Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

ΤΟ ΚΚΕ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...
ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑΊΑ,Η ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV


Συγκεντρώσεις ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης που οργανώθηκαν μέσω του διαδικτύου (ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης - Facebook) έγιναν χτες σε αρκετές πόλεις της χώρας, στις οποίες όσοι πήγαν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κάποιων που αυτοπροσδιορίζονταν ως «αγανακτισμένοι πολίτες». Συγκεκριμένα, τέτοιες συγκεντρώσεις έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πελοπόννησο, Θεσσαλία κ.ά.


ΝΑΙ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΚΕ...

Στο Σύνταγμα, συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος από χτες το απόγευμα και παρέμεινε εκεί μέχρι αργά χτες το βράδυ. Τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν: «Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουνε» (αυτό ήταν το σύνθημα που υπήρχε στο μοναδικό πανό της συγκέντρωσης), ενώ υπήρχαν πλακάτ με το σύνθημα: «Μη φωνάζετε δυνατά, οι Ελληνες κοιμούνται». Διάφορες ομάδες - και όχι η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων - φώναζαν: «Κλέφτες - κλέφτες», «εεεε, οοοο, πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω», «Δε σας θέλει ο λαός, ελικόπτερα και μπρος», ενώ αρκετές φορές τραγουδούσαν και τον Εθνικό Υμνο. Ανάμεσα στο πλήθος κινούνταν μέλη της «Χρυσής Αυγής», οι οποίοι προσπαθούσαν να παρέμβουν φωνάζοντας «Να καεί, να καεί το μπ....η Βουλή» και «Ο λαός απαιτεί οι προδότες στο Γουδή», χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους συγκεντρωμένους. Η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων έλεγαν ότι ακολουθούν το παράδειγμα της Ισπανίας, πραγματοποιώντας ειρηνική διαδήλωση, μακριά από κόμματα, ενώ έλεγαν ότι γενικά δε συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις για διάφορους λόγους.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...

Οι συγκεντρώσεις που έγιναν έδειξαν ένα ξέσπασμα, που, όμως, δε βασίζεται σε μια στοιχειώδη κατεύθυνση ριζικών αλλαγών, ούτε καν έθιγαν τους πραγματικούς υπαίτιους της δεινής κατάστασης του λαού, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, την πολιτική των αστικών κομμάτων, την κρίση και τις αιτίες της. Τα ίδια τα συνθήματα που κυριαρχούσαν είναι συνθήματα αντίδρασης μεν στα άγρια αντιλαϊκά μέτρα, όμως μέσα από αυτά δε δίνεται συγκεκριμένη διέξοδος στα, πράγματι, τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργάτες, λαϊκές οικογένειες, νέα ζευγάρια, νεολαίοι κ.λπ.

SORRY ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ,TA ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΆΤΤΟΥΜΕ...

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ -ΚΑΚΗ ΩΡΑ,ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ...

----ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ --ΥΠΟΠΤΗ-- ΣΤΑΣΗ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ "ΕΝΩΘΕΙ"ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ 20ΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.----

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΔΕΕΣ...

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ.

---ΧΘΕΣ,Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΟΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΟΠΟ.---

ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ.


Στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, από νωρίς το απόγευμα, βρέθηκαν και πολλά μέλη του ΠΑΜΕ, που μοίρασαν ανακοινώσεις, συζήτησαν με πολύ κόσμο και τους κάλεσαν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο το πρωί.

Ανάλογες συγκεντρώσεις έγιναν στο Λευκό Πύργο, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στη Λάρισα, στη Λαμία, στο Βόλο, στην Πάτρα, στον Πύργο, στην Καλαμάτα και αλλού. Και σε αυτές τις πόλεις, έγιναν εξορμήσεις του ΠΑΜΕ με το ίδιο περιεχόμενο.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
26-5-2011

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να αγειασει το στομα σου .....

Ανώνυμος είπε...

Αντί να αποζητάτε τη συμπαράσταση των πολιτικών κομμάτων, τα οποία έτσι κι αλλιώς απεχθάνεστε, καταθέστε απόψεις.

