Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

Μπαχαλα με συγκεκριμενο ωραριο πρωτη φορα βλεπουμε!!!Αν και μαλλον ειναι λογικο...μιας και προκειται για δημοσιους υπαλληλους...της Αστυνομιας ....

και λοιπους βλαμμενους,οι οποιοι ουσιαστικα ειναι τα πιονια,ομαδων,δηθεν αντιεξουσιαστων ,στους οποιους μεσα εχει παρεισφρήσει και το κρατικο παρακρατος,που νομιζουν πως με το να σπασουν μια τραπεζα και τα Mc Donalds...κανουν επανασταση.

Αναφορικα με τα ΜΑΤ...για ακομη μια φορα απεδειξαν το ποσο επικινδυνα ειναι...τοσο με την εκτεταμενη χρηση χημικων που εκαναν ,οσο και με τις τυφλες επιθεσεις εναντιον του κοσμου.

--ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ  ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ--
ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ-
--ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ--

ΠΡΕΖΑ TV
28-6-2011

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε αυτά τα άρθρα πρέζα και βλέπουμε ποιός δρά σαν παρακρατικός!!!
Η προπαγάνδα σου καναπεδάκια δεν θα περάσει!!!
Ο Κόσμος χειροκρότησε τα παιδιά που ήταν ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

α!και όταν μάθεις που μοιράζουν μισθούς για μπαχαλάκιδες πές μου να πάω γιατί έχω βελάξει δεν έχω ούτε για τσιγάρα.

Ανώνυμος είπε...

MHN ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ Ο.Λ.Ο.Σ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!!
Ο ΠΡΕΖΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!
Ο ΠΡΕΖΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!
Ο ΠΡΕΖΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!
Ο ΠΡΕΖΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!
Ο ΠΡΕΖΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

σημερα πραγματικα δεν υπηρχε πανω και κατω, θεωρω οτι το κειμενο που μοιραστικε χτες επαιξε καταλυτικο ρολο. μπραβο σε οσους το σκεφτηκαν και το πραγματοποιησαν.
εσυ πρεζα κατσε επι του καναπεως.

εμετος εχεις γινει

Ανώνυμος είπε...

λοιπον κυριε πρεζα...ενω ολα τα μεγαλα διεθνη μεσα ενημερωσης αναφερονται σε συγκρουσεις οργισμενων νεων(και οχι μονο) ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ με της δυναμεις του "αστυνομιας", τα εγχωρια καθεστωτικα και προπαγανδιστικα μεσα παρα-πληροφορησης επιμενουν σε λεξεις οπως κουκουλοφοροι και προβοκατορες.
Η λεξη κλειδι ειναι η βια, και αυτη ειναι που φοβαστε (πολιτικοι και μμε).
Καταδικαστεα η οποια καταστροφη περιουσιας αλλα πρεπει να καταλαβεις κυριε πρεζα οτι δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τον ιδιο τροπο αντιδρασης και σκεψης.
Προσπαθειτε να πεισετε τον κοσμο οτι η μονη αληθεια και λυση βρισκεται στις ειρηνικες διαμαρτυριες... οκ ειδωμεν...αποψη μου ομως ειναι οτι αν δεν υπαρξει σοβαρη αντιδραση δεν σε παιρνουν στα σοβαρα.

Και στη τελικη τι περιμενες? να μην γινοταν τιποτα? να μην αντιδρουσε ο κοσμος? να καθοταν με σταυρωμενα χερια σε αυτους που τον εχουν κατακλεψει τοσα χρονια και τωρα πανε και να τον γαμησουνε ασαλιωτα? ελεγχεται αυτη η οργη? για πε...

Υ.Γ Να δω τι θα κανουν ολοι αυτοι που ειναι υπερ των ειρηνικων διαμαρτυριων αν αυριο ψηφιστει το μνημονιο2...

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν και όταν μία ομάδα «αγανακτισμένων» περικύκλωσε και ουσιαστικά «συνέλαβε» έναν κουκουλοφόρο που εφορμούσε από το κέντρο της πλατείας. Με την... πέτρα στο χέρι ο νεαρός κουκουλοφόρος άκουγε τις έντονες παρατηρήσεις των «αγανακτισμένων» για το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε τη δική τους συγκέντρωση για να προκαλέσει επεισόδια

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=408500

Ανώνυμος είπε...

