Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

¨Ρωμαικα οργια¨σε παρτι αποφοιτησης
Σεξ σε πάρκο, αλκοόλ και μια περιφερόμενη... γουρουνοκεφαλή! Εικόνες ντροπής στο ετήσιο ... υπαίθριο πάρτι των φοιτητών του πανεπιστήμιου του Κέμπριτζ στην Μεγάλη Βρετανία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Βρετανική Ντέιλι Μέιλ.

Τουλάχιστον 1000 φοιτητές βρέθηκαν στο Caesarian Sunday την περασμένη Κυριακή σε πάρκο κοντά στο πανεπιστήμιο για να γιορτάσουν λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων.
Μετά από κατανάλωση αλκοόλ αλλά και ναρκωτικών ξέφυγε η κατάσταση και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να επιβάλει την τάξη.Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έβλεπαν φοιτητές να ουρούν σε θάμνους, να κάνουν εμετό, να πίνουν νερό μέσα από προφυλακτικά, να παρενοχλούν σεξουαλικά ορισμένες φοιτήτριες… ακόμα και να κάνουν σεξ!
Ο 34χρονος Τζάνετ Μπέρετ που βρισκόταν στο πάρκο με την γυναίκα του και τα δυο παιδιά του για πικνίκ ανέφερε στην εφημερίδα: "Άφησαν πολλά σκουπίδια, φώναζαν και έβριζαν, υπήρχαν κάποιοι που μετέφεραν ένα κεφάλι ενός σκοτωμένου γουρουνιού σε ένα ραβδί."
"Καλέσαμε την αστυνομία, αλλά δεν έκανε τίποτα. Οι φοιτητές του Κέμπριτζ δεν πρέπει να συμπεριφέρονται έτσι" πρόσθεσε.

Τροχονόμοι στο κορμί της
Στο Λος Άντζελες, την Μέκκα του Αμερικανικού πορνό έχουμε δει τα πάντα... Κάτι τέτοιο όμως είναι πρωτάκουστο.Πρωταγωνιστές σε ταινία πορνό ήταν δυο τροχονόμοι της πόλης!
Ο λόγος για δυο αξιωματικούς που πρωταγωνιστούν σε ταινία με υπόθεση με μια ξανθιά πορνό σταρ εν ώρα εργασίας  και μάλιστα φορώντας και τις αστυνομικές τους  στολές.
Οι δυο αστυνομικοί χωρίς κανέναν ενδοιασμό- αφήνουν  την δουλειά τους και το κυκλοφοριακό να λυθεί από μόνο του- και ορμούν στο στήθος της νεαρής κοπέλας.
Το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητα ύστερα από έρευνα του NBC4 το οποίο έχει αντίγραφο του βίντεο.
Όπως αναφέρουν αξιωματικοί που το είδαν (και σίγουρα ζήλεψαν τα κατορθώματα των συναδέλφων τους) η γυμνή ξανθιά αγκαλιάζει με πάθος έναν ένστολο ο οποίος αρχικά χαϊδεύει το στήθος της και στη συνεχεία ερωτοτροπεί μαζί της.
Από την πλευρά της αστυνομία μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση έθεσε τους δυο αστυνομικούς σε διαθεσιμότητα.

"Στερημένη" σύζυγος ζητά 12 εκ.δολάρια αποζημίωση επειδή δεν του έκανε..."κούκου"
Ένας υπήκοος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μηνύθηκε από τη σύζυγό του, η οποία ζητεί αποζημίωση ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων για ηθική βλάβη, κατηγορώντας τον ότι δεν μπόρεσε να ασκήσει τα συζυγικά του καθήκοντα... Η γυναίκα, της οποίας η εθνικότητα δεν έχει διευκρινιστεί, εξήγησε σε δικαστήριο του Ντουμπάι ότι το ζευγάρι δεν είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή κατά τους τέσσερις πρώτους μήνες του γάμου του το 2008, προσθέτοντας ότι αργότερα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της έπασχε από στυτική δυσλειτουργία, σύμφωνα με την εφημερίδα Gulf News
Η σύζυγος, εγκαταλελειμμένη, δήλωσε ότι ο σύζυγός της δεν είχε ικανοποιήσει τις ανάγκες της. Αλλά "λόγω των συντηρητικών αξιών και της κατάστασης της γυναίκας στην κοινωνία, παρέμεινα σιωπηλή και προσπάθησα να προσαρμοστώ προσευχόμενη να βελτιωθεί η κατάσταση", πρόσθεσε.
Η μηνύτρια ζητεί 45 εκατομμύρια ντίρχαμ (12,25 εκατ. δολάρια) ως αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της την είχε αναγκάσει να εγκαταλείψει την εργασία της και της είχε στερήσει τα κοσμήματά της.

Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν την κοπέλα!!!
Το ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε ενώ η Βερολινέζα κατευθυνόταν να συναντήσει γείτονές της στην κατοικία τους χθες Τρίτη το βράδυ. Φθάνοντας
Γερμανίδα, η οποία χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά ξέφυγε από τα αλλεπάλληλα μικρά δαγκώματα ενός δίχρονου κουταβιού, δέχθηκε μία σφαίρα από αστυνομικό που έσπευσε σε βοήθεια, ενώ η ίδια προκειμένου να προστατευτεί από το ζωηρό ζώο είχε καταφύγει πίσω από μία μισάνοικτη πόρτα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του Βερολίνου.
Αστυνομικοί, μέλη μιας περιπολίας, παρενέβησαν και πυροβόλησαν το σκυλί, που ονομαζόταν Καρλίτο, και το σκότωσαν. Όμως μία αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε την πόρτα, που προστάτευε από το σκυλί την γυναίκα, και κατέληξε στο βραχίονά της. Η γυναίκα--τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα--, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Το ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε ενώ η Βερολινέζα κατευθυνόταν να συναντήσει γείτονές της στην κατοικία τους χθες Τρίτη το βράδυ. Φθάνοντας, η γυναίκα υπέστη την "ένθερμη" υποδοχή του σκύλου τους. Μία άλλη σφαίρα αστυνομικού, η οποία εξοστρακίστηκε, έγδαρε στον λαιμό ένα από τα μέλη της περιπολίας.
Η αστυνομία του Βερολίνου διεξάγει έρευνα, για να διακριβωθεί εάν υπήρξε αμέλεια τόσο από τους ιδιοκτήτες του Καρλίτο, όσο και από μέρους των αστυνομικών που παρενέβησαν για να προφυλάξουν την Βερολινέζα από τα δαγκώματα του ζωηρού Καρλίτο.

news247.gr-seleo.gr-newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: