Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

Η ΕΤΙΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!!

Λαμβάνοντας υπ’ όψη την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών 1007/2011 σας ενημερώνουμε ότι ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ  τις δύο κυλιόμενες 48ωρες απεργίες που έχει προκηρύξει η Ένωσή μας για αύριο Τρίτη 24/5/2011 από ώρα 05.00π.μ. και μέχρι ώρα 05.00π.μ. του Σαββάτου 28/5/11 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΕΤΙΤΑ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΌΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΙΤΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2011

1 σχόλιο:

Πάνος είπε...

Ε βέβαια τόσο καιρό που παίζανε ξύλο με τα ματ δε τους πείραζε τους δικαστές που έκαναν απεργία και όλα ήταν φαινομενικά ήσυχα στις τηλεοράσεις, τώρα που θέλουν να σε φοβίσουν, για να σε πείσουν ότι πρέπει να ξεπουληθούν όλα, ναι τώρα τους έπιασε ο καημός να κηρύξουν παράνομη την απεργία, στις 10 πιο κρίσιμες μέρες που θα υπογραφεί η ταφόπλακα μας για να θαφτούμε καλά στο χώμα με το μνημόνιο 2.
Πρέπει να ξεσηκωθούμε παιδιά, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Τους είδατε τους Ισπανούς, υπάρχει γενική δυσαρέσκεια στην Ευρώπη, ο ξεσηκωμός μας μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και ένα πανευρωπαϊκό μέτωπο.
ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.