χαζούλης είπε...

Λογικη αντιδραση...

Αυτοι και οι νεο-φιλελευθεροι εχουν τοσα κολλήματα.

Οποιοι θελουν παντως ακομα και χωρις τα λαβαρα τους, ειναι καλοδεχουμενοι για κουβεντα.

Ανώνυμος είπε...

αν εσενα το να κατεβεις σε μια συκγεντρωση να εχεις απο πανω σου καμερες του καθε γαμημενου αστικου καναλιου που καθε μερα θαβει με τον ενα η τον αλλο τροπο την πραγματηκοτητα να δεχεσαι το φακελομα σου που σαν το μαλακα πατας ναι θα ειμαι και εγω εκει γιουπι στο γαμωfacebook και να το ασπαζεσαι κιολας κατεβαινοντας σε μια συγκεντρωση χωρις να εχει καν μια βαση και χωρις το ποσοστο του κοσμου να ξερει τι πραγματικα γινεται στην ελλαδα και να του φταιει το καθε δντ που σου παρουσιαζουν οτι φταιει ενω χρονια τωρα εχουμε ποσα προβληματα και να εχεις και χρυσαυγιτες διπλα σου και να μη σε νοιαζει καν αν αυτο σε κανει να νομιζεις οτι κατι κανεις τοτε παλι καλα τα καταφερε ξανα και αποβλακωσε το κοσμο το γαμημενο το facebook,αμα θελετε να κανετε κατι καντε το αλλιως μη μας λετε παπαριες και μετα πατε στους καναπεδες σας και δεν κατεβειτε ξανα σε πορεια αν δεν γινει γνωστο απο το facebook,τουλαχιστον ας ηταν ετσι ας πηγαινατε αλλα ας κανατε οντως κατι οχι να βαρατε παλαμακια και να λετε τον εθνικο υμνο σαν να ειστε σε πανυγηρι.και πραγματικα αμα εβλεπα οτι κατι αλλαζει με την παπαρια θα ημουν εκει.αλλα καμια ελπιδα με τα μυαλα σας,πηγαινετε τωρα σπιτια σας να μπειτε στο facebook να χαρειτε. αρκετες παπαριες ακουμε ελεος!!!!

Ανώνυμος είπε...

και εφοσων το ΚΚΕ ειναι εναντια σε ολα αυτα που λεει και λεει οτι εχει λυσεις γιατι δε μας λεει τις λυσεις;γιατι δεν απιατει να κατατεθει στη βουλη το κειμενο της δανειακης συμβασης για συζητηση;γιατι λειτουργει και απολυει και δινει μισθους στις επιχειρισεις του ιδιους με αυτους που κραζει;γιατι κανει περιπατο στις πορειες μονο του;και πολλα γιατι ακομα που βαριεμαι να γραφω τωρα...

balkanteo είπε...

ωστοσο δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το κκε και ο συριζα δεν ψηφισαν το μνημονιο και την προδοτικη δανειακη συμβαση,δεν διακυβερνησαν ποτε,και προειδοποιουν συνεχως τον ελληνικο λαο-ο οποιος ειναι συνυπευθυνος γιατι συνεχιζει να ψηφιζει τους κλεφτες και αρκετα μεγαλο κομματι του,οντως τα εφαγε μαζι με τον παγκαλο-για το μελλον που του ετοιμαζει η πλουτοκρατια...οχι δηλαδη επειδη τωρα που λεμε οτι ξυπνησαμε,να βγαλουμε την ουριτσα μας απεξω και να την πεσουμε στους αριστερους,οπως κι εγω,που αγωνιζονται μονοι εναντιον ολων τα τελευταια 60 χρονια,κι εχουν χορτασει φυλακες,ξυλο και δακρυγονα...ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ,ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

οσο για σενα 5:54 θα ησουνα εκει;
ρωτησες το κομμα αν στο επιτρεπει;
δεν θελω τετοιες πρωτοβουλιες;
αν εχεις εγκριση απο το κομμα αναρτησε τη να μας το βουλωσεις..υπογεγραμμενη ομως..

