Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΪ

Αυτή την Παρασκευή 27 Μαΐου θα μεταδοθεί η τελευταία «Ελληνοφρένεια» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αλλά και ραδιοφωνικά στο ΣΚΑΪ 100.3 , καθώς οι συντελεστές της εκπομπής παραιτήθηκαν πρόσφατα, επιλέγοντας να αποχωρήσουν συναινετικά από το συγκρότημα του Φαλήρου ένα μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου τους. Για να καλύψει το κενό ο ΣΚΑΪ επιστρατεύει την Γκίζα Παπαχαραλάμπους (για τους φίλους απλά… Γκίζα).

Η παρέα της Ελληνοφρένειας, ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης δηλαδή, προετοιμάζουν ήδη την επιστροφή τους από το Σεπτέμβριο. Πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί θα τους ήθελαν στο πρόγραμμά τους, όμως οι φήμες θέλουν να είναι πλησιέστερα στον REAL FM του Νίκου Χατζηνικολάου. Σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική Ελληνοφρένεια έχουν αναφερθεί φήμες για πιθανό ενδιαφέρον του STAR (;;;)

Το «The Γκίζα Bar» θα κάνει πρεμιέρα τηλεοπτικά στο ΣΚΑΪ στις 6 Ιουνίου (20.45) ενώ την εβδομάδα 30 Μαΐου – 3 Ιουνίου το κανάλι θα μεταδώσει «best of» επεισόδια της Ελληνοφρένειας. Όπως αφήνεται να εννοηθεί, το «The Γκίζα Bar» φιλοδοξεί να σατιρίζει την πολιτική, τηλεοπτική και κοινωνική ζωή του τόπου με βίντεο και σχολιασμό στο δρόμο που άνοιξε η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη. Η εκπομπή θα είναι μαγνητοσκοπημένη, ενώ η παραγωγή θα είναι εσωτερική. Η ραδιοφωνική εκδοχή του «The Γκίζα Bar» θα αντικαταστήσει την Ελληνοφρένεια και στα ερτζιανά.

Μαζί με τη Γκίζα Παπαχαραλάμπους στο «The Giza bar» θα συναντάμε τον στιχουργό και συγγραφέα Αντώνη Ανδρικάκη, τον Γιώργο Μυλωνά, ενώ bαck stage θα βρίσκεται ο Πάνος Σουρούνης. Σε ανακοίνωσή της η ίδια η Γκίζα αναφέρει ότι από την «μπάρα» της εκπομπής θα περασουν «πλήθος καλλιτεχνών με στόχο μια μεγαλύτερη καριέρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο... Special guests Ντομινίκ Στρος-Καν, Όλι Ρεν, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και γλέντι μέχρι πρωίας με το συγκρότημα "Τροϊκάνα"... Ειδικές τιμές σε φαν του Παπακωνσταντίνου... του Γιώργου Παπακωνσταντίνου... Δεν διατίθενται τασάκια... Επιτρέπεται το smoke on the water...».

e-radio.gr

ΠΡΕΖΑ TV
26-5-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φεύγει η παρακμή της σάτιρας

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

φεύγει η παρακμή της σάτιρας

Τέρμα πια ο Σεφερλής?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

φεύγει η παρακμή της σάτιρας

Τέρμα πια ο Σεφερλής?


''- Από κακή κολοκυθιά, ούτε κολοκυθόσπορο''

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε 2:20; Παρακμή της σάτιρας; Αλλά τι να κάνω; Θα το σεβαστώ αν και διαφωνώ. (ελπίζω πάντως να μην ψηφίζεις εδώ)

Ανώνυμος είπε...

2:20 eisai i idia i parakmh !

Ανώνυμος είπε...

episeis!