Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ-ΜΠΑΤΣΟΙ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ...ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ 155 ΨΗΦΟΥΣ


Το κρατικο παρακρατος για ακομη μια φορα εκανε  αριστα τη δουλεια που του ειχε αναθεσει η Ελληνικη Κυβερνηση.
Εκτεταμενα μπαχαλα στη πλατεια Συνταγματος,ωστε οι διαδηλωτες να μην καταφερουν ποτε να πανε στο σημειο μπροστα απο τη Βουλη και να διαδηλωσουν ειρηνικα οπως ηθελαν,την ωρα που ψηφιζονταν το μεσοπροθεσμο προγραμμα το οποιο ουσιαστικα αποτελει την καταδικη του λαου μας .
Μπαχαλοι κουκουλοφλωροι,ιδεολογοι της πουτσας,μαζι με βαλτους της Ελληνικης αστυνομιας οι οποιοι φορεσαν τη μπουργκα του αντιεξουσιαστη...καταφεραν με τον πιο πανηγυρικό τροπο για ακομη μια φορα ,να αλλαξουν την ατζεντα των ειδησεων και να γινουν πρωτο θεμα σε ολα τα ΜΜΕ διεθνως.


ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ 500 ΜΠΑΧΑΛΩΝ,ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΣΤΗΣΑΝ...ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!!


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ-ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ


VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ-


ΠΡΕΖΑ TV
29-6-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1ον 500 ήταν στο μάτι σου το αλλήθωρο.
2ον άντε και μαζευόντουσαν όσοι θές και διαδηλώνανε ειρηνικα όπως λές,τι θα γινότανε;;Δεν θα ψηφιζότανε το μεσοπρόθεσμο;Ανέκδοτο.Για να μην ψηφιζότανε θα έπρεπε να κλείσουν τους δρόμους,να μην κατέβουν οι βουλευτές έτσι;έτσι.Αν το κάνανε αυτό (όπως και κάνανε κάποιοι απο ότι είδα σε Χίλτον κτλ) δεν θα τους ψεκάζανε οι μπάτσοι;Θα τους ψεκαζανε.Οποιοι και να ήταν όσο χρονών και να ήταν!Εδώ είχανε ψεκάσει τον Γλέζο!Οπότε πάλι στην βία καταλήγουμε και εσύ ότι γράφεις τα γράφεις γιατί έχεις γίνει κλασικός παπαρολόγος!Τι να διαβάζω την ζούγκλα του Μάκη τι εσένα πλέον το ένα και το αυτό!
3ον Οταν θα δείς ότι αυτό το πανηγυράκι των αγακτισμενών έχει αποτύχει θα είναι αργά!Σαράντα μέρες μαζεύονται και μέσα έχουν ψηφιστεί 10 μνημόνια και 8 μακροπρόθεσμα (που λέει ο λόγος) όλες αυτές τις μέρες!ΤΙΠΟΤΑ δεν ακυρώθηκε,ΤΙΠΟΤΑ δεν αναβλήθηκε!Το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουν την πλατεία Συντάγματος Free Camping!

διαδηλωτής είπε...

πρέζα απευθύνομαι κυρίως σε σένα προσωπικά, γιαt;i παρακολουθώ πολύ καιρό το blog και το εκτιμώ. τελευταία μας τα λες λίγο περίεργα όμως..

1) δε μπορεί (και δε χρειάζεται) να γίνει κάτι με τους μπαχαλάκηδες. γιατί πάντα θα έχεις πιτσιρικάδες καβλωμένους ή/και παρακρατικούς.
το μπάχαλο δεν το αρχίζουν οι μπαχαλάκηδες όμως, αλλά οι μπάτσοι προκαλόντας τους. στεκόμενοι απέναντι στο πλήθος σε απόσταση αναπνοής και περιμένοντας το παραμικρό για να ρίξουν δακρυγόνα και να διώξουν τον κόσμο.
επίσης σε πολλές περιπτώσεις (σε μία ήμουν αυτόπτης μάρτυρας) χωρίς ΚΑΜΙΑ πρόκληση, χωρίς ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, τα ματ ρίχνουν χημικά. μόνο και μόνο για να σπάσουν τον κόσμο.
άρα σε καμιά περίπτωση δε μπορείς να πεις ότι όλο αυτό ήταν έργο των μπαχαλάκηδων. της ελ.ασ. ήταν. δε θα είχε συμβεί αν δεν ήταν στο σύνταγμα. μια χαρά θα τα βόλεβαν μόνοι τους οι άνθρωποι. κανείς δε θα πήγαινε να σπάσει ή να ρίξει πέτρες έτσι στο άσχετο. και να γινόταν, θα το σταματούσαν αμέσως οι ίδιοι οι διαδηλωτές.

2) μεγάλη αστειότητα να πεις ότι κανείς δεν ασχολείται με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. δε θα πω κάτι άλλο, είσαι εντελώς άκυρος σε αυτό.

3) έχεις πάει σε πορεία ή συγκέντρωση τις οποίες περιγράφεις; ή στην τύχη τα λες με προσωπική σου άποψη;

4) τόσο καιρό έχεις δείξει ότι δεν παίρνεις κρατικές, παρακρατικές ή κομματικές γραμμές. μη μας το δείξεις τώρα. θα γίνει σίγουρα αντιληπτό. γιατί αν απλώς είσαι λίγο μαλάκας, ή αν απλά κρίνεις με προσωπική σου γνώμη με αυτόν τον τρόπο, τότε οκ, αλλά μάθε ότι λανθάνεις λόγω των (1),(2).

Ανώνυμος είπε...

το σιγουρο ειναι οτι τα επεισοδια στις πορειες μονο υπερ της αστυνομοκρατιας ειναι..γιαυτο και χρησιμοποιουν και μπατσους (παρακρατικους) να τα κανουν..ειναι στημενο παιχνιδι το συγκεκριμενο..