Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 40ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Υπάρχει φόβος πρόκλησης επεισοδίων στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου
Στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ’ Σεπτεμβρίου κινείται αυτή την ώρα επιθετικά ομάδα ακροδεξιών, μελών της Χρυσής Αυγής.

ΠΡΕΖΑ TV
11-5-2011

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ρε φίλε τους ψάχνω κανά δύο ώρες για να "διαδηλώσουμε παρεούλα" Βαρέθηκα και γύρισα σπίτι

Ανώνυμος είπε...

kalomeleta royso ke erxonte ke se sena se gireboyn aloste o malakas o filosoy o sfakianakis ti kani se prostatevi i ton xedontiasane apo ti gada

Ανώνυμος είπε...

11:27 Τον Νότη εννοείς; ΓΑΔΑ τι είναι αυτά. Θέλεις να πεις ότι η Χρυση Αυγή είναι παράρτημα της αστυνομίας

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδευεστε , η Οργη και η αγανακτιση δεν ειναι φασισμος!
Φασισμος ειναι να σου απαγορευουν να μιλας για την πατριδα σου μεσα στην ιδια την πατριδα σου γιατι θα σε θεωρισουν για ρατσιστη!
φασισμος ειναι να μην σου επιτρεπετε να αντιδρασεις οταν σου σκοτωνουν καθημερηνα τους συμπολιτες σου !!
Αυτα ειναι φασισμος και οχι η Αγανακτιση που γινετε οργη!!!

Ανώνυμος είπε...

Το παράρτημα της αστυνομίας βγήκε να κάνει και αυτό παιχνίδι τώρα που έκανα μεγάλη μαλακία και έχουν στείλει έναν άνθρωπο ετοιμοθάνατο.

Αλήθεια με τον καφετζή το Χρυσαυγήτη που πάει για διπλή δολοφονία τι έγινε? Αυτός ε΄ναι διαποτισμένος απο το αθάνατο πνεύμα των αρχαίων ε?

Λαμόγια ε λαμόγια το παίζετε και πατριώτες

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

H χήρα του Μανώλη εστειλε πίσω τα λουλούδια του καθάρματος!

Nονοί,έμποροι ναρκωτικών,νταβατζηδες,επαγγελματιες δολοφόνοι,αυτά ειναι τα καθαρματα της χρυσης αυγης,που ο μογγλοειδης αρχηγος τους ειχε το θρασος να στείλει λουλουδια στη χηρα του δολοφονημενου Μανωλη.
Ενα μεγαλο μπάβο στην γενναια γυναικα,που ειχε την ψυχή να του τα τριψει στη βρωμικη μουρη του!

Ανώνυμος είπε...

πρεζα η αριστερα εχει τρομακτικες ευθυνες γιαυτο το προβλημα..τοσα χρονια η αριστερα υπερασπιζε το φαινομενο της λαθρομεταναστευσης στο ονομα ενος δηθεν διεθνισμου αδιαφοροντας για το αν η ελλαδα μετατραπει σε κοσσοβο η λιβανο..τωρα που η φουσκα "λαθρομεταναστευση" εσκασε βγαινει η αριστερα σαν την κερατωμενη συζιγο και κλαιγεται για τα φαινωμενα ρατσισμου που εβαλε ομως και αυτη το χερακι της για να αναπτυχθουν..αν εφαρμοζοταν τοσα χρονια ο νομος και απελαυνονταν οι παρανομοι οι πολιτες δεν θα χαν αναγκη της "προστασιας" κανενως χρυσαυγιτη..οπου ομως δεν υπαρχει κρατος υπαρχει παρακρατος ειτε με "αναρχικη" ειτε με "ακροδεξια" κουκουλα..ελπιζω η αριστερα να σοβαρευτει και να δει οτι ο κοσμος{απο τον οποιο περνει ψηφο} ειναι στα προθυρα της τρελας..απο την μια τον κλεβουν οι πολιτικοι και οι ξενοι τοκογλυφοι και απο την αλλη τον ριμαζουν οι λαθρομεταναστες..και να κοιταξει να δωσει αξιοπιστες λυσεις και να αφησει τα χαζοχαρουμενα σλογκαν τυπου "οι προλαιταριοι δεν εχουν πατριδα" ο καπιταλας που εχει τα λεφτα του εξω οτι ωρα γουσταρει περνει το τζετ και φευγει..εγω ο προλαιταριος θα μεινω ομως για παντα εδω και θελω να μενω με ασφαλεια και αξιοπρεπεια..