Σε πηρανε ολοι χαμπαρι πρεζα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑΣ...ΨΙΤ!ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ;)

Ανώνυμος είπε...

Καλα βρε βλάκα πρέζα.. στην όθωνος μήπως ήταν τα ματ που πέταξαν δακρυγόνα στον κόσμο χωρίς καμιά σοβαρή πρόκληση όταν περνούσαν από την όθωνος για να βγάλουν τους ακροδεξιούς(?) από το κόστα-κόστα. ούτε κουκουλοφόρος είμαι, ούτε αναρχικός, ότι βλέπω λέω. τα επεισόδια σήμερα τα άρχισε η αστυνομία. τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, το μακροπρόθεσμο θα ψηφιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ήμουνα και εγώ κάτω και κόντεψα να λιποθυμήσω 2 φορές,σας λέω ότι λέτε μαλακίες,δεν χειροκροτούσε τα βλαμένα σαν και εσάς ο κόσμος.Τι καταφέρατε????????????Να φάει ο κόσμος χημικά με το τσουβάλι και να διαλυθεί.Αν δεν είσαστε εσείς θα ήτανε περισσότερος κόσμος.Μια χαρά βοηθάτε την κυβέρνηση .Το μεσοπρόθεσμο δεν θα ψηφιζότανε αν κατεβαίναε χιλιάδες κάθε μέρα.Αλλά έχουμε τα μαλακισμένα από την μία που το μόνο τους πρόβλημα είναι οι μπάτσοι και από την άλλη τους μαλάκες Ελληνες που κάθονται στον καναπέ και περιμένουνε την καταστροφή,η μαλακία πάει σύννεφο σε αυτή την χώρα.Είμαστε άξιοι της βλακείας μας.

Ανώνυμος είπε...

8:11 Ακροδεξιοί οι οδηγοί της ΕΘΕΛ γιατί κρατούσαν Ελλ. σημαίες? Εχετε παραφρονήσει και αυτό θα το πληρώσει όλη η Ελληνική κοινωνία. Εσείς θα είστε υπεύθυνοι που θα βάλετε την Χρυσή Αυγή στην Βουλή.Πολλά συγχαρητήρια

Ανώνυμος είπε...

"οι οδηγοί της ΕΘΕΛ"
lol οδηγοί της ΕΘΕΛ;;αχ0αχ0χα0αχ00αχ0χαα0χ0αχα0χα0χ αστείος!Και αυτός που έβγαλε κέρατο οδηγός ήταν η μήπως απο το εστιατόριο της ΕΘΕΛ;0αχ0αχ0αχα0χα0χα00αχα0χ0α0αχ0αχ0αχα
φυγε ρε βλακα φασιστακο,παλι σας σωσανε οι αδερφοι σας της ΕΑ

Ανώνυμος είπε...

@ 8:27 μμ

ρε μαλάκα καραγκιοζάκο,πότε θα το δείς ότι το πανηγυράκι σας εκεί έχει αποτύχει τελείως;;;Μαζεύεστε 100.000 η 200.000 η ότι θες,επί το πλείστον αυτοί που αφήσαν την Πλατεία Μαβίλης και τώρα μαζεύονται εκεί για μπύρες,τσουλάκια που ψάχνουν τσουλάκους και πετύχατε ΤΙ ρε νιόνιο;;;ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ και σας κοιτάνε απο τα παράθυρα της βουλής και γελάνε ρε ζώο!!!
Αμερικανοποιημένες μορφές αντίθεσης (δλδ μη βιαιες,σαν αμνοεριφια με ποπ-κορν και κοκα-κολα στο χερι) εχουν αποτυχει παντου παταγωδως!!!
Πολιτικα συστηματα πεσανε μονο με την βια σε ΟΛΗ την ανθρωπινη ιστορια!!!Τώρα τι παπαριές μου τσαμπουνάτε εσείς σαν να κλάνετε σας ακούω.

Ανώνυμος είπε...

