Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2011

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην παραλία του Λευκού Πύργου θα φιλοξενηθεί και φέτος το 30ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι αφιερωμένο στους Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και Κώστα Βάρναλη.
Πάνω από 300.000 τίτλοι βιβλίων από την ελληνική και ξένη βιβλιοπαραγωγή περιμένουν τους βιβλιοφάγους της Θεσσαλονίκης να τους ξεφυλλίσουν από σήμερα στις 7 το απόγευμα και καθημερινά από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ, και τις Κυριακές και το πρωί από τις 10.30 έως τη 1.



"Ήταν σαν χθες όταν μετά τα εγκαίνια της πρώτης διοργάνωσης κι ενώ μαζεύαμε από τη θάλασσα τα βιβλία που είχε πάρει ο Βαρδάρης αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

Στο φετινό επετειακό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και ένας πρωτότυπος διαγωνισμός ανέκδοτων και γνωμικών που θα έχει τίτλο "Το Φεστιβάλ και η βροχή". Τα καλύτερα ανέκδοτα, γνωμικά και ευθυμολογήματα που θα σταλούν, μέχρι και τις 19 Ιουνίου, στο festivalvivliou@gmail.com, θα συμπεριληφθούν σε ανθολόγιο που θα εκδοθεί μετά τη λήξη του φεστιβάλ.
ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: