Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!! #GREEKREVOLUTION

-ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
-ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ GROUPS ΣΤΟ FACEBOOK,ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ

-ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ EUROPEAN REVOLUTION 29th MAY--ALL CITIES OF EUROPE ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

-ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ #GREEKREVOLUTION ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΣ.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ...

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΒΡΕΧΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2011

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κάτω παίδες!!

Ανώνυμος είπε...

"Παρακαλούνται" τα φασισταριά της Χρησύς Αυγής να μην παίρνουν μαζί τους ελληνικές σημαίες. Το κάλεσμα απο την αρχή έκανε λόγο για τη ΜΗ ύπαρξη σημαιών. Αν αυτοί καβλώνουν με τις γαλανόλευκες να φέρει και ο καθένας τη σημαία του που τον εκφράζει. Αλλιώς μιλάμε για καπέλωμα από μια συμμορία μαχαιροβγαλτών. Αυτά και όλοι στο Σύνταγμα. Στις 21:00 θα γίνει η τρίτη Λαική Συνέλευση κατά σειρά με αμεσοδημοκρατικό τρόπο στο κέντρο της πλατείας στο συντριβάνι. Όποιος θέλει μπορεί να μιλήσει ενώ υπάρχουν ήδη τέντες οργανωτικής υποστήριξης όπου ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί και να προσφέρει ότι νομίζει στη περαιτέρω συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Τη διοργάνωση των διαμαρτυριών ξεκίνησαν τα παιδιά από Ισπανία και Ελλάδα, που είτε σπούδαζαν η δούλευαν στις δύο χώρες. Οι πρώτες διαμαρτυρίες και συνελεύσεις έγιναν μπροστά από την Ισπανική Πρεσβεία στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τώρα είμαστε στο Σύνταγμα.
Ούτε σωτήρες ούτε Μεσσίες, ούτε σημαίες, ούτε τίποτα. Αρκετά ! Όλα για όλους, Πραγματική Δημοκρατία τώρα.

Ανώνυμος είπε...

πρεζοαμεροικανοι στην βορρεια αφρικη ακομα να ελενξετε τις μαζες και πατε να ξεκινησετε και κατι αναλογο στην ελλαδα.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙ`ΑΥΤΟ
ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΤΕ 10 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΟΚΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

η Ελληνικη σημαια δεν εκφραζει μονο την χρυση αυγη οσο και να μην το πιστευουν καποιοι και ειναι απαραιτητη σε αυτες τις συγκεντωσεις

Ανώνυμος είπε...

1:08 μμ η ελληνικη σημαια εκφραζει ολους τους ελληνε-εξαιρουνται οι αναρχοαπλυτοι-μηπως εσυ προσπαθεις να καπελωσεις?

Ανώνυμος είπε...

δεν εκφράζονται όλοι από την ελληνική σημαία. τη πρώτη μέρα σε 40.000 κόσμο υπήρχαν μετρημένες 4 σημαίες.Έλεος πια με τα κολλήματα ορισμένων. Αν είναι έτσι να φέρουν όλοι τη δικιά τους σημαία.
Όσο για τον ελληνάρα που αποκαλεί συμπολίτες του "αναρχοάπλυτους" καρφώνεται.
Οι διαμαρτυρίες είναι για την αληθινή δημοκρατία και όχι για τους νοσταλγούς της χούντας ούτε για χουλιγκάνους.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ με Ελληνική σημαία πηγαίνω και θα πηγαίνω, γιατί πάνω απ΄όλα είμαι Έλληνας, και ότι κάνω. το κάνω για το καλό της Πατρίδας μου!
Ζήτω το Έθνος!
Σκατά στο Κράτος!

Ανώνυμος είπε...

Μπηκε ενας βλακας (1:08)μεσα και το γυριζει στο ΠΟΥΣΤΙΚΟ για να μπερδεψει φασιστες και συριζεους με θεμα την σημαια της ελλαδας!! ΒΛΑΚΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ, ΒΛΑΚΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ, ΒΛΑΚΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ "ΑΙΜΑ" ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΤΕ *Ν.Τ.Ρ.Ο.Π.Η*

Ανώνυμος είπε...

geia sou re 1.21. Ola ta kanoun oi Amerikanoi??? mipos sou gamane kai ti gynaika sou to proi otan douleueis?
Ola einai propaganda gi ayto katse spiti sou mpas kai glytwseis to gamo sou ,xaxaxaax

Ανώνυμος είπε...

ασχετο με το θεμα,αλλα διαβαζω καιρο το πρεζα και πονανε τα ματια μου.οσοι γραφετε εδω μεσα,ακομα και οι αρθρογραφοι,λιγη ορθογραφια δεν ξερετε?..

Ανώνυμος είπε...

