Τετάρτη, Μαΐου 04, 2011

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ:ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ

-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ CANAL +,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΙΛΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝT

Στρος Καν:Απο Το Νοεμβριο-Δεκεμβριο του 2009 ο Γιωργος Παπανδρεου μου ειχε πει πως ηθελε να μπει η Ελλαδα στο ΔΝΤ.Αυτος ομως δεν ηθελε να το πει στον Ελληνικο λαο.Δουλεψαμε υπογεια.


Το παραπανω αποσπασμα το οποιο λογοκριθηκε απο το ντοκιμαντερ αφιερωμα του Canal +,για τον Στρος Καν,επειτα απο εντολες στο Γαλλικο καναλι,προβληθηκε χθες το βραδυ,αποκλειστικα στο Αλ Τσαντιρι News.


Οι δηλωσεις αυτες του Στρος Καν,τις οποιες καποιοι δεν ηθελαν με κανενα τροπο να δημοσιευτουν,μιας και ο μηχανισμος λογοκρισιας τους εφτασε μεχρι και το canal +,ειναι ουσιαστικα μια πολιτικη βομβα η οποια εσκασε,καθως αποκαλυπτεται απο τον ιδιο τον εμπλεκομενο για τη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα,πως ουσιαστικα ο δημοκρατικα εκλεγμενος πρωθυπουργος μας,λειγουργουσε υπογεια,με εντολες ποιανού αραγε-μηπως των δανειστων μας;;- ωστε η Ελλαδα να μπει στο ΔΝΤ,χωρις καθυστερήσεις,οπως και να εχει.


Κανονικα,σημερα,οι παραπανω δηλωσεις θα επρεπε να ηταν πρωτοσελιδο σε ολες τις εφημεριδες...Μονο που καμια φυλλαδα δεν ασχολειται με το θεμα.


Τα συμπερασματα δικα σας.


ΠΡΕΖΑ TV
4-5-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω γιατί το έχω δει αυτο το κομμάτι ....
Έχει δοθεί στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

που ρε μεγαλε;στειλε link απο το youtube???

Ανώνυμος είπε...

O Papandreou o Amerikanopoustras gamise oli ti xora. Afou itan kanonismeno na mpei to DNT kai na ksepoulithei i xora gia psixoula.

An ithele mporouse na daneistei kai apo ti Rosia pou edine 200 dis euro gia ekmetaleucsi kapoion naupigeion. Siga min ton afinan to Giorgaki oi Amerikanoi na kanei bizna me tous Rosous.
Opote malakes Ellines sinexiste na stirizete tous Mple kai tous Prasinous malakes, autoi sas aksizoun.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ 10:24 ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΤΟ....ΜΥΑΛΟ!!!!