Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2011

ΠΑΤΡΑ: ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΈΛΛΗΝΕΣ…Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ

Διπλό άγριο επεισόδιο είχαμε σήμερα τα ξημερώματα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στην οδό Μαιζωνος, στην συμβολή της με την Καποδιστριου.Λίγο μετά την μια και μισή τα ξημερώματα, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από φωνές, ουρλιαχτά και θορύβους από ομάδες μεταναστών που συμπλέκονταν μεταξύ τους, με καδρόνια και πέτρες.
Τα επεισόδια έλαβαν έκταση και σύμφωνα με τους κατοίκους, ήταν πρωτοφανούς έντασης και αγριότητας. Οι περισσότεροι έσπευσαν να  απομακρυνούν τα αυτοκίνητα τους από το δρόμο, προκειμένου να μην τους τα σπάσουν.



Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας έφτασε στο σημείο και τα πράγματα ηρέμησαν λίγη ώρα αργότερα, αλλά για μερικές ώρες. Αυτό γιατί λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί, οι φωνές ακουστήκαν και πάλι.Αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε συμπλοκή μεταξύ ομάδας Ελλήνων και μεταναστών για άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα τελικά οι κάτοικοι να παραμείνουν ξύπνιοι όλη τη νύχτα, γιατί υπήρχε πιθανότητα τα επεισόδια να γενικευτούν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η τοπική ΕΛΑΣ ανησυχεί μήπως τα γεγονότα αυτά είναι προεορτια μιας γενικευμένης αναταραχής τύπου Αθήνας, με στόχο εκκαθαριστικές επιχειρήσεις ακροδεξιών ομάδων εναντίον μεταναστών και για τον σκοπό αυτό διεξάγεται έρευνα, ενώ έχουν προσαχθεί και άτομα  που φέρεται να συμμετείχαν στα  επεισόδια, για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες.

Το γεγονός είναι, ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κατάσταση στην πόλη σε σχέση με το μεταναστευτικό… μυρίζει μπαρούτι.

 Νίκος Ξανάλατος-thebest.gr

ΠΡΕΖΑ  TV
8-6-2011

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/ellada/eglima/vinteo_sok_me_allodapo_na_epitithetai_se_gynaika_me_mwro.1098847.html
Αν αυτά κάνουν στην Αθήνα σκέψου τι γίνεται στην Πάτρα που είναι και περισσότεροι οι λαθρο-εγκληματίες.

Ανώνυμος είπε...

Αφού μωρέ ο Σκατό -Πρέζας και οι προδότες φίλοι τους φέρνουσ , για να κατσικωθούν!!!!!!

Άσε που έχω αρχίσει να νομίζω ότι ειναι ποιό ανθέλληνας και απο τους τούρκους!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και ποιος σου ειπε ρε ηλιθιε οτι οι τουρκοι πολιτες ειναι ανθελληνες;;;κατι γελοιοι σαν εσενα μονο ειναι ρατσιστες...και εχουνε ολες οι χωρες γελοιους σαν και εσενα..γιατι δεν κανονιζετε να συναντηθειτε ολοι οι γελοιοι απο ολες τις χωρες καπου να αλληλοεξοντωθειται ωστε και εσεις να λυσετε τις διαφορες σας και εμεις να ησυχασουμε απο τους υπανθρωπους σαν του λογου σου..

Ανώνυμος είπε...

2.27 αμην και ποτε!!!
Οπως η ανθρωπια,ετσι και η απανθρωπια δεν εχουν πατριδα.Ας μας κανουν τη χαρη λοιπον να σκοτωθουν μεταξυ τους μπας και δουμε καμια ασπρη μερα σ αυτον τον κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

μπα.....
που τετοια τυχη.....μονο με πεινασμενους-εξαθλιωμενους και χτυπημενους απο καταστροφες τα βαζουν οι σουπερμαν....!!!

Ανώνυμος είπε...

Γίδα 2:27 πήγαινε Ομόνοια να πάρεις καμμία πίπα για να σε προστατεύσει από το κάπνισμα, ξέρεις εσύ δυνατέ προστάτη των καταπιεσμένων, έμαθα ότι ήσουνα και στη παρέλαση. Είπαμε είμαστε εναντίων των παρελάσεων αλλά εσύ γουστάρεις τη φούστα του τσολιά.

Ανώνυμος είπε...

Για τον ηλίθιο 2:27 , δέν πας να βρείς τον γιατ-αλλαχ σου.Σου θίξαμε ποιούς???? Τους Τούρκους......(μέχρι και το παρδαλό κατσίκι γελάει..............)

Και Πρέζα να το εμφανίσεις το message.... Ξέρεις εσύ .... χωρίς λογοκρισία..... χαχαχααχαχαχαχαχαχα