8:36 Εκτός από την λέξη Φασιστάκος, σας μαθαίνουν τίποτα άλλο τα αφεντικά σας στην Γ.Α.Δ.Α? Α! ναι, σας μαθαίνουν και πώς να διαλύεται μια αντικυβερνητική συγκέντρωση, είστε το παρακράτος και οι προβοκάτορες του συστήματος και αν δεν το χετε καταλάβει, είστε και ηλίθιοι!

Ανώνυμος είπε...

@ 8:47 μμ

εγώ που κράζεις είμαι;;το μαχαίρι που τράβηξε ο άλλος και το είδανε δεκάδες άνθρωποι το κάνεις γαργάρα ε;;Α ρε τσουτσεκάκι,όπως σε βολεύει το πάς...

δεν έχω αφεντικό,άνεργος με κάρτα ΟΑΕΔ είμαι αν θές έλα να στην τσεκάρω στο κωλαράκι σου.
εν κατακλείδι αυτά που έγραψε ο 8:42 μμ με καλύπτουν και εμένα,πάνω-κάτω..

Ανώνυμος είπε...

8:27 Eνω εσείς τι κάνατε καταστρέψατε τα πεζοδρόμια, που εμείς θα πληρώσουμε στο τέλος, κάψατε το περίπτερο του μεγαλοκαπιταλιστή, διαλύσατε την συγκέντρωση και όλα γίνανε όπως ακριβώς ήθελαν οι Κυβερνώντες ! Πολύ ωραία και βολικά.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ανθρώπινη ιστορία της οργανωμένης κοινωνίας διδάσκει πως σχεδόν κάθε επιτυχημένη κοινωνική ή κάθε είδους εξέγερση συνοδεύεται από βία και θανάτους.
Μόνο όταν αποδεχτούμε αυτό το γεγονός, θα καταλάβουμε το κόστος της πραγματικής αλλαγής.
Προσωπικά, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν νομίζω ότι είμαι ικανός να προσφέρω ένα τόσο βαρύ αντίτιμο. Εύχομαι, με κάποιο τρόπο, το ανθρώπινο είδος να εξελιχτεί σε κάτι ανώτερο πνευματικά, να καταρεύσουν επιτέλους οι δεισιδαιμονίες της οργανωμένης θρησκείας και της παγκόσμιας οικονομίας.
Αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό, οπότε αναγκαστικά μένει η λύση της βίας. Αν βέβαια θέλουμε αποτέλεσμα και όχι απλά να χαϊδεύουμε τον κοινωνικό μας εγωϊσμό. Αλλιώς θα προσπαθούμε διαρκώς να νικήσουμε έναν πόλεμο όπου μόνο οι αντίπαλοι είναι οπλισμένοι και όπως καταλαβαίνουμε κάτι τέτοιο είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. Μακάρι να βρεθούν οι κάποιοι γενναίοι και να συμπαρασύρουν και 'μας τους δειλούς.

Ανώνυμος είπε...

8:50 Κάτι μαγκάκια του διαδικτύου σαν εσένα τα στέλνω στην μανούλα τους με ακατάσχετη αιμοραγία ορθού και αν αμφιβάλεις βάλε το τηλ. εδώ για να γνωρίσεις τον άλλο σου εαυτό ,πουσταρίκο

Ανώνυμος είπε...

@ 8:56 μμ

τα πεζοδρόμια σε μάραναν ρε μπρούκλη;Που πληρώνεις τόσα χρόνια με άιμα τους δημόσιους κηφήνες δεν σε πείραξε;;
το περίπτερο,γιατί δείχνεις και στόκος,κάηκε επειδή κάψανε ένα βαν της cosmote και όταν καιγόταν λύθηκε το χειρόφρενο και έφυγε στην κατηφόρα και στα 300μ έπεσε πάνω στο περίπτερο.Η κακιά η ώρα ήταν.Δεν στόχευσε κανείς τα περίπτερα.
α!κάηκαν και δύο τέντες του Public και σπάσανε τα McDonalds να πάς αμέσως και στα δύο να δηλώσεις συμπαράσταση!!

Ανώνυμος είπε...

8:59 Αν νομίζεις πως είσαι έτοιμος να δώσεις την ζωή σου για αυτό που πιστεύεις και γω μαζί σου, αλλά πρόσεξε δεν είναι παιχνίδι στο PC, δεν υπάρχει επιστροφή!

Ανώνυμος είπε...

