Πέμπτη, Μαΐου 19, 2011

PHOTOS FROM SPANISH REVOLUTION (#acampadasol #democraciarealya #nonosvamos #spanishrevolution #acampadabcn #notenemosmiedo #europeanrevolution)


 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ














ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

Φωτογραφιες http://www.elpais.com/

ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2011

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε τον νεο Εθναρχη μας,τον Σερ Βασιλειο Μαρκεζίνη,να καταδεχτεί να μας κυβερνήσει...
Η Εθνικη Κυβερνηση απο τους δικαστες (αυτοι παντα ειναι ετοιμοι ,Κολλιες και Καλαμποκιαδες)και τους Κασιματομπεογιανναραδες,αλλα αντι συνταγματαρχες,να εχουν μεσα διοικητες των ΜΑΤ,αντε και λιγο απο Γκερεκου και Μπεζεντακου και Βανα Μπάρμπα

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

1. ΣΤΟΧΟΣ: Υπαρξη στόχου αναγκαία. Δημοψήφισμα για το ξεπούλημα και το 2ο Μνημόνιο;
2. Πανώ και σημαίες. Στην Ισπανία δεν υπάρχουν. Σκοπός δεν είναι ο τονισμός της διαφορετικότητας αλλά ο σεβασμός της. Ο στόχος ποτέ δεν επιτυγχάνεται όταν τονίζουμε εγωιστικά την διαφορετικότητα μας
αλλά μόνο αν πάψουμε να την διαφημίζουμε. Μόνο έτσι θα κατέβουν στην διαδήλωση πολύ πιο πολλά άτομα και κυρίως η νεολαία.
3. Διοργάνωση συγκεντρώσεων διαρκείας και όχι παρελάσεων. Με sleeping bags, βάρδιες και διάρκεια. Η υπαρξη πολιτιστικών δρώμενων, αναγκαία.
4. Προσπάθεια να μην κλείνουμε δρόμους, και λόγω της μεγάλης διάρκειας που πρέπει να έχουνε οι συγκεντρώσεις. Το ιδανικότερο μέρος για τέτοιες συγκεντρώσεις είναι, συμφωνώ απόλυτα, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Ο συμβολισμός της Ακρόπολης είναι παγκόσμιος.
5. Αιτήματα: Κατά της ανεργίας και του ξεπουλήματος της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

οι ισπανοι αντιθετα απο εμας εχουνε καταλαβει που παει το πραγμα και δεν φοβουνται μην χασουνε αυτα που ετσι κι αλλιως θα χασουνε αν δεν αντιδρασουνε..ο ελληνας ελπιζει σε ενα θαυμα,κατι σαν τους ελ του λιακοπουλου σε συνεργασια με τα βριλ να σωσουνε την ελλαδα και να τους αποκαταστησουνε ολους οικογενειακα στο δημοσιο ωστε να μην δουλευουνε και να πληρωνονται..αυτος ειναι ο ελληνας,γιαυτο δεν αντιδρα..το μονο που τον νοιαζει ειναι να τη βγαλει αυτος καθαρη τωρα και δεν πανε να κουρευονται οι υπολοιποι..ασε που ειναι και μνησικακος,του φταινε ολοι..οι εργαζομενοι στα πετρελαια γιατι τα αφεντικα τους πουλανε ακριβα και περνουνε περισσοτερα απο αυτους,οι ναυτεργατες γιατι περνουνε περισσοτερα επισης,οι εργαζομενοι στα μμε γιατι προβαλλουνε μαλακιες και προπαγανδα τα μμε (λες και οι καμεραμαν διαμορφωνουν οι εχουνε λογω στο προγραμμα του σταθμου κ.ο.κ.).επισης αν ο ελληνας εχει διπλα του το βαζο με το μελι θα το βαλει το δαχτυλακι μεσα και ας κατηγορει τους αλλους οτι βαζουνε το δικο τους στο βαρελι με το μελι..οχι ολοι αλλα το 80% τουλαχιστον..

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι απαραίτητο να βγούμε στις πλατείες και τα 10 εκατ. Στην Ισπανία βγήκαν οι νέοι-φοιτητές-άνεργοι,δεν περίμεναν απο τους άλλους να κάνουν την αρχή.Εμείς περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν την αρχή, και όσο περιμένουμε θα χάνουμε όλο και περισσότερα.Και κατι τελευταίο ο Θαπατέρο δεν έχει στείλει τα ΜΑΤ να ανοίξουν κεφάλια και να ψεκάσουν το πλήθος.

Ανώνυμος είπε...

11:44πμ --->> Στην Ισπανια φιλε εχουν Βασιλευομενη δημοκρατια, στην Ελλαδα εχουμε προεδρευομενη δικτακτωρια!!!! Οποτε μιλησες= προστιμο, για διαταραξη....δημοκρατιας, φωναξες?=ξυλο, διαμαρτυρηθηκες?= κατηγορια για διαταραξη ειρηνης και συσταση συμμοριας!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΑΥΤΟ: "ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ (αν ειναι δυνατον) ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(φτου φτου σκορδα), αν δεν αλλαξει κατι στο πολιτικο προσκηνιο!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ισπανία ο κόσμος ζητάει και τη κατάργηση της Μοναρχίας εκτός από τα άλλα. Καλό θα είναι οι διάφοροι νοσταλγοί της μαυρίλας να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν. Έλεος δηλαδή με τη προπαγάνδα. Όσο αφορά την αστυνομία σας πληροφορώ ότι στην Ισπανία δεν υπάρχει καμία διαφορά με τους δικούς μας. Πρόσφατα είχαν βγει βίντεο με αντίστοιχους ξυλοδαρμούς από τα Ισπανικά ΜΑΤ.
Η καταστολή στο καπιταλισμό είναι η ίδια όπου και να είσαι. Αυτά βλέπει ο κόσμος και εξεγείρεται.
Από τη μια ξύλο και από την άλλη ανεργία.

Ανώνυμος είπε...

2:47 γνωρίζεις κανένα μέρος στο πλανήτη όπου δεν υπάρχει καταστολή?
Ισως στον Α του Κενταύρου.
Και τελικά τι είναι καταστολή βλαμμένο, να πετάνε δεκάδες μολότωφ οι κάφροι και οι μαλάκες οι μπάτσοι να τραγουδάνε.
Στην Ισπανία γίνονται διαδηλώσεις και συμμετέχει ο κόσμος χωρίς ΠΑΜΕ Συριζαίους, Αναρχομαλάκες, Μπαχαλάκηδες κ.λπ. και κάθε κάφρο που πάει να καπελώσει τις συγκεντρώσεις.
Εσεις είστε οι πραγματικοί φασίστες και σε μια υποτιθέμενη "δημοκρατία" σας θα είχαν γεμίσει όλα τα ξερονήσια με "κακούς" έλληνες.
Μη κολακεύεται τους μετανάστες λαθρό ή μη γιατί το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ο άρρωστος αφγανός μαχαιροβγάλτης όσο ο Ιμάμης που καθοδηγεί και δίνει γραμμή για άλλα που έρχονται.
Και ξέρετε κάτι, καλύτερα να μη μάθετε τι γραμμή θα δίνει.
Ηδη κάποιες υπηρεσίες έστειλαν κάποια αναφορά σε πρωθυπουργό, Ραγκούση και Παπουτσή.