Ανώνυμος είπε...

απο 5.54 ο ιδιος: και δεν ειμαι ΚΚΕ σε περιπτωση που οι "greekrevolution" μπερδευτουν..

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι οτι εχει κανει λαθη και δεν κανει κινηση να τα διορθωσει..αλλα εξακολουθει να δημιουργει καινουργια..και για το συριζα μια απο τα ιδια ισχυει..οσο για τη δανειακη ξαναρωτω;γιατιδεν απαιτει να ερθει στη βουλη να τη μαθει και ο λαος επισημα και να δει και τι ρολο θα βαρεσει ο καθενας εκειμεσα επι του θεματος;;δεν ειναι παλια η αδιαφορια αυτη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ,τωρινη ειναι και τωρα μπορει να τους ξεμπροστιασει να θελει..γιατι θελει να κανει και αυτο το λαθος;γιατι;;;

Ανώνυμος είπε...

και εγω δεν ειμαι greekreveloution,ανθρωπος μη κατευθυνομενος ειμαι και ψαχνω λυσεις και τροπους..

Ανώνυμος είπε...

οσο για το ΠΑΜΕ εχει δουλεια,ειναι εξω απο τον 902 και διωχνει τους απολυμενους για να μην διαμαρτυρηθουν..περιφρουρει το κτηριο και την επανασταση απο τους εκαστοτε απολυμενους του 902 που λειτουργουν για τα συμφεροντα της πλουτοκρατιας..η μαλακια παει συννεφο στο Περισσο,γιαυτο δε λεει να φτιαξει ο καιρος και βρεχει τελη Μαιου..

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ ειναι κατα τη γνωμη μου μακραν το χειροτερο κομμα στην ελληνικη βουλη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά που είδατε τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ??? Με την μυρωδιά τους καταλαβαίνετε ???Χτες ήμουνα στο Σύνταγμα από τις 6:00 μέχρις τις 23:30. Και κινήθηκα σε διάφορα σημεία της συγκέντρωσης. Δεν είδα Χρυσαυγίτες. Εκτός αν θεωρείτε τον κόσμο που τραγούδαγε τον εθνικό ύμνο Χρυσαυγίτες. Τότε είστε μαλάκες.
Εμενά με ενοχλεί ο εθν.ύμνος γιατί μου φαίρνει στο μυαλό την κατάντια του Έλληνα. Αλλά δεν κράζω και αυτούς που τον τραγουδάνε. Αφήστε τους. Εκεί είναι το πρόβλημα ???
Αν υπήρχαν φασίστες και ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ταμπέλες, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ. Ομοίως για οποιοδήποτε που ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΠΙΤΙ του και ήρθε.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
Ο στόχος είναι να φύγει ΑΜΕΣΑ η κυβέρνηση των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. Μετά βλέπουμε...
Επίσης, το να "ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ" το φωνάζουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ. Τι μαλακίες γράφει ο Ριζοσπάστης οτι το φωνάζουν ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ???Και εσύ ΠΡΕΖΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ????

Και για να προλάβω τυχόν ΜΑΛΑΚΙΕΣ, σας λέω τις πολιτικές μου τοποθετήσεις. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ (ΜΠΑΤΣΟΚ-ΝΔ). Συμφωνώ με αρκετά από αυτά που λέει το ΚΚΕ (το έχω ψηφίσει αρκετές φορές). ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ.

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕ
ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙ
ΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΑΣ
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΛΥΣΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑ
ΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΟΙ [ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥ
ΚΟΥΛΟΦΟΡΕΙ ]ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ .ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ
ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ
ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ
ΤΟΥΣ [ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ]ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ
ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑ
ΡΕΨΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑ
ΛΙΑ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Απορώ τι κάθεστε και ασχολείστε με το ΚΚΕ, ένα κόμμα που έχει χάσει εδώ και χρόνια την επαφή με την πραγματικότητα και η ιδεολογία του βρίσκεται στη δεκαετία του... 1940! Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν υπάρχει τέτοιο κόμμα εκλεγμένο στη Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Οι αμερικανοι εφαρμοσαν την τακτικη αυτη (facerevol) σε αιγυπτο,συρια,τυνησια,λιβυη,υεμενη κ.ο.κ.