@ 9:02 μμ
σιγά μην κλασεις γιατί έρχεται σκατοπλημμύρα τρομοκράτη των πλήκτρων.
είπες για ΓΑΔΑ,σου είπα είμαι άνεργος,το μαχαίρι το κάνεις γαργάρα 3η φορά και μου το πάς στους τσαμπουκάδες!!!Κλασικός καραγκιοζάκος αυτής της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

9:05 Κάτι πουστράκια-μαγκάκια του διαδικτύου που πάνε για ύπνο στις 9 γιατί φωνάζει η μαμά τα έχω γραμμένα στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου

Ανώνυμος είπε...

9:08 Λοιπόν για να τελειώνουμε με το μαχαίρι. Το μαχαίρι, το ψαλίδι,την μολότωφ, το σφυρί που κρατάει κάποιος , ο οποιοδήποτε, δεν τον χαρακτηρίζει σαν Φασίστα, σαν Αναρχικό, σαν Αντιεξουσιαστή , σαν φτωχό σαν καπιταλιστή. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

@ 9:08 μμ
ΟΧΙ!Εγινε πέσιμο (δεν λέω αν είναι σωστο η λάθος εν μέσω τετοιων μετρων να παιζουν ξυλο μεταξυ τους αριστεροι-δεξιοι) των αριστερων στους δεξιους (sic) και ο αλλος εβγαλε ΜΑΧΑΙΡΙ (ουτε σφυρι,ουτε πιρουνι) να σφαξει κοσμο!Εκεινη την στιγμη ετυχε να ηταν φασιστας και τον χαρακτιριζουν αλλα οχι το μαχαίρι,αλλη μερα μπορει να ηταν αναρχικος,δεν αντιλεγω.
τα γεγονοτα ομως γιναν ετσι.
και αν ρωτας εμενα,εγω δεν ειμαι τιποτα και δεν γουσταρω τα άκρα γιατί τα άκρα φέρνουν μίση.
εγώ απλά βλέπω ότι πλέον η βία είναι η μόνη λύση.Οχι βια στοχοποιημενη κατα των ΜΑΤ οπως κανουν οι αντιεξουσιστες (sic) αλλά βία ώστε να μπουμε στην βουλη και ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!Δεν ειμαι παιδακι,30 χρονων ειμαι και τα γραφω με πληρη συναισθηση του λογου μου.
οι αγανακτισμενοι του Συνταγματος ειναι ανεκδοτο.Τιποτα δεν θα πετυχουν γιατι οι περισσοτεροι εκει μονο για πολιτικους λογους δεν πανε..

Ανώνυμος είπε...

κολλησα,στον 9:20 μμ πηγαινε

Ανώνυμος είπε...

9:32 Να μπούνε στην βουλή και να τους κάψουν όλους, υπό την κάλυψη των αγανακτισμένων το επικροτώ,αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο, αν είσαι 30 χρονών βάλε το μυαλό σου σε λειτουργία

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα γάμησε τα τρολακια του blog. Έχουμε καταλάβει τι ρόλο παίζουν πλέον όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

@ 9:42 μμ

Δεν ξέρω,αμφιβάλλω.Οτι σιγουρα κάποιοι του "Βαθιά" αντιεξουσιαστικού τομέα είναι παρακράτος και τραβάνε τα πιτσιρίκια να τα σπάνε είναι βέβαιο,αλλά δεν επιτέθηκαν στους αγανακτισμένους ούτε προβοκάτσια βλέπω εναντίον τους.Ίσως είμαι εγώ έτσι,τι να πώ.Πάντως καλός η κάκως οι αντιεξουσιαστές εκεί τα σπάνε χρόνια τώρα,δεν πήγαν επειδη είναι οι αγανακτισμένοι εκεί.Πάντα μπροστά στην Βουλή κάνανε μπάχαλα όσο ζώ και θυμάμαι.Εκει η στο Πολυτεχνείο.Πολλούς μπορούμε να κατηγορήσουμε εγώ δεν είμαι τέτοιος.Λίγο με τους φασίστες που την έχουν δεί ανώτερη ράτσα (και έγω υπηρετήσει και Αμφίβιος το 99 και στα λέω αυτά) εμείς οι "ελληνες" ροπιάζω λίγο.Κατα τα άλλα δεν θέλω να τα ρίχνω σε κανέναν μάν,είναι πουτάνα η ζωή και είμαστε έτσι.Αν ήταν αλλιώς η φάση θα είμασταν διαφορετικοί.Ζούμε στο βασιλειο που η πουστιά θεωρείται μαγκιά και αν εισαι απατεώνας κερδίζεις σεβασμό.Ετσι μάθαμε και αναγκαστικά θα τρωγόμαστε μεταξύ μας ακόμα και για τους πιο γελείους λόγους.και δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω!Αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα τι έγινε σου έταξε η Παπαρήγα επανένταξη?

Ανώνυμος είπε...

Λίγη ψυχραιμία παιδιά. Οι αγανακτισμένοι έχουν καταφέρει πολλά και μπράβο τους. Εκείνο που κατάφεραν ήταν πρώτα πρώτα να δείξουν ότι ο κόσμος αντιδρά. Δεύτερο, ότι θα συνεχίσει να αντιδρά, παρά τις όποιες προσπάθειες των ματατζήδων και άλλων λακέδων της κυβέρνησης να τους φοβίσουν. Είναι σίγουρο ότι για τη βία φταίει η αστυνομία. Καταλαβαίνω την οργή και την αηδία, γιατί είμαι 40 χρονών άνεργος, με δύο πτυχία και συνέχεια βλέπω να με δουλεύουν και να μου λένε χρωστάς και από πάνω. Η βία όμως δεν είναι λύση. Πότε έχουν δακρύσει οι βουλευτές ξέρετε; Πότε έκλαψε ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, ο Αλέκος Παπαδόπουλος; Πότε έσβησε το χαμόγελο του Παπαντωνίου και του Αλογοσκόυφη; Μόνο όταν έχασαν τις εκλογές. Χρειάζονται και οι πορείες και οι αποδοκιμασίες και οι άμυνα απέναντι σε κάθε λογής μπατσοειδή, και το "δεν πληρώνω" βεβαίως, για να θυμίζουν στον κόσμο γιατί πρέπει να φύγουν οι κλέφτες. Ο κόσμος θα νικήσει γιατί έχουμε δίκιο. Δείτε τι έγινε στην Κερατέα πριν λίγους μήνες. Αφού εξάντλησαν τα πάντα τα λαμόγια υποχώρησαν. Λύσσαξαν τώρα γιατί χάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ιδιοι με τους φασίστες είσαστε,αν κοιταχτείτε στον καθρέφτη και ακούσετε αυτά που λέτε,αν και αμφιβάλω ότι μπορείτε να καταλάβετε πέντε πράγματα.Μην το παιζετε αντιεξουσιαστές,ίδιοι με τους εξουσιαστές είστε,τον ίδιο τρόπο χρησημοποιείτε,βία βία και πάλι βία και ο λόγος σας είναι το ίδιο σιχαμένος όπως των φασιστών.Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η ιστορία πρέπει να αλλάξει ,επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια,επανάσταση είναι να αλλάξεις την επανάληψη της ιστορίας και αυτό που θα προκύψει θα είναι πολύ καλύτερο.Εσεις δεν ζητάτε καλύτερο κόσμο.Παιξτε με τα ΜΑΤ και αν κερδίσετε κάτι να μας το πείτε.Καταστρέψατε εσείς και τα κολόπαιδα οι ματατζήδες μια προσπάθεια.Προς το σιχαμένο ΟΛΟ ΠΑΣΟΚ,θα δικαστείτε δοσίλογοι δεν θα γλυτώσετε,η ασυδοσία σας έλαβε τέλος.ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ ΈΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΛΆΚΟΓΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

@6.27 Στο υπ. προστ. του πολιτη. Μονο που πρεπει πρωτα να εχεις τελειωσει τη σχολη αστυνομιας. Φτανει ενας μπατσος με κουκουλα να κανει την αρχη. Μετα οι συναδελφοι του θα αρχισουν τα χημικα, και μετα τα μπαχαλα θα βγουνε και θα τα πετανε μπουκαλια και τερμα η διαδηλωση. Ετσι η ψηφιση της προδοσιας της χωρας θα εξελιχτει ομαλα.