Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΣΑΡΑΛΙΩΤΗ

Ο συγκατηγορούμενος του Κορκονέα, της πολύκροτης υπόθεσης για τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης ζήτησε την αναστολή εκτέλεσης ποινής, μέχρι να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Λαμίας απέρριψε την αίτηση αναστολής, που κατέθεσε δια των συνηγόρων του, με αποτέλεσμα να παραμείνει στη φυλακή μέχρι η υπόθεση να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας.

Να θυμίσουμε ότι το δικαστήριο καταδίκασε τον περασμένο Οκτώβριο τον Κορκονέα κατά πλειοψηφία 4-3, σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο και κατά πλειοψηφία 6-1 σε κάθειρξη 10 ετών το συνάδελφό του ειδικό φρουρό Βασίλη Σαραλιώτη για συνέργεια.

«Προκλητική συμπεριφορά» και «απαθή και αδιάφορη στάση απέναντι στο έννομο αγαθό της ζωής», καταλογίζουν οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας στους ειδικούς φρουρούς Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, στο πολυσέλιδο σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.

http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28219:2011-05-11-16-49-07&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=3
ΠΡΕΖΑ TV
11-5-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δολοφόνε Καριόλη!

Και να βγεις θα σε γαμάμε κάθε μέρα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ??? ΦΩΤΟ..

Ανώνυμος είπε...

Χοιρινό ο π@υστης
Τελικά η δικαιοσύνη σε αυτη την υπόθεση στάθηκε στο ύψος που πρέπει

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΥΧΝΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ

Ανώνυμος είπε...

Tις αιτησεις τις υπογραφει ο ιδιος,η βαζει σταυρό ?

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα να βγει ο πίθηκας, να ζει μια ζωή κρυμμένος και με το φόβο μην τον αναγνωρίσουν.