Περαστικα σε οσους νομιζουν οτι θα αλλαξουν κατι στη ζωη τους μεσω facerevol.

Η ΣΥΝΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!!!!!!!!

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΩΡΙΜΑ ΟΧΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ...

Οσο γι`αυτους που γραφουν λασπες για το ΚΚΕ τους ποναει που χανουν εδαφος οι μαλακιες που λεγανε στον κοσμακη τοσα χρονια!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://real-democracy.gr/node/47
συζητηση απο τη χθεσινη συγκεντρωση

Ανώνυμος είπε...

Πωωω γέμισε με ηλίθιους κνίτες κομματόσκυλα το μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε τη Κερατέα να απασχολεί και να αποσυμπιέζει τη κατσαρόλα κάθε φορά που υπήρχαν προβλήματα.
Ετσι μετά τα τατού μόδα έγιναν και οι συγκεντρώσεις μέσω διαδικτύου.
Κύριο θέμα συζήτησης αν πρέπει να έχουμε ελληνικές σημαίες και να τραγουδάμε τον εθνικό ύμνο. Τελικά θέλετε 50.000 θέλετε 100.000 χιλίαδες, δεν βγάζεται ούτε 2%.
Καλά 40

Ανώνυμος είπε...

KKE...
Μια ιστορια παντα υπονομευτικη για τον Ελληνισμο.
Σε καθε καμπη της ελληνικης ιστοριας το ΚΚΕ εμφανιζεται να κοψει -οσο μπορει, και μπορεσε πολλες φορες- τα φτερα του Ελληνα.

Ορμομενος απο την σημερινη παγκοσμια -σχεδον- ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ του ΚΚΕ στην Ελλαδα, θελω να ρωτησω το παρακατω :

Ειναι γνωστο οτι στην -αειμνηστο- ΕΣΣΔ, ιδεολογικο απομειναρι της οποιας ειναι το Ελληνικο ΚΚ, απαγορευετο το ΘΡΗΣΚΕΥΕΣΤΑΙ για ολες τις θρησκιες. Ολοι οι ναοι (χριστιανικοι, μουσουλμανικοι, βουδιστικοι κλπ) ειχαν κλεισει.

ΠΛΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΩΝ !!
(μαρτυρια Ρωσσου Μοσκοβιτη φιλου μου)

Γιατι αυτη η ΦΥΛΕΤΙΚΗ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ;;;;

θελω να παρω ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και ΕΞΗΓΗΣΗ της αντιφασης .

Ποιοι πραγματικα ειστε κυριοι του ΚΚΕ και ποιους υπηρετητε ;;

Ανώνυμος είπε...

οι διαδηλωσεις του κοσμου χωρις καθοδηγηση απο κομματοσκυλα και παρακρατος ξεκινησε απο το διαδικτυο..δεν μοιραζουμε φυλλαδες ουτε εχουμε τυποεκδοτικες,ουτε μμε δικα μας,ουτε το τηλεφωνο ο ενας του αλλου..ξεκινησε απο το διαδικτυο,συνεχιζετε εκει και απο εκει..απλα και αγνα..και αν δεν μπορειτε να το χωνεψετε πιειτε μια κοκα κολα..οι κουμουνιστες σοδα,μη στηριζετε τη κοκα κολα..

Ανώνυμος είπε...

κοιτα..το ΚΚΕ φιλε μου ειχε αγωνιστες που αγωνιστηκανε για δικαια και ιδανικα ιδεωδη της τοτε εποχης (στην Ελλαδα λεω),ομως τους προδωσε η ηγεσια τους πραγμα που εξακολουθει να κανει παραμυθιαζοντας τους..

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα.....
Αυτοι και αν θέλουν μαύρισμα στις εκλογές.....
Μακριά ......
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζετε πασοκ δν κκε κτλ....
Μαύρισμα σε όλους....
Αντι να χαρείτε κράζετε κιόλας....
Τι να σας πω΄΄΄

Ανώνυμος είπε...

