίωση αλλιώς θα τον βγάλουν στα κανάλια ότι κακομεταχειρίζεται παιδια?

Ανώνυμος είπε...

swsta as afhsoume ta paidia na pethanoun epeidh kapoios-oi apo to xamogelo ekanan malakia h' oi katharistries eipan psemata kai dhmiourghsan auth thn atmosfaira(den kserw ti pragmatika egine-den hmoun parwn)..swsta ree.eimai sigouros oti oi misoi pou diavasan to arthro kai meta ta sxolia allakse h gnwmh tous arnhtika pros to xamogelo se klasmata deuteroleptwn!epeidh kapoios eipe kati.etsi apla.exete paei pote se spitia ths organwshs na deite ti ginetai??den eimai ths organwshs alla epeidh exw paei mono poulhmenoi den einai.telospantwn
den exw oreksh oute na to analysw kante oti thelete

Ανώνυμος είπε...

re preza gt den dhmosieyeis ta mhnymata mou??

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο 4:24,αληθευει το περι εκβιασμου καθαριστριων για την μη χορηγηση αποζημιωσης.
Παντως αγγιξαμε πατο σαν κρατος, δεν εχει νοημα ουτε η εξεγερση ουτε η επιστροφη στην δραχμη, ο καθενας για των εαυτουλη του απο εδω και περα!

Ανώνυμος είπε...

Είτε το χαμόγελο απείλησε τους εργαζομενους με τέτοιο τρόπο είτε όχι, δεν είναι σωστό να την πληρώσουν τα παιδιά. Θεωρώ ότι πρέπει όλοι όσο μπορούμε να στηρίξουμε αυτό το ίδρυμα, να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, γιατί μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Κι εκτός αυτού, πώς ξέρουμε ότι το όλο σκηνικό με τις απειλές δεν είναι στημένο από άτομα εναντιωμένα στο συγκεκριμένο ίδρυμα που δεν στηρίζουν αυτή τη νοοτροπία της φιλανθρωπίας, από καχύποπτα άτομα που πιστεύουν πως τα χρήματα πάνε "αλλού";

Ανώνυμος είπε...

OI MH ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΤΙ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ. Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΦΙΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

TA PAIDAKIA RE TI FTAINE??? TA ROTISATE OLOI ESEIS IOI DI8EN EKSIPNI AN ITHELAN NA GENI8OUN,KAI NA TALEPOROUNTAI TORA!ALLA OTI PERNAME TO AKSIZOUME EDO STIN ellada GT EIMASTE ZOA! DEN SEBOMASTE OYTE TA PAIDAKIA ME TIN ELEU8ERIA TOU ALLOU 8A SIGKINI8OUME!!! OUSTTTTTTT RE LAMOGIA! ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!

maria liberta είπε...

Προσωπικα αρκετες φορες (στο παρελθον) χαρισα ρουχα και παιχνιδια στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και ποτε δεν τα ειδα σε κανεναν καδο πεταμενα.Το ιδιο οσες φορες πηγα και στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΒΑΡΗΣ δεν τα ειδα σε κανεναν καδο.
Αντιθετως και οι δυο αυτες οργανωσεις μου εδωσαν αποδειξεις για την δωρεα μου και καποια στιγμη μου εστειλαν και ευχαριστηρια καρτα.
Τα πραγματα που τους πηγα περασαν παρουσια μου απο ελεγχο (μηπως κατι ηταν ισως ακαταλληλο)και με ενημερωσαν πως ισως καποια χρησιμοποιηθουν σε καποιο bazaar ωστε τα εσοδα να χρησιμοποιηθουν για τις αναγκες των παιδιων (ισως βιβλια,γραφικη υλη κα.).
Μελος καμμιας δεν ειμαι και χρονια εχω τωρα να ξαναπροσφερω κατι.Αυτη την στιγμη ομως ανεπιφυλακτα σας παροτρυνω να συνεισφερετε στα ΠΑΙΔΙΑ!

Dr Atl είπε...

Δεν έχω κανένα κόγω να υποστηρίξω οιαδήποτε ΜΚΟ ή άλλον φορέα αφού είναι γνωστό πως η φιλανθρωπία των εξουσιατικών ελίτ είναι ευθέως ανάλογη της απανθρωπιάς τους! Η θέση μου όμως, όντας εκπαιδευτικός σε δυσπρόσιτα σχολεία της βόρειας Κέρκυρας στα οποία φοιτούν τα παιδιά από το "χαμόγελο" της περιοχής Μαγουλάδες (http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=72&la=1)μου επιτρέπει να σας διαβεβαιώσω πως ο εν λόγω σύλλογος κάνει αυτό για το οποίο έχει συσταθεί και τέλος!Βοηθάει παιδιά! Το αν εκβίαζε το προσωπικό του δεν το γνωρίζω αλλά και δεν με εκπλήσσει σε περιβάλλον ασύδωτου καπιταλισμού.Έτερον εκάτερον,άλλο η αποστολή και άλλο η η αλητεία της κάθε διαχειριστικής ομάδας προκειμένου να επιβιώσει.Εξάλλου ο Ριζοσπάστης και η Αυγή προέβησαν σε μειώσεις προσωπικού και αμοιβών επίσης! Ένα ευρώ για τα παιδιά και μια βροχή από πέτρες σε όσους ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Σας ευχαριστώ πολύ, ο καθηγητάκος

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΤΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΙ=ΔΙΑ.ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Η ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ 275 ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΑΣ.ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΙΟΙ.