Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ #GREEKREVOLUTION

Με εντυπωσιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, οι "αγανακτισμένοι πολίτες" διαδηλώνουν κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών γενικώς. Μόδα είναι, θα περάσει, όπως είπε η κυρία Παπαρήγα;

Τα εύκολα "όχι" πολλές φορές ενώνουν πιο άνετα απ" ό,τι τα πολύ πιο δύσκολα "ναι". Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος, όσο κι αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους που ακολουθούν τη μόδα των Νέων Τεχνολογιών, δεν εξαρτάται από τα like και unlike του facebook. Δείτε την Αίγυπτο. Πού οδήγησε το κίνημα του facebook; Στην εδραίωση σκληρού στρατιωτικού ελέγχου της χώρας. Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα, σε μια στιγμή οργής, δύο πράγματα μπορούν να προσφέρουν: είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθαυτή, είτε ανοίγουν τον δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες.

Πολιτικό κίνημα θα σχηματιστεί όταν στα πανό δεν βλέπουμε μια διαρκή άρνηση όπου τεράστια "όχι" δεσπόζουν και καταπίνουν τα πάντα, αλλά όταν δούμε μια ιδέα για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ,ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,Ή ΑΛΛΙΩΣ "Ο ΚΑΝΕΝΑΣ" ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

 ΤΟ KINHMA ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA...ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΗΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΟ...ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

-ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ-

ΠΡΕΖΑ TV
28-5-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ? Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ?!!! ΑΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΑΜΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΡΙΡΗΣΣΣ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Πούγραδος ξεπούγραδος.... ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ο χοντρός!!!

Ανώνυμος είπε...

hahaha poli kala ta ta sinthimata gelasa me tin kardia mou !!
gianis kerkyra

TONΥ είπε...

ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΡΥΒΕΙ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ
ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ,ΤΗΝ
ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος που δημιούργησε τις γκριζες ζώνες και είπε ότι τη σημαία από τα Ίμια την πήρε ο αέρας, μιλάει για θυσίες; Απο που θα φύγετε δεν ξέρω

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει το "τέλος της μεταπολίτευσης";