H Ελλάδα είχε τα δυνατότητα επί χονδρού να κάνει το κόλπο γκρόσο.
Μετά την Ολυμπιάδα και ενώ δεν είχαν μαζευτεί σύννεφα είχαμε στις τράπεζες πάνω από 800 δισ. ευρώ.
Ενα Σαββατοκύριακο, εντελώς ξαφνικά ανακοίνωνε την αποχώρηση από το ευρώ.
Αυτομάτως τα ευρώ και τα ξένα νομίσματα θα αποτελούσαν συνάλλαγμα. Εμείς θα παίρναμε νέες δραχμές με 20% υποτίμηση.
Αυτό σημαίνει ότι σε ακέραια χρήματα και με αναλογία 1:1.40 ευρώ-δολαρίου θα είχαμε περίπου την αγοραστική αξία των αμερικανών.
Αμέσως ένα μέρος του αποθέματος θα το χρησιμοποιούσαμε για αποπληρωμή χρέους.
Παράλληλα θα πραγματοποιούσαμε και τις απαραίτητες αλλαγές στο δημόσιο τομέα.
Απλοποίηση του φορορογικού κώδικα.
Μείωση στο 10% του φόρου στις επιχειρήσεις και στα φυσικά πρόσωπα.
Αφορολόγητες επενδύσεις για μια 5ετία με παράλληλη υποχρέωση απασχόλησης.
Αύξηση των εξαγωγών
Αύξηση της τουριστικής κίνησης
Αύξηση της πραγματικής οικονομίας.
Λένε ότι θα είχαμε:
Αύξηση τιμών αυτοκινήτων, λευκών συσκευών, ηλεκτρονικών.
Ολα είνα σχετικά γιατί τότε θα είχαμε σκληρή δραχμή λόγο συναλλαγματικών διαθεσίμων και αύξηση της πραγματικής οικονομίας.
Τώρα βέβαια αν γίνει θα είναι αργά γιατί έχουν βγεί έξω πάνω από 600 δισ. ευρώ και αν ξαναμπούν θα υπάρξει κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας.
Ποιοι θα έχαναν: Οι Εισαγωγείς, οι Γερμανικές Γαλλικές και Ιταλικές βιομηχανίες αυτοκινήτων καθώς και οι φίλοι μα ς Κορεάτες και Γιαπωνέζοι.
Οι μεγαλοτραπεζίτες.
To iphone

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 6:54. Αλλά τώρα είναι αργά φίλε.

Vag.Stam. είπε...

Για σας το λέω παιδιά που πρώτη φορά πήγατε σε διαδήλωση,μην σας διαφεύγει ότι δεν ανακαλύψατε εσείς τον τροχό. Έχει χυθεί πολύ αίμα και ποτάμια δάκρυα σε ανάλογες κινητοποιήσεις που εσείς τότε αγρόν αγοράζατε, αν δεν χλευάζατε τους αγωνιζόμενους με κάθε μορφή αγώνα και κάτω από πολύχρωμες σημαίες.Τίς κατακτήσεις εκείνων πήρε πίσω αυτή η συμμορία που κυβερνά σήμερα τον τόπο .Καλή η όλη προσπάθεια και τα νέα μέσα οργάνωσης,αλλά έχει ιστορία αγώνων αυτός ο λαός και δεν επιτρέπετε σε κανέναν όψιμο επαναστάτη να την αγνοεί η να της βγάζει την γλώσσα.

Ανώνυμος είπε...

οταν οι κκεδες ηταν και ειναι στους δρομους καποιοι καναν τεμεναδες στην εξουσια.Τελος παντων το κκε δεν κυβερνησε αυτο τον τοπο αλλα με τους αγωνες του σφρασισε με αιμα ολες της ργετικεςκατακτησης.ζητω το ΚΚΕ ΖΗΤΩ σταλην

Ανώνυμος είπε...

