Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ … ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ!!!

 UPDATE:ΤΟ ΝΕΟ GROUP ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK EINAI EΔΩ


http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/210627972310743

ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ,Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ #GREEKREVOLUTION #ATHENSREVOLUTION


Όπως αναγράφεται στην αντίστοιχη εκδήλωση της Θεσσαλονίκης,το "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados.

Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε.
Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Ξεκίνησαν δύο και μετά για πρακτικούς λόγους (κυρίως διάδοσης) γίναν περισσότεροι. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες. Επίσης διαδίδουμε την ίδια κίνηση που γίνεται στην Συμπρωτεύουσα αλλά και στην Πάτρα http://www.facebook.com/event.php?eid=206334352736094 , http://www.facebook.com/event.php?eid=211318218901137 .

Κάνουμε invite σε όλους μας τους φίλους! ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Σημείωση: Μερικοί ίσως προσπαθήσουν να μας αποπροσανατολίσουν σχετικά με την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της κινητοποίησής μας. Μην τους ακούτε, οι κινητοποιήσεις θα γίνουν ταυτόχρονα σε ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ! Επίσης, να τονιστεί πως η κινητοποίηση αυτή, αποτελεί πρωτοβουλία απλών πολιτών και όχι πρωτοβουλία μελών κάποιας οργάνωσης ή οργανισμού.


http://www.facebook.com/event.php?eid=216395095051438

ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ.

Το θράσος και η πρόκληση δεν έχουν όρια στην Κυβέρνηση! Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε το ξεπούλημα μεγάλου μέρους της δημόσιας περιουσίας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και η κ. Μιλένα Αποστολάκη μία από τις Υπουργούς που υπέγραψαν το προδοτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας στους τοκογλύφους, έρχεται απόψε 24/5 στον Χολαργό.
Όπως περιγράφει η ανακοίνωση τη Τ.Ο. Πασόκ Χολαργού, η κ. Μιλένα Αποστολάκη, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έρχεται για μια… ανοιχτή συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” στο δημαρχείο Χολαργού-Παπάγου! Ω του θράσους!

ΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ

Ανώνυμος είπε...

παει..σβηστηκε η συγκεντρωση στη αθηνα,πανω που ειχανε μαζευτει 8500 κοσμος περιπου..τουλαχιστον στα κλικ..