Σ' αυτήν την εξέγερση δεν υπάρχουν έλληνες και ξένοι παρά μόνο πολύ προνομιούχοι, λιγότερο προνομιούχοι και καθόλου προνομιούχοι. Δεν υπάρχουν σημαίες κι εθνικότητες δεν είναι αυτός αγώνας για καμιά πατρίδα ή σημαία αλλά για την αξιοπρέπεια της υπαρξής μας ως νοήμονα και συνεργάσιμα όντα. Δεν είναι μόνο τα κόκκαλα των ελλήνων ιερά αλλά όλων όσων τα κόκκαλα συνθλίβονται κάτω από τη βάρβαρη καταπίεση του παγκοσμιοποιημένου φασισμού που φέρει το εύηχο όνομα "αγορές". Οι υπαίτιοι της βαρβαρότητας αυτής δεν έχουν έθνη, αυτάρεσκα καλούνται "πολυεθνικές", τα θλιβερά τους πιόνια όμως κομπάζουν ότι είναι ..."πατριώτες"

Ανώνυμος είπε...

Οι υπαίτιοι της βαρβαρότητας αυτής δεν έχουν έθνη, αυτάρεσκα καλούνται "πολυεθνικές", τα θλιβερά τους πιόνια όμως κομπάζουν ότι είναι ..."πατριώτες"

Πολύ καλή ανάλυση!!

Ανώνυμος είπε...

Βλάκες και καμένοι νοσταλγοί της χούντας μια χούφτα είστε και τόσος κόσμος είναι κάτω στο κέντρο χωρίς σημαίες και παπαριλίκια.
Αφήστε τα πούστικα με τις γαλανόλευκες γιατί εσείς δε θέλετε δημοκρατία για τα παιδιά μας. Δεν μας έφτανε το ΔΝΤ τώρα θα έχουμε και τους γνωστούς γλύφτες των αφεντικών και των τραπεζών. Αρε ούστ!


Όσο για τον κομπλεξικό που είπε ζήτω η σημαία κάτω το κράτος να αφήσει τα νεοναζιστικά γιατί με εσάς ξεμπέρδεψε η Ελλάδα πριν από 70 χρόνια . Θαυμαστές των Γερμανοτσολιάδων που το παίζετε και πατριώτες.
Αρε ούστ!

Ανώνυμος είπε...

Τα εγγόνια των κομμουνιστών πρέπει να πάρουν χαμπέρι ότι η Ελλάδα απαλάχτηκε απ΄αυτούς πριν πολλά χρόνια (μια και καλή)΄.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μέσα θα τρελαθούμε τελείως, οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, (τσιράκια του soros και του κάθε μεγαλοαπατεώνα) οι Διεθνιστές, που έχουν καταστρέψει την χώρα με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες (που τους χρησιμοποιούν και σαν μισθοφορικό στρατό εναντίων των Ελλήνων) μας παραδίδουν μαθήματα ανθελληνισμού (δεν πρέπει να κρατάμε την σημαία στην ίδια μας την Χώρα)!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ξυπνήστε, πρέπει να πετάξουμε έξω από την Πατρίδα μας εκτός απ΄τους προδότες πολιτικούς και τους λαθρομετανάστες και κυρίως τους Φασίστες αναρχοκομμουνιστές !!!

Ανώνυμος είπε...

Μη διασπαστε αδερφια. Αναρχικοι και φασιστες, αριστεροι και δεξιοι, θελουμε να δοθμε 300 στη φυλακη και το ΔΝΤ εκτως χωρας. Οταν τα κανουμε αυτα σκοτωνομαστε με την υσηχια μας.
Αγαπη

Ανώνυμος είπε...

"Φασίστες αναρχοκομμουνιστές"

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΤΖΑ

Ανώνυμος είπε...

γιατι ο αλλος που λεει οτι απαλαχτηκε η χωρα απο τους κουμουνιστες τι εχει καψει??χαχαχαχχαχαχχα
Ρε γκιοζη ιστορια ξερεις?ποιος ηταν με τη δοσιλογικη κυβερνηση Τσολακογλου?οι κομμουνισται??ολοι οι χιτες οι ταγματασφαλιτες οι γερμανοτσολιαδες κ ολοι που συνεργαστηκαν με τους γερμανους τοτε μετεπειτα εγιναν δεξιοι-χουντικοι -βασιλικοι.... κ εχετε κ κωλο κ μιλατε κι ολας, οτι μας σωσατε απο το κομμουνισμο..ουουουουσσττ ζωωωααααα!!
βουλωστε το πια..

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί θέλουν να αποδείξουν μέσα από τα γελοία που λένε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι το κίνημα των αγανακτισμένων είναι

κουκου κουκουρουκου και χαι χουι

Διαβάζοντάς σας όλο και περισσότερο πείθομαι για την αξία του οργανωμένου αγώνα και της πάλης με τα ΤΑΞΙΚΑ (και όχι τις ξεπουλημένες ηγεσίες) συνδικάτα