8:38 και 9:22 βγάλατε μεγάλη γλώσσα και κάποιος θα σας την κόψει.
Απύθμενο θράσος για το ΚΚΕ, το κόμμα της προδοσίας από ίδρυσής του. Η πέμπτη φάλαγγα στη Μικρά Ασία με τις απεργίες των σιδηροδρομικών που ελέγχατε. Η αναγνώριση της Μακεδονίας σαν ανεξάρτητο κράτος, Κομιντέρ και αποφάσεις ολομέλειας.
Η δεύτερη επιστολή Ζαχαριάδη το Γενάρη του 41 για αποχή και ειρήνη από τον πόλεμο όταν νικούσαμε τους Ιταλούς, τη δολοφονία του Ψαρρού και εκκαθαρίσεων εθνικών οργανώσεων,ο στόχος σας η
επιβολή Λαίκής Δημοκρατίας δηλαδή, στυγνής δικτατορίας.
Οπου επικράτησαν οι ιδέες σας, ποταμοί αίματος, μίσους και βασανιστηρίων αναδύονταν.
Εμφύλιος στη Ρωσία:1917-1919, 20 εκατομμύρια νεκροί.
Μαοική Κίνα: Πολιτιστική επανάσταση 120 εκατομμύρια νεκροί,
Καμπότζη, Πολ Ποτ 3 εκατ. νεκροί και εκατομμύρια άλλοι σε Βιετνάμ, Βιρμανία, Ανατ.Ευρώπη, Αφρικανική Ηπειρο, Κεντρική Αμερική, Κίνα και Βόρεια Κορέα με τα μεγαλύτερα στρατόπεδα συγκέντρωσης στον πλανήτη.
Στην Ελλάδα επικράτησαν οι ιδέες σας απέναντι σε μια άχρηστη αστική δεξιά που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το σημερινό άχρηστο σύστημα με ένα γιγαντιαίο δημόσιο τομέα των 1.1 εκατομ.υπαλλήλων,
Περισσότερους και από την πρώην κομμουνιστική Πολωνία.
Καταφέρατε ιδεολογικά να πείσετε στο ότι όποιος είναι επιχειρηματίας είναι απατεώνας, το κέρδος είναι κακό.
Δυστυχώς επτωχεύσατε ιδεολογικά.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς από τους "αγανακτισμένους" που κατηγορείτε ή βρίζετε το ΚΚΕ έχετε άραγε ποτέ σηκώσει το ανάστημα σας απέναντι στο αφεντικό στο χώρο δουλειάς σας. Πολύ αμφιβάλλω

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το σήκωσα και απολύθηκα. Πρώην εργαζόμενος της τυποεκδοτικής παλιομαλάκα Κνίτη

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά απορώ... όλος ο κόσμος "βράζει" εσείς που ζείτε???? είναι κρίμα να μην μπορείτε να δείτε οτι δεν έχει σημασία το όνομα, ήτε λέγεται νδ ήτε λέγεται πασοκ, ήτε λέγεται κκε όλοι τους είναι ίδιοι. κάθε ειρηνική διαμαρτυρία θα έπρεπε είναι καλοδεχούμενη. μοθ είναι αδιανόητο οτι στο σύνταγμα κάποιοι δηλώνουν την αγανακτισή τους γιατί δεν έχουν αύριο να ταίσουν το παιδι τους και λίγα μέτρα παρα πάνω στην πλάτεία κολωνακίου οι καφετέριες είναι γεμάτες με κόσμο που πληρώνει με χαμόγελο 5 ευρω για να πιεί τον καθημερινό καφέ του. αυτό αφήσαμε να καταφέρουν οι κυβερνήσεις μας είμαστε πια ένας λαος χωρίς παιδεία χωρίς καλλιέργεια χωρίς υγεία και χωρίς πολιτισμό. ντρέπομαι για εδώ που φτάσαμε αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να το αλλαξώ. αντι να τρώγεστε για το πασοκ την νδ και το κκε κοιτάξτε να βρούμε τρόπους να διορθώσουμε και να αλλάξουμε πρώτα τους εαύτους μας και έπειτα όλα όσα δεν μας αρέσουν. τα χρέη τους να τα πληρώσουν μόνοι τους και να μου δώσουν πίσω τα λεφτά που τόσο καιρό πλήρωνα γιατι εγώ δεν τους τα έδινα για να κυκλοφορούν με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, ούτε για να φτίαχνουν τις πισίνες τους τα έδινα για να έχω καλύτερο σχολείο και καλύτερο νοσοκομείο και κοινώνικες παροχές. που είναι όλα αυτά???

