Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ!

Τη διεξαγωγή ελέγχων των αποδείξεων «σε στοχευμένο και τυχαίο δείγμα» φορολογικών δηλώσεων προβλέπει απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.
Οι έλεγχοι θα γίνουν ανεξαρτήτως αν το αποτέλεσμα της φορολογικής δήλωσης είναι πιστωτικό ή χρεωστικό. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, από κόσκινο θα περάσουν οι αποδείξεις όσων εχουν επιστροφή φόρου άνω των 1.500 ευρώ.



"Για τις περιπτώσεις που θα διαπιστωθεί καταστρατήγηση του κινήτρου με δήλωση ανακριβών ποσών στις δηλώσεις εισοδήματος , είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν οι συνέπειες που ορίζονται από το νόμο", σημειώνει το υπουργείο.

ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ.

Το θράσος και η πρόκληση δεν έχουν όρια στην Κυβέρνηση! Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε το ξεπούλημα μεγάλου μέρους της δημόσιας περιουσίας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και η κ. Μιλένα Αποστολάκη μία από τις Υπουργούς που υπέγραψαν το προδοτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας στους τοκογλύφους, έρχεται απόψε 24/5 στον Χολαργό.
Όπως περιγράφει η ανακοίνωση τη Τ.Ο. Πασόκ Χολαργού, η κ. Μιλένα Αποστολάκη, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έρχεται για μια… ανοιχτή συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” στο δημαρχείο Χολαργού-Παπάγου! Ω του θράσους!

ΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ

Ανώνυμος είπε...

...Ακάκιεεε!!!....Μην ξεχάσεις, τα αυγά να είναι ΚΛΟΥΒΙΑ!!1