Κυριακή, Ιουνίου 12, 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ---Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!---

Με το σύνθημα «Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία θα είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα στην πλατεία» οι «Αγανακτισμένοι» δίνουν το παρόν για 3η εβδομάδα στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο. Παρά τη δυνατή μπόρα που έπνιξε την Αττική νωρίτερα και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, χιλιάδες κόσμος συρρέει στο Σύνταγμα, συμμετέχοντας στην 3η πανευρωπαϊκή συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» πολιτών.

Πολίτες όλων των ηλικιών διαμαρτύρονται μαζικά για την κυβερνητική πολιτική. Τα γιουχαρίσματα των πολιτών, πολλοί εκ των οποίων κρατούν ελληνικές σημαίες, δίνουν το σφυγμό και όλοι διαδηλώνουν δυναμικά για μία ακόμα Κυριακή, έξω από το Κοινοβούλιο δείχνοντας με όποιον τρόπο μπορούν ότι... δεν πάει άλλο!

Στη Θεσσαλονίκη, που η βροχή συνεχίζεται ασταμάτητα, οι "Αγανακτισμένοι", κρατώντας ομπρέλες φωνάζουν: "Βρέχει πολύ-βρέχει αγανάκτηση", "Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, αν δεν φύγουν αυτοί" και "24 ώρες στο δρόμο". Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης ενώ σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους "Αγανακτησμένους" του Συντάγματος, οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν στις 15 Ιουνίου να περικυκλώσουν τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης.

Οι "Αγανακτισμένοι" έχουν αποφασίσει στη λαϊκή τους συνέλευση, κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους στις 15 Ιουνίου, την ημέρα της γενικής απεργίας, και περικύκλωση της Βουλής ενώ θα συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. 

ΠΡΕΖΑ TV
19-6-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν υποστηρίζω το κίνημα των "αγανακτισμένων"... :
http://tasosnastos.blogspot.com/2011/06/blog-post_9785.html

Ανώνυμος είπε...

@11:30 μμ

Περίμενε να "ωριμάσουν" οι συνθήκες εσύ και στο μεταξύ θα μας κάνουν τον κώλο φινιστρίνι!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς το παλικάρι νομίζει ότι δεν θα φτάσουν μέχρι την περίπτωσή του...
Μπεταντίν και αηδίες όμως ξέχνα τα, μόνο το τσούξιμο θα μείνει για να σου θυμίζει...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΗ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και των περιουσιων των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΡΑ