Τετάρτη, Μαΐου 18, 2011

ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΝΤOΣ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ...ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ,ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 10ΕΤΙΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΝΕΟ ΓΚΑΖΙ...COPY PASTE ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ...

Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που έγινε σήμερα στο Δήμο Αθηνών, πολίτες και σωματεία εργαζομένων που ζουν και εργάζονται στην κέντρο, ανέπτυξαν τις θέσεις τους για την «εκρηκτική» όπως την χαρακτήρισαν, κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα.

Οι κάτοικοι Αθηνών, κατήγγειλαν στο δήμαρχο την ύπαρξη "σχεδίων Real Estate, που κρύβονται πίσω από την υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου και άλλων περιοχών της πόλης".

Οι πολίτες, υπογράμμισαν την ανάγκη λήψης κοινωνικών μέτρων για να σταματήσουν τα φαινόμενα υποβάθμισης, εγκληματικότητας και φασιστικών επιθέσεων που πλήττουν το κέντρο.


Ο Γιώργος Καμίνης μιλώντας για τις χθεσινές αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου, τις οποίες χαρακτήρισε παραγωγικές, επισήμανε ότι «δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αθηναίων, δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τον συντονιστή των μέτρων, Θεόδωρο Πάγκαλο ενώ τον προσεχή Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί αποτίμηση των μέτρων που ελήφθησαν, στο υπουργικό συμβούλιο.

► Ο Νικήτας Κακλαμάνης αναρωτήθηκε που θα βρεθούν οι πόροι για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και ζήτησε καλύτερη φύλαξη των συνόρων.

► Ο Νίκος Σοφιανός ζήτησε ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν οι εγκλωβισμένοι αλλοδαποί από τη χώρα και ελέγχους από την Επιθεώρηση Εργασίας στις επιχειρήσεις, που αποτελούν γκέτο εξαθλίωσης.

► Η Ελένη Πορτάλιου τοποθετήθιηκε κατά των απελάσεων, κατά των κέντρων κράτησης μεταναστών και κατά της εμπλοκής της δημοτικής αστυνομίας με την ΕΛΑΣ.

► Ο Πέτρος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στον βαρύ τραυματισμό Πακιστανού μετανάστη από ρατσιστική επίθεση στους Αγίους Αναργύρους, κοινοποιώντας ότι ο παθών κατέληξε, υποστηρίζοντας ότι «ο Γιώργος Καμίνης και ο Νικήτας Κακλαμάνης συμφωνούν σε ρατσιστικά μέτρα».

ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστή τακτική. Την ακολούθησαν και στο κέντρο του
Παρισιού πριν καμιά 20ετία...

Ανώνυμος είπε...

Παρέα με πρώην αριστερούς και τώρα στελέχη Real estate εταιριών

TONΥ είπε...

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ.
ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ..ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗΤΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΙΖΕΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

το ξερεται οτι το μεγαλητερο μερος του ψιρη η του γκαζι.. δεν ειμε συγουρος... ειναι του Λαλιοτη ??