Ανώνυμος είπε...

Προταση...
Βγητε απο το "πεδιο των σχεδιασμων τους" !!
ΔΡΑΧΜΗ, ΧΡΕΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ,
ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΙΑ και Γουδη !!
.. και ολοι στα οπλα και στην δουλια..
2-3 χρονακια σκληρης ζωης και μετα ... ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ !!
.. ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ...
Φωναξτε οτι φωναξε ο Καραισκακης... !!

Να μαθει η Υφυλιος πως τιμωρει -γ@μ@ει- ο Ελληνας τους προδοτες και να στειλει τους οικονομικους τρομοκρατες στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ !!

Ανώνυμος είπε...

αν ειχαμε στρατιωτικο νομο θα μας τουφεκιζανε στο συνταγμα..αν φταναμε ζωντανοι εως εκει..οσο για τους σωτηρες εθνικιστες τους εχουμε δει ολους χρονια τωρα,επι κατοχης κολληταρια με τους κατακτητες σε βαρος του λαου,τωρα κωλοτουμπες (βλεπε καρατζαφυρερ),επισης παρακρατος που λειτουργει στο πλευρο της αστυνομιας και του κρατους για τον εκφοβισμο του πολιτη (βλεπε επεισοδια σε πορειες με δηθεν αναρχικους που ειναι παρεουλα με τα ματ και μετα τα σπανε και επισης βλεπε ματ παρεουλα με χρυσαυγιτες να κυνηγανε τους υπολοιπους)υπαρξανε αναλογα βιντεακια που το αποδεικνυανε αυτο..για οσους δεν το εχουνε δει με τα ματια τους..γιαυτο φασιστακια βουλωστε το επιτελους..θα ξερασω απο αηδια με τη δηθεν εθνικη σας ανωτεροτητα,ξεπουλημενοι προδοτες του λαου και της πατριδας..οι μεταναστες σας εφταιξαν ηλιθιοι;μετα ποιοι εχουνε σειρα;οσοι εχουνε τερηδηνα μηπως;αντε γελιοι!!!και κοφτε επιτελους τα υπνοστεντον οι μισοι και τα αναβολικα οι υπολοιποι..βλαπτουν σοβαρα και ανεπανορθωτα τον εγκεφαλο!!!

Ανώνυμος είπε...

όσο και να καίγεστε, Σαμαρά δεν ψηφίζουμε, ψήφο στο ΚΚΕ για αντίδραση, ούτε λευκό ούτε άκυρο του πασοκατζη και του νεοδημοκράτη απελπισμένου.
Και ναι, το γμνο facebook είναι μονο για φωτογραφίες στις τουαλέτες σας και γκομενοψαχτηρι, αυτοφακελώνεστε και το θεωρείται επαναστατική αποκάλυψη. Για σας όσοι έχουν πολιτική στάση την αντίσταση και τις πορείες είναι κολλημένος στο παρελθόν, σταλινιστής, πολύ δημοκρατική άποψη, γράψτε τουλάχιστον και για το φαινόμενο "πασοκτζη" ψηφοφόρο που μας έφτασε στην καταντια με τις επιλογές του.
Βλέπετε στα κρυφά γκάλοπ αύξηση του ποσοστού του ΚΚΕ και σας τσουζει

Ανώνυμος είπε...

Όσοι γράφουν ενάντια στο ΚΚΕ και προσπαθούν να το αιτιολογήσουν με αλητείες είναι κατάπτυστοι

Τι κάνατε εσεις ρε που ξετσουτσουνίσατε τώρα, τόσα χρόνια;

Το ΚΚΕ σας έφταιξε;